• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

iyi aksamlar kızla sükür askerımle konustum güzel bir gündü keşke yakın olsak ama işteee geçiyo ama zaman kızlarr bir gün daha bitti bilee:16:

Evet sayıyoruz resmen hergünü.. ne topigi açtın canım, ne fikri fransız kaldım :)

Evettt o konuda bana da dua ediiinn benim de attıklarım tutsuunn :/
Kocisim de girecek onun tamamen atmasyon.. inşallah tuttururuz...

Dün düşünüp ağlarken aklıma sen geldin zaten canım. Bilmiyorum ama sanırım görmek isterim gibime geliyor, eşin şimdi nerde?o haleti bilemiyorum ama işte görmemek dahaa mı zor olur düşünemiyorum..

Geçmiş olsun kuzuuuu :*
şuan kars sarıkamış askeri hastanede ve kendi ablasıda erzurumda askeri hemşire yani gitsem onlara giderim arada 1.5 saat var ama öle bi imkanıma rağmen bile bunu yapmıyorum. Şuan kabullendim bu durumu ama gördüğümde özlemim katlanıcak biliyorum sende yaşa bakalım sen ne hissediceksin hadi biz neysede onların o kapalı duvara o baskıya girmeleri daha da zorlaşıyor 10 15 gün eziyet olucak ona oyzden benim şimdilik kararım böyle ama bakalım sen nasıl düşünüceksin hemen yaz bana

huuu huuu kimse varmııııııı yarın benim ehliyet sınavım var direksiyoon bana dua edin tamammı

şuan kars sarıkamış askeri hastanede ve kendi ablasıda erzurumda askeri hemşire yani gitsem onlara giderim arada 1.5 saat var ama öle bi imkanıma rağmen bile bunu yapmıyorum. Şuan kabullendim bu durumu ama gördüğümde özlemim katlanıcak biliyorum sende yaşa bakalım sen ne hissediceksin hadi biz neysede onların o kapalı duvara o baskıya girmeleri daha da zorlaşıyor 10 15 gün eziyet olucak ona oyzden benim şimdilik kararım böyle ama bakalım sen nasıl düşünüceksin hemen yaz bana

Yazıcam zaten canım ama biz cok uzun süre ayri kaldik. Y.disinsaydim ben, okulum bitti geldim yine aile fln olayları kavuşmadik bi türlü.. yani ben kocamin görüşelim diye 15 dk da olsa görmek için havaalanina geldigini bilirim.. sanki görünce hasret artsa da huzur oluyo gibi gelirdi o zamanlar... ama bu başka.. şuan düşündükçe o iki gün ailesine aileme hiçbir yere gidesim gelmiio..paylaşmak istememe gibi garip bi histeyim.. benim kdr özleyebileceklerini hiç zannetmiyorum...çok değişik.. o yüzden de şimdiden kestiremiyorum :(
Bu arada benim eşim Karslı, bi git gör oraları derim bahar gibi :) ama işte şuan demesi kolay.. :/

huuu huuu kimse varmııııııı yarın benim ehliyet sınavım var direksiyoon bana dua edin tamammı

Allah kolaylik versin canım.. benim de yds var ama uyku tutmuyor her geceki gibi.. sen de dua et ins tutturabileyim...

Günaydın hatunlar nasılsınız:3:

Günaydın kızlar Naber nasılsınız?
Sabah benimki çarşıya çıktı 9bucuk gibi internet cafeye gitmiş nete geldi geldi 10-10:30 gibi gitcem arkadaşla bi yere gitcez ddedi hep beraber çıkıyoruz geziyoruz dedi ben tavır yapıp kızınca sinir oldum çok fena kapattı gitti hâlâ geçmedi sinirim:19::41:

Bıktım ben bu adamın huyundan :14:

Sabah benimki çarşıya çıktı 9bucuk gibi internet cafeye gitmiş nete geldi geldi 10-10:30 gibi gitcem arkadaşla bi yere gitcez ddedi hep beraber çıkıyoruz geziyoruz dedi ben tavır yapıp kızınca sinir oldum çok fena kapattı gitti hâlâ geçmedi sinirim:19::41:

Hey Allahım ya :27:
Sıkma canını ama gelince burnundan getir ben olsam öyle yapardım mesela benimkinin hakkında bir şey öğrendim arkadaşı itiraf etti hiiiiiiiiiiiiç sesimi çıkartmıyorum gelince sorucam ama hesabını:27::27::27::27::27::27::27:

Guuuunaaaydiiinnn
Günaydın tatlımm

Tatlım üzme kendini bazen benimkide o sekilde davranışta bulunabiliyo biliyosun askerde sıkılıyolar.Carsıya cıktıkları da geneldr arkadaşlarla birlikte takılıyorlar erkek arkadaşın sanırım kakmak istemistir ama diger arkadaşlar gidecegi icin onlardan agri kalmak istememistir oyuzden mecbur kalmıstır seninde üzüldügunu gorunce o psikolojiyle sinirlenip kapatmıstır eminim gonlunu alacaktır sevdigin canimm

Sıkma canını ama gelince burnundan getir ben olsam öyle yapardım mesela benimkinin hakkında bir şey öğrendim arkadaşı itiraf etti hiiiiiiiiiiiiç sesimi çıkartmıyorum gelince sorucam ama hesabını:27::27::27::27::27::27::27:

Ben bi trip atarım o on katını atar ta bıktım :19:
Burnundan getirmeye getircem arayacak nasılsa :20:

Ne öğrendin kizzz:37:

:53::53::53::53::53: :52::52::52::52: :53::53::53::53: :44::44::44::44: :23::23::23:

günaydın kızlaaaarb:3:

Günaydın tatlımm

Tatlım üzme kendini bazen benimkide o sekilde davranışta bulunabiliyo biliyosun askerde sıkılıyolar.Carsıya cıktıkları da geneldr arkadaşlarla birlikte takılıyorlar erkek arkadaşın sanırım kakmak listemistir ama diger arkadaşlar gidecegi icin onlardan agri kalmak istememistir oyuzden mecbur kalmıstır seninde üzüldügunu gorunce o psikolojiyle sinirlenip kapatmıstır eminim gonlunu alacaktır sevdigin canimm

Canim benim Sağol desteğin için:31: inşallah alır gerçi gönül almayi da pek bilmez ama:19:

:53::53::53::53::53: :52::52::52::52: :53::53::53::53: :44::44::44::44: :23::23::23:

günaydın kızlaaaarb:3:

Gitti mi askerin ALLAH kavuştursun :72:

Günaydın gamzelimm.Nasılsın askerin gittimi nasıl geçti bakiyim :16:

Gitti mi askerin ALLAH kavuştursun :72:

günaydın kızlarr :3:

yok daha gitmedi, gece sabahladık, muhabbet-sohbet-hayaller-filmler falan derken :31: yeni kalktık daha, kahvaltı hazırlıyoruz beraber :16: şu an kendisi bana menemen yapıyorr :16: ben de sofrayı hazırlamaya geldim :51:

bu akşam 11de binecek otobüse, sabah orda olması gerekiyormuş. :50:

buyrun siz de brunch'a :52:

günaydın kızlarr :3:

yok daha gitmedi, gece sabahladık, muhabbet-sohbet-hayaller-filmler falan derken :31: yeni kalktık daha, kahvaltı hazırlıyoruz beraber :16: şu an kendisi bana menemen yapıyorr :16: ben de sofrayı hazırlamaya geldim :51:

bu akşam 11de binecek otobüse, sabah orda olması gerekiyormuş. :50:

buyrun siz de brunch'a :52:

Vaaayy ne güzel canım .Biz sadece 1,5 guncuk gorusebildik :(
Biliyosun aramiz bozuktu persembe 12 deydi otobusu gelme dedim .Otobusu gitmisti gun icerisinde aradi baya sora aksama dogru bida aradi konustu benimle uzun uzun gonlumu aldi sora otogara gitti aksam bilet bakti 7:30 otobusunde buldu beni aradi gel dersen gelicem gel de bana dedi :)) bende tamm dedim oyle sabah geldi iste ben isyerimdeydim ogleye kadr uyudu dinlendi bende ogleden sora izin aldim bulustuk.Birde dun bulustuk cok guzel gecti ve dün pırlantayla alyans aldı :)) cok mutluyum cok sükür.Ama bu sabah 10 da otobusu vardı gitti simdi yoldaa

Vaaayy ne güzel canım .Biz sadece 1,5 guncuk gorusebildik :(
Biliyosun aramiz bozuktu persembe 12 deydi otobusu gelme dedim .Otobusu gitmisti gun icerisinde aradi baya sora aksama dogru bida aradi konustu benimle uzun uzun gonlumu aldi sora otogara gitti aksam bilet bakti 7:30 otobusunde buldu beni aradi gel dersen gelicem gel de bana dedi :)) bende tamm dedim oyle sabah geldi iste ben isyerimdeydim ogleye kadr uyudu dinlendi bende ogleden sora izin aldim bulustuk.Birde dun bulustuk cok guzel gecti ve dün pırlantayla alyans aldı :)) cok mutluyum cok sükür.Ama bu sabah 10 da otobusu vardı gitti simdi yoldaa

Aaay şafağın 90 lara düşmüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüş ne güzel:52:

Back
X