- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
ay bunları direkt evliliğe zorlayalım. hepimiz muradımıza erelim![]()
ben istiyorum zaten bugün imkanım olsa bugün evlenirim hihihiii
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bunları direkt evliliğe zorlayalım. hepimiz muradımıza erelim![]()
Bence belki de en büyüğünüz benimdir.. 85liyim zira :/
Bu arada şu hesap işine aklım hiç ermedi benim de.. gelsin bi hesaplayalim beraber ins.
Bu arada benim gibi daha yareni acemide olan yok muu, hepiniz iki basamaklilara geçmekten bahsediyorsunuuzzz![]()
Evet gamzeli küçük sanırım sizden :)
Aramızda acemide olan bildiğim kadarıyla mutellanın askeri var canım hepimiz ustaya gönderdik :)
Ne güzel ne güzel... bizim yemin töreni daha cuma günü, pzr günü teslim olacak ins nasipse.. Mehtap sayıyoruz dha :) gelsin sonra şafak hesabı :)
Canım ben normal setleri sevmiyorum..Takmıyacağım bişeyide almak istemedim.Senin önerebileceğin varmı?
Birde bunlar var ama ençok ilkini beğendimm
Eki Görüntüle 1057544 Eki Görüntüle 1057545
Canım ben normal setleri sevmiyorum..Takmıyacağım bişeyide almak istemedim.Senin önerebileceğin varmı?
Birde bunlar var ama ençok ilkini beğendimm
Eki Görüntüle 1057544 Eki Görüntüle 1057545
nida ile mutella vardı canım martta gönderen :)Bence belki de en büyüğünüz benimdir.. 85liyim zira :/
Bu arada şu hesap işine aklım hiç ermedi benim de.. gelsin bi hesaplayalim beraber ins.
Bu arada benim gibi daha yareni acemide olan yok muu, hepiniz iki basamaklilara geçmekten bahsediyorsunuuzzz![]()
İnşallahMutlaka görüşelim tatlımm çok memnun olurummm![]()
hadi gel kavga edelim canım atraksiyon çekiyorİkisideee ikisideee![]()
İlki daha güzel bencede ikinin kolyesi çok fazla sanki :/
hımm o zaman haklısın canım ama bu modellerde hürrem takılarıyla bir dönem parladı şimdi biraz eskidi gibi![]()
nida ile mutella vardı canım martta gönderen :)
İnşallah
hadi gel kavga edelim canım atraksiyon çekiyor![]()
nida ile mutella vardı canım martta gönderen :)
İnşallah
hadi gel kavga edelim canım atraksiyon çekiyor![]()
İlkinin kolyesi fazla derken tam anlayamadım cnm ::)
Tatlım ben bu hürrem çıkmadan öncede bu tarz takıları beğeniyordum.Normal sarı renk setleri hiç beğenmiyorum çok kadınsı beyaz altındanda su yolu olan setleri beğeniyorum ama onlarıda kapalı olduğum için rahat kullanamam bunları normal günlerde de takabilirim kullanışlı takımlar.
ama çıkamam ben asosyalimSahile gidip hava alsana seeen
Geleceğin zaman mesj at bana haber et olurmu tatlımm haberleşelim![]()
İlkinin kolyesi fazla derken tam anlayamadım cnm ::)
Tatlım ben bu hürrem çıkmadan öncede bu tarz takıları beğeniyordum.Normal sarı renk setleri hiç beğenmiyorum çok kadınsı beyaz altındanda su yolu olan setleri beğeniyorum ama onlarıda kapalı olduğum için rahat kullanamam bunları normal günlerde de takabilirim kullanışlı takımlar.
ama çıkamam ben asosyalim
tamam canım ederim :))
anladım canım önemli olan senin içine sinmesi dediğin gibi rahatlıkla kullanabilmen de önemli ama çok şıklar tabiki![]()
Canım farklı önerebileceğin takımlar varmı? Tabi fiyatıda önemli bizim 1500 tl limitimiz var
3750 tl sadece tek taşla alyansım tuttu 1500 ede bileklik alıcaz birde işte 1500 e bi kolye takımı