• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Bence belki de en büyüğünüz benimdir.. 85liyim zira :/
Bu arada şu hesap işine aklım hiç ermedi benim de.. gelsin bi hesaplayalim beraber ins.
Bu arada benim gibi daha yareni acemide olan yok muu, hepiniz iki basamaklilara geçmekten bahsediyorsunuuzzz :(

canım koalam benim ben de 86 lıyım yaşımı söylemeye dilim varmıyor. :18: Ayy kuzumm tez zamanda kav :72:uşursun inşallah sende

Bence belki de en büyüğünüz benimdir.. 85liyim zira :/
Bu arada şu hesap işine aklım hiç ermedi benim de.. gelsin bi hesaplayalim beraber ins.
Bu arada benim gibi daha yareni acemide olan yok muu, hepiniz iki basamaklilara geçmekten bahsediyorsunuuzzz :(

canım sülüs başlangıç tarihi ne ben sana hesaplayayım söle sen sülüs tarihini

Rabbim kolaylık versin canımmm müsait olunca gelirsin olsun tatlımm
Sağol canım amin ;)
aha prenses de bana benzedi:25::25:
Senin Kadar atarli olamam kikiki:24:

canım koalam benim ben de 86 lıyım yaşımı söylemeye dilim varmıyor. :18: Ayy kuzumm tez zamanda kav :72:uşursun inşallah sende
Naber angarali hemsom :)

Anladimmmmmmmkiii
Ne anladın ki:37:

ne anladın özelden yazsana merak ettim doğrumu anladın diye :D
Bana da yaz özelden:1:

Şafak saymayı bıraktım ben mehtap sayıyorum daha kısa oluyor doğum günümde izne gelecek doğum günümü hiç bu kadar beklememiştim:9: Siz izin kullanmadan mı bitireceksiniz ?

ben hiiçç izin kullanmadan hiiçç gitmeden bitirceklerdenim bide erees var sanırım :50:

Back
X