- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
anladım canım önemli olan senin içine sinmesi dediğin gibi rahatlıkla kullanabilmen de önemli ama çok şıklar tabiki![]()
anladım canım ben bir bakayım yazarım sana gösteririrm![]()
Tamm tatlımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım önemli olan senin içine sinmesi dediğin gibi rahatlıkla kullanabilmen de önemli ama çok şıklar tabiki![]()
anladım canım ben bir bakayım yazarım sana gösteririrm![]()
Sohbet e yetisemedim yaaa çalışıyorumNoldu tatlımmm![]()
Sohbet e yetisemedim yaaa çalışıyorum![]()
Bence belki de en büyüğünüz benimdir.. 85liyim zira :/
Bu arada şu hesap işine aklım hiç ermedi benim de.. gelsin bi hesaplayalim beraber ins.
Bu arada benim gibi daha yareni acemide olan yok muu, hepiniz iki basamaklilara geçmekten bahsediyorsunuuzzz![]()
özel mevzular yavrum![]()
![]()
Anladimmmmmmmkiii
ktm doğuda olmuyormuydu sıkıntılı bölgelerde :26:
ankaradan da kocaeliye geçin![]()
Bence belki de en büyüğünüz benimdir.. 85liyim zira :/
Bu arada şu hesap işine aklım hiç ermedi benim de.. gelsin bi hesaplayalim beraber ins.
Bu arada benim gibi daha yareni acemide olan yok muu, hepiniz iki basamaklilara geçmekten bahsediyorsunuuzzz![]()
evet canım doğuda oluyor eşimin sarıkamış turistik bölge görünüyor ama yinede diğer doğu illerle birleştirip ktm yapıyorlar
Sağol canım aminRabbim kolaylık versin canımmm müsait olunca gelirsin olsun tatlımm
Senin Kadar atarli olamam kikikiaha prenses de bana benzedi![]()
Naber angarali hemsom :)canım koalam benim ben de 86 lıyım yaşımı söylemeye dilim varmıyor. :18: Ayy kuzumm tez zamanda kavuşursun inşallah sende
Ne anladın kiAnladimmmmmmmkiii
Bana da yaz özeldenne anladın özelden yazsana merak ettim doğrumu anladın diye![]()
Şafak saymayı bıraktım ben mehtap sayıyorum daha kısa oluyor doğum günümde izne gelecek doğum günümü hiç bu kadar beklememiştimSiz izin kullanmadan mı bitireceksiniz ?
Sağol canım amin
Senin Kadar atarli olamam kikiki
Naber angarali hemsom :)
Ne anladın ki
Bana da yaz özelden![]()