• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

doğru söylüyosun valla :D kalmaz zaten. evet çok güzel bir kutuydu seninki:34: o halde ben de bi mektup deniyim yaa, geçen de annem diyodu mektup yazsana falan diye :D
Kutunun içinde mektupta vardı bu benim ikinci mektubum ilk mektubu kastamonudayken sevgililer gününde yazmıştım hiç sevmez aslında 14 şubatı ama olsun yazmıştım:32:

Galiba bende bekleyemezdim:24:

Haklı bi yandan ordayken doğum günü olmuş ne olmamış ne bi özelliği yok ki orda:31:
En geç cuma eline ulaşacak kutu.He iradesine sahip çıkarda üstündeki notu uygularsa ( notta 21 nisandan önce eline ulaşırsa açma 21 nisanı bekle yazıyor) 21 nisanda açarsa güzel olur ama dayanabileceğini sanmıyorum.Bu neymiş lan diyerek açacak bence:52:
Sizce bekler mi açar mı siz olsanız bekler misiniz 4 gün falan:1:

Bekleyemeeemmm ama gönlü kırılmasın, surprizi bozulmasın diye kendimi tutmaya çalışırım :)

Ayyy yaziikk.. ama o zaman var yaa daha bi etkilenir kutudaannn :)

Yaz yaz cok mutlu oluyolar, nostalji oluyo.. hem de mesela düşünüyorum ben, odasında birisine mektup gitse kocişim de bana niye yollamiyor deyip üzülse ben de çok üzülürüm.. mahrum etmemek lazım bence onları o yalnızlıkta bu mutluluktan ...

Bende çok istemiştim göndermek ama benim sevdiceğim gönderme demişti :)

Gönderim şuan şırnak merkezde ay acaba yarın eline ulaşır mı ay ay ay ayayayayayayayayayayayyayayaya
ÇOK HEYECANLANDIM:27:
ayyyyyyy ne güzelllllllll :16:

ben de nişan söz mevzularına bakarken üye olmuştum :)))
herkes bi şekilde bulmuş işte ,sonra da birbirimizi bulduk ne güzel :24:

Kutunun içinde mektupta vardı bu benim ikinci mektubum ilk mektubu kastamonudayken sevgililer gününde yazmıştım hiç sevmez aslında 14 şubatı ama olsun yazmıştım:32:
Galiba bende bekleyemezdim:24:
o mektuba tepkisi nolmuştu canım :31:

Bende çok istemiştim göndermek ama benim sevdiceğim gönderme demişti :)

ben 2kez gönderdim 2.de baya bi peşinden koşmuş kesin bi dille bi daha yazma demişti :41:

Bekleyemeeemmm ama gönlü kırılmasın, surprizi bozulmasın diye kendimi tutmaya çalışırım :)

aynen bendeeeeeeeeeee ama tutamazdım kiiiiiii:37::27:

Ben ilkini arkadasiyla kek börek yollarken gönderdim, şimdiki dee ikinci.. bunu da kargoyla... peşine düşmesi fln gerekse yada birilerinin okuma ihtimali olursa o da istemez sanki :)

Evet kuzum inşallah.. dün tlfda "iyi mi oluyo kötü mü anlamadım ama" fln diyodu.. istiyo halbuki.. kkdan psikolog bi arkadaşım var, onun eşi de yeni geldi sayılır askerden. Geçen konuşuyoduk.evci izni ayda birmis ama günübirlik de olsa 2 haftada bir giderim diye düşünüyorum dedim.. Görüşün muhakkak, ayrılması zor olur diye görüşmemezlik yapmayın, ikinize de ne kdr moral olduğunu göreceksiniz dedi... aklıma sen geldin..

Ablam girerdi eskiden, meraktan sardirmistim.. bdvye fln bakıyordum sonra sac bakim muhabbetleri.. sonra evleniyouumm topigi simdi de askerlik.. sirada bebis topiklerine katilmak var nasipse :)

valla canım bilmiyorum biz kaçıyoruz galiba o ayrılma modundan uuufff bilmiyorumm :50:

:1::1:
ayyyyyyy ne güzelllllllll :16:

herkes bi şekilde bulmuş işte ,sonra da birbirimizi bulduk ne güzel :24:

o mektuba tepkisi nolmuştu canım :31:

ben 2kez gönderdim 2.de baya bi peşinden koşmuş kesin bi dille bi daha yazma demişti :41:

aynen bendeeeeeeeeeee ama tutamazdım kiiiiiii:37::27:
Bende bende:1:
niye beni kapatmıyor bu KK. Bir daha yazmak istemiyorum onlara !

Sinir oldum ya, mail atmışlar geçen gün bu 4. kez kapatın diyorsunuz, dalga geçtiğinizi düşünüyoruz, girmezsiniz olur biter diye. Uzunca bir yazı yazdım ve kapatın beni dedim. Niye kapatmıyorlar.
Kız deli kapatma bize yaz

Sinir oldum ya, mail atmışlar geçen gün bu 4. kez kapatın diyorsunuz, dalga geçtiğinizi düşünüyoruz, girmezsiniz olur biter diye. Uzunca bir yazı yazdım ve kapatın beni dedim. Niye kapatmıyorlar.

Tmm haklısın daa gitme sen yaa..

iyiyim eşim hala aramadı onu bekliyorum

Benimki de aramadi yaa :( ben de bekliyorum merakla.m

valla canım bilmiyorum biz kaçıyoruz galiba o ayrılma modundan uuufff bilmiyorumm :50:

Kaçmayın canım yaa, bi kere daha mı deneseniz ki.. ne bileyim..

Bencede kizlar firsat varsa mumkun oldugunca ziyaret etmek lazimm...bide mektuuppp:))yazmakk..

Evet evet bence deee :1: :1:

Tavır hiç hoş değil ama. Ben sizinle her türlü konuşurum. Onların bu uslubu hiç hoşuma gitmedi. Ergen var karşılarında sanki!

Sen topigi bırakma bence ;)

Tmm haklısın daa gitme sen yaa..

Benimki de aramadi yaa :( ben de bekliyorum merakla.m

Kaçmayın canım yaa, bi kere daha mı deneseniz ki.. ne bileyim..

bilmiorum canım duruma göre bakacağız artık
Evet evet bence deee :1: :1:

Sen topigi bırakma bence ;)

Arar canım ya merak etme fırsatı olamamıştır

yuh diyorum ya dün tahlil vermiştim ben demiiiiii annem alıcaktı sonuçları eşim aradı sonuçlar nasıl dedi ne sonucu diyorum unuttum ben yaa ve annemde :50: ama 1071 km de eşim unutmamış çok tuhaf oldum yaaaa

Back
X