• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Kızlar size rüyamı anlatayım.
Benimki izne gelmiş ama habersizce sürpriz yapmış bana falan:30:
Aa diyorum nasıl geldin sen.Bende bilmiyorum nasıl geldiğimi dedi.Babannesi şu teyzene gidelim bu teyzene gidelim dedi bende dedim ki olmaz az vaktimiz var zaten biyere gidemeyiz:1::1::1::1:
Ben süslendim falan dışarı çıktık:37:

Rüyamın ikinci yarısında şırnakta buldum kendimi:27: Oraya gitmişim askeriyedeyim bana diyor ki bekle burda peki diyorum o sırada bi uçak havalanıyo uçaktan kocamaaaaaaaaaaan pankart sallanıyo bi bakıyorum benimle evlenirmisin yazıyor:52:
Ve birsürü madde var benimle evlenirmisin şunları şunları şunları yapabilmek için yazıyor aaaay diyorum hemen resmini çekmeliyim bunun:52::52::52:
İçimden de diyorum ki bu mu hiç duyulmadık evlilik teklifi bunu hep gördük bunu tvlerde diyorum:27::27::27:

Hahaayy beğenmiyor daa :) :)
Gerçek olsun inşallah :)

Bakıyorum bakıyorum pttden son hareket dün 15.42 deli oldum burdan şırnaga 2 günde gitti de cizreden güçlükonağa 1.5 saatlik yolu 1 günde gidemedi.Belki ptt güncellememiştir diye benimkine eeeee demek istediğin bişi varmı dedim seni çok seviyorum dedi ee bu kadar mı başka bişi yok mu dedim sen bitanesin gibi mi yani ? dedi tamam askm yok bir şey dedim belli ki kutu ona gitmemiş:ssz:

Seninkinin tepkiler süper yalnız :)
Sen bitanesin gibi mi yaniii :D :D

Hahaayy beğenmiyor daa :) :)
Gerçek olsun inşallah :)

Seninkinin tepkiler süper yalnız :)
Sen bitanesin gibi mi yaniii :D :D

Gerçeği daha güzel olsun inşallaaaaaaaaaaaaaaah:1::1:
Ben yapardım bazen eee derdim seni seviyorum derdi ee başka derdim sen bitanesin derdi yine öyle cümleler istiyorum sandı garibim halbuki ağzını yokladım:52::52:

huhuuuuuuuuuuu çok mutluyummmmm yds açıklanmış , keşke iki hafta önceden başlasaydım yds ye o zaman daha iyi olurdu :D:D

huhuuuuuuuuuuu çok mutluyummmmm yds açıklanmış , keşke iki hafta önceden başlasaydım yds ye o zaman daha iyi olurdu :D:D

sağollllllllllllllllllllllllllll
kaç aldığımı söylemeyecem ama yetecek kadarını aldım :D:D
kaç gündür beni mutlu eden tek şey oldu bu Allahım çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrr

İyi bakalim :)
Benimde hic calismadigim kotu bekledigim bi sinavdan yuksek aldim muhahhh hemde esek gibi calisan arkadaslarimdab bile yuksek :D
Bana gicik oldular kesin :)

İyi bakalim :)
Benimde hic calismadigim kotu bekledigim bi sinavdan yuksek aldim muhahhh hemde esek gibi calisan arkadaslarimdab bile yuksek :D
Bana gicik oldular kesin :)

çalışkan asker yarenleriyiz biz gıcık olan olsun hıh :D
ağlayacam resmen gözlerim dolu çok mutlu oldum:31:

Son düzenleme:
Back
X