Allah kavuştursun :)Kızlar öncelikle hepinize allah sabır versin cok zor bi durumkadınlar kulubune hiç girmemiştim şimdiye kadar bu konuyu görünce hemen üye oldum.. benimde erkek arkadaşım ankara beytepe jandarma egitim birliğinde sizi çok iyi anlıyorum isterseniz birbirimize destek olabiliriz
teşekkür ederim canım allah hepimizin sevdiceklerini kavustursun :)Allah kavuştursun :)
teşekkür ederim canım allah hepimizin sevdiceklerini kavustursun :)
Kızlar şaka gibi dua ediyordum allahım nolur arasın diye hep 22:00-22:30 arası arardı. Az önce aradı. Ya bu erkeklerden gerçekten korkulur. Hasbam bana trip yapmış o yüzden aramıyormuş. Ben de kızdım ya trip yapmanın yeri zamanı mı diye. Çocuk bu erkekler yaaa hiç büyümeyecekler malesefNeyse çok şükür sağlığı sıhhati iyiymiş, şükrediyorum rabbime...
Canım hoşgeldin nerede kaldin :) kendi adima söyleyim oniki olmasıni belliyorum :)kizlar ben geldim napiosnz
Hey allahim ne diyelim ki sen donunce alirsin intikamini canim :))
Yemin töreninde bize bir dilekçe doldurtacaklarmış kızlar. Velisi olarak dışarı çıkabilmelerini sağlamak için gerekliymiş bu. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Yapacak birşey yok mecbur alttan alıp dirayetli olucaz. Erkek milleti pohpohlanmayı pek bir seviyor :) Madem öyle dönene kadar pohpohlarım paşamı :) Döndüğünde ise naz sırası bana geçecek nasıl olsa ömür boyu :)
Kuzucum benim bildigim asker ile soyismi ayni olan 1. Derece yakinina dolduruluyo bu dilekce
kuzu hoşgeldiiin iyi diyelim iyi olalım haftaya bursaya akıorum
Canım hoşgeldin nerede kaldin :) kendi adima söyleyim oniki olmasıni belliyorum :)
sevdiceğim her ne kadar amasa sormasa da onun için şafak attırmaya geldiiim gelmeyen kalmasıııın hadi kızlaaar yine şarkımızı dinliyoruz hep beraberrr O Şimdi Asker (Tuğba Ekinci) - YouTube
Günaydın kızlar nasılsınız ? benim moralim çok bozuk dün benmkı arıyamadı kesn bsı oldu dedm ya gecen müze olayına yagmurda beklettıler ustlerını değiştirmelerıne ızın vermediiler hani.. Hasta olmuş ıyıce bnmkı dun gece ateşii cıkmıss revir haftasonu yokmuşş komutana soylemiş oralıı bıle olmamıs smdı zar zor konusabıldı oksurmekten hapşırmaktan !!!!! Revır olmadıgı ıcın ılac yazdıramıo ılacıı olan bırını yenıden bulmam lazım dedı ALLAH belalarını versin o boyle hastaykenn elım kolum baglı olması ne kadrr cok koyuyoo hıc bsı yapamamk ne kdr kotuu çaresizlkk ne zoor bugn benm dogum gunmş hıc bsyın tadı yook hele o boyleyken
Dinleyelim arkadaşım :)"O şimdi asker canı naz çekmek ister :) uykusunda mevlam oklavamı ona göster :))))"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?