355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Allah kavuştursun :)

Yapacak birşey yok mecbur alttan alıp dirayetli olucaz. Erkek milleti pohpohlanmayı pek bir seviyor :) Madem öyle dönene kadar pohpohlarım paşamı :) Döndüğünde ise naz sırası bana geçecek nasıl olsa ömür boyu :)

Yemin töreninde bize bir dilekçe doldurtacaklarmış kızlar. Velisi olarak dışarı çıkabilmelerini sağlamak için gerekliymiş bu. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Hey allahim ne diyelim ki sen donunce alirsin intikamini canim :))

Yemin töreninde bize bir dilekçe doldurtacaklarmış kızlar. Velisi olarak dışarı çıkabilmelerini sağlamak için gerekliymiş bu. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Kuzucum benim bildigim asker ile soyismi ayni olan 1. Derece yakinina dolduruluyo bu dilekce

Aynen şimdi alttan alalım da gelince görürler nazı hoş biz dayanamayız

Kuzucum benim bildigim asker ile soyismi ayni olan 1. Derece yakinina dolduruluyo bu dilekce

Tatlım ben eşi olduğum için doldurucam o zaman. Bir de şey endişesi aldı beni bu tören esnasında o kadar askerin içinde nasıl bulucaz biz birbirimizi :) Karanfil taksınlar bizimkiler yakalarına :)))))

Öncelikle dogum günün kutlu olsun canım benim..
ve cok gecmis olsun sevdiğin hastalanmıs inan insan kendini huzursuz hissediyor böyle bir durumda elinden bisey gelmediği icin.. ama canını sıkma ve sevdiğine güzelce moral ver canım askerlik bu degismeyecek bu gelenek.. seneye bu zamanda sevdiğinle dogum gününü kutlaman dileğiyle.. mutlu/huzurlu yıllar sevdiğinle insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…