355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

merhaba kızlar bu aralar malesef araanızda degildim özledim sizleri :)
hepiniz iyisiniz insallah takvimden günler eksilmeye bizde sevdiklerimize kavusmaya birgün daha yakınız...:16:
Aydında akrabası esi askerlik yapan varmı ya hic rastlamadım burda ben hep kıbrıstalar

hepiniz iyisiniz insallah takvimden günler eksilmeye bizde sevdiklerimize kavusmaya birgün daha yakınız...:16:
Aydında akrabası esi askerlik yapan varmı ya hic rastlamadım burda ben hep kıbrıstalar

evett süper olurr ama bizimkiler kıbrısta hep ayrı yerlerde :26:

Ah keşke gidebilcek olsak uçak gemi bakmıcam ;))

Çete olup askeriyeye gidip sevgililerinizi mi kaçıracaksınız:) ıstanbuldan kıbrısa giderken beni de yol üstü van a bırakırsıniz :)

hoşgeldn cnm özlettn kendnı neler yapıosn ??

benzer cıkan vardır en azndn bırlk olrk bı yerlere dagılırız cnm :D Tek olmaktan ıyıdır ^^

hahaha alıcaz onları olr cnm takıl bize :D:10::10:

ya organıze olrsak sabahtn cıkar gıderz kuzu :44:

Hoş geldin canım :34: Bilmiyorum ki çoğunluğu Kıbrıstan, Amasya da var Muğla da o kadar biliyorum :50:

benzer cıkan vardır en azndn bırlk olrk bı yerlere dagılırız cnm :D Tek olmaktan ıyıdır ^^

hahaha alıcaz onları olr cnm takıl bize :D:10::10:

ya organıze olrsak sabahtn cıkar gıderz kuzu :44:

cnm ben ayda bir gitmeyi düşünüyorum rabbim nasip ederse ve cok güzel olur hep birlikte gitmek :10:

annemlerdeydim bi kac günlüğüne ordayken giremedim pek sadece takip ediyordum geceleri.. sizler gibi 29 kasımı bekliyorum bende bu 8 gun bıle yerınde sayıyor sankiiii :)

cnm ben ayda bir gitmeyi düşünüyorum rabbim nasip ederse ve cok güzel olur hep birlikte gitmek :10:

Hoşgeldin o zaman tatlım.. :) Ah sormaaa sormaaa heyecanla beklıyoruzzz :16:

Ahhh cnm o zaman gelsınn Toplaşırız ıyıce kıbrısa bırlkte gıderz en azndn havallanında brlkte olurz sen nerde oturyrdn ve askern kıbrısın neresine gidcktı bin kere konuştgmz konu ama untyrm heep herkessi :14:

kalamamki cnm ömer izin vermez tek basıma kalmama ama tabi gittikten sonra bir yolunu bulurum belki :26:

ben sabah gidip akşam dönebilirim kızlar kalmama asla ızın vermez hata gıtmeemede tek basma ucaga ızn vermezde 4 ay cok uzun gormessm cok kotu olrm ayarlrm o zmna dıe dusunyrm ama sızlerle gtsek dhada ıı olr ya:31:

Hoşgeldin o zaman tatlım.. :) Ah sormaaa sormaaa heyecanla beklıyoruzzz :16:

Ahhh cnm o zaman gelsınn Toplaşırız ıyıce kıbrısa bırlkte gıderz en azndn havallanında brlkte olurz sen nerde oturyrdn ve askern kıbrısın neresine gidcktı bin kere konuştgmz konu ama untyrm heep herkessi :14:

normal cnm bende unutuyorum çünkü istanbulda yasıyorum ben :34:

ben sabah gidip akşam dönebilirim kızlar kalmama asla ızın vermez hata gıtmeemede tek basma ucaga ızn vermezde 4 ay cok uzun gormessm cok kotu olrm ayarlrm o zmna dıe dusunyrm ama sızlerle gtsek dhada ıı olr ya:31:

Evet güvenip kalmak zor hiç bilmediğimiz bir yer :( aman gidebilelim de kalmasak da olur yaa :(

bnmkisi gitmeme izin verir cünkü biliyor bni özlemim arttıkça deliririm burada yerimde duramam :1: :1: :1:

evet cnm kalmasmda olur ben onu göreyim yeter bnm için :26:

Back
X