355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Gunaydin kizlarr yine safak attirmaya kalamadim sabah cok erken kalktigimda gece erkenden uyumYa calisiyorum ama haftasonu sizinleyin insallah :)) burasi resmen Kibris askerleri yarenlero topicigi olmus yaa

ağlattın beni sabah sabah çok güzel olmuş

Bu çok daha ıyı fıkırr !

Ben anneme söylerım bnmkı bı ızın versindee ıyı geceler cnm

Ben de ayda bir gideyim istiyorum. Ama eşi olduğum için ben gidince 1 gece kalırım ertesi gün dönerim. Giderken beraber gideriz inşallah güzel olur

Bu çok daha ıyı fıkırr !

Ben de ayda bir gideyim istiyorum. Ama eşi olduğum için ben gidince 1 gece kalırım ertesi gün dönerim. Giderken beraber gideriz inşallah güzel olur

Bu çok daha ıyı fıkırr !

kızlar inanamıyorum yaa şu şafakta ( yanında 30 gün yazsa bile ) 4 ay yazdığını gördük yaa 6 aydan 4 ay yazdığını gördük maşallahhhh ben şafakl doğan güneş olacağı gece burayı düşünemiyorumm

ya bnm daha beş ay bu şafağın doğrusu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gidelim de görelim bakalım bir şu Girneyi =)

aşkım yılbaşı için izin alcam dedi alma günün uzar ayrılırken yin e kötü olcaz dedim dinlemedi:26::26:hem çok istiorm hem istemiorm

Gidelim de görelim bakalım bir şu Girneyi =)

kızlar bu topik resmen Kıbrıs asker yarenleriyle doldu benim 2 tane arkadaşım Kıbrısta yaptı tek sıkıntısı su olmamasaydı onun haricinde pek bişey anlatmadı açıkcası:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…