355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Valla ben burda olmaktan gayet mutlu oldum digerleride kabul ederse seve seve gelirim hep :16::32: sonucta hepimiz asker yareniyiz ve en iyi bizi yine bizim gibi asker bekleyenler anlar :ssz:

iiyilik bebegıım.yazdımda gormedın .)) pff bu aksamda aramadı ha

Bahar di dimi cnm adin bu arada yanlissa da kusuruma bakma biraz isim ozurlulugum varda :77:
Sen nasilsin bu arada

Burdaki kızlar aksine çok mutlu olurlar ozellıkle akşam 9dan sonra herkez şafak attırmaya gelıyor konuşuyor sohbet edıyor :9::9::nazar: Gelinnn tabii ya hep bırlıkte olalım ayrı gayrı olmazz ki :29: KEsınlıkle cnmmm:34: Gizemcim müsait olamamıştır işi olmştr puflamak yok sana:17::nazar: Evet cnm bahar Senin neydı yok ya bendede bu aralar balık hafızalıgı vr sorun degll Iyı olmaya calsıyorum ya sen:17::17::17:

valla hastaydı zztn ama yogunduda bılemedım kı uff.s yarın aramazsa ararım artık :S :S
Gormedim bebegim hadi yaaaa hala mi aramadi bak bnmde aklima takildi simdi kotu birsey yoktur ama yaaa yogundur ondan arayamamistir iyi dayaniyorsun valla bebegim ben coktan arardim askeriyeyi merakimdan :9:

işi olmustur dıye ümit ediyorum bakalım .s
Burdaki kızlar aksine çok mutlu olurlar ozellıkle akşam 9dan sonra herkez şafak attırmaya gelıyor konuşuyor sohbet edıyor :9::9::nazar: Gelinnn tabii ya hep bırlıkte olalım ayrı gayrı olmazz ki :29: KEsınlıkle cnmmm:34: Gizemcim müsait olamamıştır işi olmştr puflamak yok sana:17::nazar: Evet cnm bahar Senin neydı yok ya bendede bu aralar balık hafızalıgı vr sorun degll Iyı olmaya calsıyorum ya sen:17::17::17:

Buna sevindim cnm :16: aksamlari bende gekirim o vakit benimde adim gizem cnm :9:
valla hastaydı zztn ama yogunduda bılemedım kı uff.s yarın aramazsa ararım artık :S :S

Yogunluktan arayamamistir cnm olmadi dediin gibi ararsin sen yarin

kendı topıgıme de yazdım canım gormedınmı ? senı alıntıladım ? senın de heralde konturun yok? burayada gelıcem artık 2014-2015 gelınlerı topıgınede gıdıcem arada.Ortaya karısık.Burdada bır suru asker yarenı var nasıl olsa .)) e ban yedım ya ondan yoktum 2 gundur bılıosun zaten??

gizooş naber kıızz nerdesinn senn???:20:heem ne işin war burda bizim topige gelsenee:20:

kendı topıgıme de yazdım canım gormedınmı ? senı alıntıladım ? senın de heralde konturun yok? burayada gelıcem artık 2014-2015 gelınlerı topıgınede gıdıcem arada.Ortaya karısık.Burdada bır suru asker yarenı var nasıl olsa .)) e ban yedım ya ondan yoktum 2 gundur bılıosun zaten??

oh gizemim:emir_bebek: asi genc burayada gelın hep beraber sohbet edelım ben sızın topige ugruyorm :9::6:

Kizlaaaaarrr askerim surpriz yapip aradi beni az once cvp yazamadim hemen o yuzden
Biraz aramiz limoniydi yeni duzeldi ondan dayanamamis uyumudan yine aradi :16:

gizooş naber kıızz nerdesinn senn???:20:heem ne işin war burda bizim topige gelsenee:20:

Pek girmiyorum artik bebegim odevlerim yuzunden ama baharin safakmatii gorunce dayanamadim:9:

ohhh uzman asker yarenlerimizz de burada olacaaak :72::72:

Size yardima destege geldik cnm bnm:56:

aradımı? ohh miss ıyı yapmıs aferım boyle olsun :1:
Kizlaaaaarrr askerim surpriz yapip aradi beni az once cvp yazamadim hemen o yuzden

Pek girmiyorum artik bebegim odevlerim yuzunden ama baharin safakmatii gorunce dayanamadim:9:

ohh süper olmmuş:46: Hadi gozun aydın tatlımm :emir_bebek: Iyı yaptınız hoşgeldnz brzdn eklıycem sizi şafakmatige Yarın sabah diger kızlarda gorsun ekletmek ısterlerse dıe ılk gun nasılsa :emir_bebek:

aradımı? ohh miss ıyı yapmıs aferım boyle olsun :1:

ohh süper olmmuş:46: Hadi gozun aydın tatlımm :emir_bebek: Iyı yaptınız hoşgeldnz brzdn eklıycem sizi şafakmatige Yarın sabah diger kızlarda gorsun ekletmek ısterlerse dıe ılk gun nasılsa :emir_bebek:

Valla aradi bende inanamadim bi :30: ama sevindim yani aramasina hemde coooooookkkkkkk :16::16::32:

anladım canım ii olmuş...

bildirimler gelmio ki görmedim sms btti bnm dahada yapmam sanırım nasıl olsa bnmkiyle konuşamıoz:26:o yüzden o gelene dek yapmam gbi tabi bakalım yine de....biliom nerdesin derken o anlamda demedm zaten canım...

oyy sevınmez mi insannn teeek seslerını duyuyoruz ztnn komutanlar ona bıle karışıyor bgnkı komutanı mesela bnmkıının kısa tuttrmus konuşma surelerını :47::47::47::47::47: Deli oldm:30::30:
Ah o komutanlar yok mu komutanlar olduruyo beni kendileri ayni durumda olunca farkli oluyo ama askerlere farkli davraniyolar sinirle hepsi :47:
bız geldık burdakı yarenler sustu galıba ya :S

Bana da oyle geldi biraz ama neden oyle oldu ki :44:

bız geldık burdakı yarenler sustu galıba ya :S

Ah o komutanlar yok mu komutanlar olduruyo beni kendileri ayni durumda olunca farkli oluyo ama askerlere farkli davraniyolar sinirle hepsi :47:

Bana da oyle geldi biraz ama neden oyle oldu ki :44:

eheh saat geç oldu bu saatlerde durgun oluyo kızlar uyuyolar kızçeler :9::8::8:

komutanlar ah ah :47:

Back
X