Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asla gidemez zateenn parcalarım onu
güldürdün beni gece gece cok hossun![]()
özel birşey değil canlar ama askerlerimizle de ilgili değil alakasız olurr ne alaka demeyin sonra bana boşverin :) zaten şafağımıza az kaldı :)
nişanlın kesınlıkle cok haklı cok ıı yapmıs!!en azından babanın evındesın oooh ne rahatvalla ben nişanlıma evlenelim öyle git diyodum nişanlım ben asla evliyken gitmem o ayrılığa hiç gelemem diyordu şimdi burda evli arkadaşları görüyorumda nişanlım haklıymış diyorum.. canım benim yoğurt ye hemencicik uykun gelirbak ben sırf akşamları yorgun olayım bişey düşünmeden uyuyayım diye spora başladım inanır mısın
![]()
arastırma gbı bıseymıs hanı kalıtsal hastalıgı varmı bagımlılıgı varmı vs. gbı seyler..ama bunu bıze asker getırdıNe diye cnm :26:![]()
ii bakarlar ınsallah olay cıkartırım haae öyle amaaa TSK aldı hepimizin diğer yarısını canımızdan bi parça kopardı aldı sankiii 5 ay TSK ne emanetler iyi baksalar bari![]()
nişanlın kesınlıkle cok haklı cok ıı yapmıs!!en azından babanın evındesın oooh ne rahat
arastırma gbı bıseymıs hanı kalıtsal hastalıgı varmı bagımlılıgı varmı vs. gbı seyler..ama bunu bıze asker getırdıbnm kayınpeder de saolsun bana aklınca saka yapcak ya ben asagıdan ınene kadr kafasında kurmus herıf bı ındım asagıya surat dusmus onderden haber var dıo
resmen kalakaldım nasıl ölmedim hayretlerdeyim
bıd gecmıs karsıma pişkin pişkin sırıtıyo yaa agzının ortasına gecırcem bi tane
![]()
ii bakarlar ınsallah olay cıkartırım haabiz daha cocuk yapcaz
![]()
ay kızlar oku oku bıtmedı bı medcezırı ızleyım dedım geldım bı suru sayfa.anca yazabıldımmm .)) bu aksam kımsecıkler yok demıssınız yok yok herkes burda ama superrrson 9 dk kaldı atmasınaa.ve benımkı bugunde aramadı rekor kırdı 3 gun off
nişanlın kesınlıkle cok haklı cok ıı yapmıs!!en azından babanın evındesın oooh ne rahat
arastırma gbı bıseymıs hanı kalıtsal hastalıgı varmı bagımlılıgı varmı vs. gbı seyler..ama bunu bıze asker getırdıbnm kayınpeder de saolsun bana aklınca saka yapcak ya ben asagıdan ınene kadr kafasında kurmus herıf bı ındım asagıya surat dusmus onderden haber var dıo
resmen kalakaldım nasıl ölmedim hayretlerdeyim
bıd gecmıs karsıma pişkin pişkin sırıtıyo yaa agzının ortasına gecırcem bi tane
![]()
herkese merhaba
galiba ben buraya daha önce uğramadım yinede slm vermek istedim ne de olsa hepimiz asker bekliyoruz offf be ne zormuş şu 6 ay geçmek bilmiyoooo![]()
herkese merhaba
galiba ben buraya daha önce uğramadım yinede slm vermek istedim ne de olsa hepimiz asker bekliyoruz offf be ne zormuş şu 6 ay geçmek bilmiyoooo![]()
cıdden sabır verdı rabbim yoksa parcalıycaktım onu!!!kaynanam dıo zaten gozunden ates cıktı nasıl bakıstır o oyle dıehey allahım ya öyle şaka mı olur zaten diken üstündeyiz ama askerlerimiz iyi mi yolundamı herşey diye te allam yaa şakaya bak töbe töbe cidden şuan bende çok sinirlendim Allah sana sabır vermiş herhalde o an
off bı gelse coook ısımız varrr daha evımıze tasıncaz tedavıler falan ohooooo ne cok ısım var yahuayy kıyamam ben sizee inşallah su gibi geçsin zamanımız askerin gelsinn hemen yapın bi tatlı minikk![]()