ayyy inanmıorm çok çok geçmiş olsun cnm...
Çok Teşekkürler Canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy inanmıorm çok çok geçmiş olsun cnm...
Ben kontorlu kullanıyorum 20 tl ye 250 dk yaptım daha 4 5 gün oldu bitmedi yanisenn ne kadar geldi kii
Ben kontorlu kullanıyorum 20 tl ye 250 dk yaptım daha 4 5 gün oldu bitmedi yani
Avea canım kıyamam ya keske temkinli davransaydinhangi hat ??((nasıl ödücem ya off kredi borcu kira derken
(
Avea canım kıyamam ya keske temkinli davransaydin
ya bnde yicek ve kitap göndercem olur mu ki
bugün kimsecik yok topiktede pazar da bn gremicem![]()
kızlar napıyosunuuz ne var ne yok nasıl geçti cumartesiniz?? ben arkadaşıma kahvaltıya gittim yeni döndüm sayılır akşam da abimlerle yemeğe çıkacağım bugünde bitti çok şükür :)) akşam şafak attırmada hepimiz burdayıızz ona göre![]()
kızlar napıyosunuuz ne var ne yok nasıl geçti cumartesiniz?? ben arkadaşıma kahvaltıya gittim yeni döndüm sayılır akşam da abimlerle yemeğe çıkacağım bugünde bitti çok şükür :)) akşam şafak attırmada hepimiz burdayıızz ona göre![]()
Tubadan haber varmış kızlar çookk sevindimmm konuşan görüşen olursa çok mutlu olduğumu dualarımın onunla olduğunu söyleyebilir misiniiizzz :))
ne olmuşş ve ne olmuştu ben biraz geri kaldım bu şeymi kalça kemginde erime falan başlamıştı o askermi??