canım Ben sana bi fikirr söylerım onu yaparsn![]()
bana da söyle ama :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım Ben sana bi fikirr söylerım onu yaparsn![]()
ne olmuşş ve ne olmuştu ben biraz geri kaldım bu şeymi kalça kemginde erime falan başlamıştı o askermi??
İyi yaptın canım benim. SağolBenim sanırım o şahıs
![]()
aradı askım sonundasesi cıkmıyor maf olmus.Dnetleme varmıs.Komando alayına gtmslerdır 4 gundur.dagda yatıp kalkmıslar.tam teçhizat 10 km koşu yapmıslar
herkes yerlerde surunuyormus yorgunluktan.her yerım mosmor ezildi diyor.okadr uzgunumki
son 38 gunde olanlara bak.mıllet safak 160 da elınde cep telefonu nobet tutar.bzımkının haline bak.Verilen konserve yemekler kurtlu ve bozukmus kmse yıyememıs bıle .....
hmmm sevdim bu da çok iyi fikir :) teşekkür ederim tatlım![]()
kızlar benim askerimde bazı değişmeler var sizinle paylaşmak istiyorum; geçen aksam spordan gelip banyoya attım kendimi, 3 kez aramış tabi duşta olduğumdan duymadımçıkınca baktım 1 er dk arayla aramış sonra yine aradı açtım hemen banyodaydım dedim kaçta geldin evet dedi 10-15 dk olmuştur falan dedim tam net saat söyle dedi söyledim.. bugün arkadaşımda kahvaltıdayken, evden çıkmadan aradı sonra oraya gittim orda aradı akşam bidaha aradı napıyosun dedim asıl sen napıyosun kaçta çıkcaksın eve ne zaman nasıl gidiceksin falan dedi 5 te evde olurum dedim tmm 5 te ararım dedi yada canım ne zaman isterse her an arayabilirim falan dedi ama bunları şakayla karışık söyledi bende ne oldu aşkım neden böyle konuşuyosun dedim napayım sıkıldım nazımı kim çekicek kime sarayım deyip geçiştirdii anlamadım burdayken hiç böyle biri değldi :26:
![]()
uzraaammmmmm; gel bakalımm sen geeell :))) bak biz sana ne dedikk elbet barışırsınıız hemen öyle bitti demekle bitseydi ohoooooanlat bakeemm neler olduu maşallah demeyi unutmayalımm
![]()
hey allahım olanlara bak inan ben okurken bile çok üzüldüm allah sana bin kat sabır versin ne diyeyim allahtan az bi zaman kalmış 6 ayını böylede geçirebilirdi ve hatta geçirenler bile var( nerede yapıyodu canım bu arada askerin vatani görevini?
tatlım aslında normal davranıyo kolay değil bir anda kafesi girmiş gibi oldu hepsi özgürlükleri ellerinden alındıbelki kıskanmıştır belki ben gezemiyorum diye düşünmüştür hiç sıkma canını çoğu böylee aslından
![]()
aradı askım sonundasesi cıkmıyor maf olmus.Dnetleme varmıs.Komando alayına gtmslerdır 4 gundur.dagda yatıp kalkmıslar.tam teçhizat 10 km koşu yapmıslar
herkes yerlerde surunuyormus yorgunluktan.her yerım mosmor ezildi diyor.okadr uzgunumki
son 38 gunde olanlara bak.mıllet safak 160 da elınde cep telefonu nobet tutar.bzımkının haline bak.Verilen konserve yemekler kurtlu ve bozukmus kmse yıyememıs bıle .....
Kızlar hemen olumsuz düşünüyorum benÇok üzüldüm ama şuan çok mutluyum. Özür dilerim dedi, yemin töreninden sonra telefonunu sokacakmış askeriyeye ararım seni dedi. Ailesi kuzenimin nişanına gelmişti beni anlatmışlar, normalde çok utanırdım annesinden ama ilk defa o zaman sarılmıştım
Çok hoşuna gitmiş
![]()
canım bız zaten uzun donemız.suan 12 aylık asker.kıbrıs canım.okadar cok sey yasadık kı son gunlerı bıle rahat deıl daha ne dıyım
kötü bi askerlik yaşamışsınız anlaşılann Allaha çok şükür ki az bi zaman kalmış son günler artık dayanın az kaldı ne diyelim TSk çok ahımızı alıyosuuunnnnn![]()
Üzüldüm şimdi canımNeden öyle birşey yapıyorlar ki, askerlerimiz vatanı koruyor ne demek kurtlu yemekler :18: En iyi bakımın onlara olması gerek asıl
![]()
bızım askerlık bıle yapmamız sakıncalı da ıste ınsan deıl komutanlar resmen hayat enerjılerını sömürüyorlar.buraya gelınce bsy yapcak hal bırakmıyorlar ınsanda
nerdeee.asıl askerlere köle gibi davranıyorlar of off.bende uzuldum hemde cokmoralim iyice dustu
hey allahım ya bu komutanlar insan değil mi? onların çoulukları çocukları yok mu ben anlamıyorum yaa![]()
benim arkadaşımın sevgilisi kısa dönem er o anlatıyomu, komutanlar bize sinirlenince bize birşey diyemeyip uzun dönemlere patlıyorlar diye.. bu nasıl bişeydir ben anlamıyorum askerlerimiz sinir topu mu pardon da ??