355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

alla alla beni 3 nodan arıyo hepside kayıtlı '' aşk''erim diyeee:16: çünkü alan kodunu farklı görünce kötü oluyorum bende bu yüzden kaydettim :1: tatlım istersen akşama doğru tekrar ararsın mutlaka açan olur..

Bende alan kodunu görünce seviniyorum arıyo diye :))) Benimde kafam karıştı ama işte benimki fırsat buldukça arıyodu bakalım arar belkiii.

KIZLAR geçen haftalarda eşim demişti ki gelsene buraya görüşmeye. Ben de bakarız olabilir filan demiştim. Galiba beklemiş beni:( bugün dedi ki gelmedin görüşmeye :( ben de dedim 4 gün sonra geleceğim zaten diye gelmedim. Hem şimdi oraya yapacağım masrafı Kıbrıs'a saklarım. Bir sefer daha fazla giderim dedim. Böyle şeyleri çok takıyorsun sanki dedi. Bir arkadaşın sevgilisi her haftasonu geliyor burada öğretmen evinde kalıyor. 2 gn görüyor gidiyor dedi. Evli olunca böyle oluyor demek ki filan dedi. Canı sıkılmış ya. Onun böyle canının sıkılmasına da üzüldüm. Oyyy oyyy oyyy

KIZLAR geçen haftalarda eşim demişti ki gelsene buraya görüşmeye. Ben de bakarız olabilir filan demiştim. Galiba beklemiş beni:( bugün dedi ki gelmedin görüşmeye :( ben de dedim 4 gün sonra geleceğim zaten diye gelmedim. Hem şimdi oraya yapacağım masrafı Kıbrıs'a saklarım. Bir sefer daha fazla giderim dedim. Böyle şeyleri çok takıyorsun sanki dedi. Bir arkadaşın sevgilisi her haftasonu geliyor burada öğretmen evinde kalıyor. 2 gn görüyor gidiyor dedi. Evli olunca böyle oluyor demek ki filan dedi. Canı sıkılmış ya. Onun böyle canının sıkılmasına da üzüldüm. Oyyy oyyy oyyy

Ay o psikoloji ile demek taktı kafayaa nerde yapıyo canım seninki yakınmısınız ?

Bende alan kodunu görünce seviniyorum arıyo diye :))) Benimde kafam karıştı ama işte benimki fırsat buldukça arıyodu bakalım arar belkiii.

bak bide benim yaptğımı dene çok daha mutlu olucaksınn ben askerim arıyo diye bağırıyorum heyecandan öyle kayıtlı olduğundan :16: arar tatlım dur hemen telaş yapma sen

tatlım inan valla benim içim gidiyor görmeye gitsem süpriz yapsam diyee ama işte gidemiyorum malesef :(( siz evlisiniz aslında gitmeniz daha kolay ( hani aileden izin alma vs durumları ) keşke gitseydiniz çok güzel bi hatıra olurdu :((

bak bide benim yaptğımı dene çok daha mutlu olucaksınn ben askerim arıyo diye bağırıyorum heyecandan öyle kayıtlı olduğundan :16: arar tatlım dur hemen telaş yapma sen

Ay kuzum hangi birini kaydedicem :D Ama bi deneyeyim bakalımm bide öyle :D Aman arasında ne yazdıgı umrumda degill :)

O kadar uzak degilmişssiniz benimki ankarada bende manisadayım ama kendimi yemin törenine saklıyorum dagıtım izni ne zaman kısa dönem galiba sizin ?

Evet kısa dönem. Bu cuma işte dağıtımı da. Cuma yemin törenine gideceğiz. Askerimizi alıp geleceğiz inşallah :)

Evet kısa dönem. Bu cuma işte dağıtımı da. Cuma yemin törenine gideceğiz. Askerimizi alıp geleceğiz inşallah :)

Ay ne güzel bizim sadece yemin töreni bide 3 gün beraberiz bi 20 gün sonrada dağıtım galibaa :) Sizin adınıza çok sevindim evlimisiniz sizde ?

tatlım inan valla benim içim gidiyor görmeye gitsem süpriz yapsam diyee ama işte gidemiyorum malesef :(( siz evlisiniz aslında gitmeniz daha kolay ( hani aileden izin alma vs durumları ) keşke gitseydiniz çok güzel bi hatıra olurdu :((

Geçen hafta gitmedim. Bu hafta da zaten cuma göreceğim dişimi sıkayım biraz dedim :s artık Kıbrıs'a inşallah

bende izmirdeyim tatlım askerim denizlide çok istedim ama nişanlı olmama rağmen zaten yemin töreni için ailemden zor izin aldım yemin törenine giderken şeytanın bacağını kırıcaz inş sonra ayda bir gitmek istiyorumm bakalımm hani ondan dedim siz evlisiniz izin mizin derdi yok

arar bebegım arar.benımkıde en fazla 3 gun dayanıodu arayordu merak edıp benı ... ask boyle bırsey.tum kızgınlıkları bır kenara atmak gerekıyor bazen.. yoksa ılıskı yurur mu ?? alttan al hatanı anladgını bundna snra dıkkat etcenı soyle hıc bsycık klmaz :34:
üf çok gereksiz bi sebebten tersledim o alttan aldıkça bende daha ileri gittim :( çok pişman oldum ya aramazsa

Geçen hafta gitmedim. Bu hafta da zaten cuma göreceğim dişimi sıkayım biraz dedim :s artık Kıbrıs'a inşallah

bi anlamda haklısın aslında tatlım Kıbrısa gitmek ve kalıcaksan eğer baya masraflı olucak ama olsun yaa bi kez asker oluyolar her zaman değil ki ( çok şükür ) :9::9::9:

valla bsy yapmadan gun bıtıo anlmadım nasıl ıs.o glncede boyle olmaz ıns
napayım bendee 10 gibi kalktım sporumu yaptım kahvaltımı yaptımm 10da askerim uyandırdı zaten :1: bioblas aldım dün bahsetmiştim yıkadım saçlarımı sertleştirdi üstüne tony&guy maske kullandım bakalım nasıl olcak sonuç:26: 4 te çıkıcam bende arkadaşlarla yemek yemeye gün bitti zaten

Back
X