Manisa da öyle midir ki? Eşim orada esker :18:
tatlım telaşlanma askeriye için böyle bişey olcağını düşünmüyorum yollar falan berbattııı dua edelimde yağmur altında eğitim vermesinler benim sarı hastaneye gidecekti bugün aşı olmaya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Manisa da öyle midir ki? Eşim orada esker :18:
günaydın kızlar hepinizee... İzmir sular altında berbat bi durumda geceden beri yağıyor yağmur suların içinde yüzüyor arabalarr bulunduğunuz illerde durum nedirr işe okula gidenler umarım çok ıslanmamışsınızdır sevdiceklerimiz gelicek hasta olmayalımmm:26:
Günaydın canımm. :) Sorma resmen sel gidiyor korkumdan dışarıya çıkamadım ben.
hangi il canım? o ne ya hıc duymadım :S
7 buçukta servise bindim normalde 1 saat gelinen yerdeyim ama az önce ofise ulaşabildimm... Hemşerimiyiz yoksa seninlee![]()
tatlım telaşlanma askeriye için böyle bişey olcağını düşünmüyorum yollar falan berbattııı dua edelimde yağmur altında eğitim vermesinler benim sarı hastaneye gidecekti bugün aşı olmaya
Evet canım aslında evlenince manisaya yerleştik ama malum eşim askerde olduğundan tekrardan izmirime döndümm :))
Yağmur yağdığında eğitim vermiyorlarmış. O konuda içim rahat ama ne biliyim insan merak ediyor işte![]()
Yağmur yağdığında eğitim vermiyorlarmış. O konuda içim rahat ama ne biliyim insan merak ediyor işte![]()
izmirimiizzz güzel şehrimiizzneresindensin tatlım izmirin?
valla tatlım ben burda okumuştum bi arkadaşımızın askeri hasta olmuştu yağmur altında eğitim gördüğünden :26:
Bugün manisada denetim vardı. Komutanlar gelecek diye yağmurda bekletmesinler sevdiceklerimizi![]()
Arkadaşlar erkek arkadaşım da azıcık bir yağmurda hemen içeri aldıklarını söylemişti.
Umarım hala öyledir.. :26:
eşimle konuştuğumda yagmur yagınca içeri alıyolarmış öyle demişti zaten bu havada eğitim mi olur ya.![]()
Çoooookkkk Mutluyyyuuuummmmaskerimin sevdiğimin resmini aldım bugün...Dün oraya misafir giden bir arkadaş resimlerini çekmiş herkesin mailine yollamış bana da ulaştı..Çok mutlu bir asker maşallah
Askerlik yaramış çok mutlu oldum onu görünce...
![]()