canlar nasılsınız keyifler yerindedir insallah..
Belki soracagım soru hakkında bi bilginiz vardır sorayım ben , 29 kasımda esimin yemin törenine gidicem Allahın izniyle biz iceriye girerken fotograf makınesiyle girebiliriz demi bi sıkıntı olmaz arama yapmazlar degilmi?
Canım o gün herkes fotoğraf çeker yasak olması mümkün değil bencecanlar nasılsınız keyifler yerindedir insallah..
Belki soracagım soru hakkında bi bilginiz vardır sorayım ben , 29 kasımda esimin yemin törenine gidicem Allahın izniyle biz iceriye girerken fotograf makınesiyle girebiliriz demi bi sıkıntı olmaz arama yapmazlar degilmi?
girersn sorun olmazz :)
Canım o gün herkes fotoğraf çeker yasak olması mümkün değil bence
tamam canım tesekkur ederim kimi yerde aramayla felan giriliyomus izin vermeyebiliyolarmıs diye duydumda sorayım dedim
Yook cnm yaaamrk etmee dıledıgın gıbı ceeek :)
kızlarr :))) tv izlerken birden bi mesaj geldi ''aşkım:)'' aynen böyle :)) kargoyla gönderdiğim hat gitmiş vee aşkım telefonunu kullanmaya başlamış mesajlaşıyoruz konuşuyoruz görmeniz lazım ya çok mutlu oldum sanki askerde değil gibi :)))
Ne demek canım rica ederimöyle olmasına sevindim canım tsk ederim cevabın icin
o kadar günü arkamızda bıraktıkda bu 3 gün gecmek bilmiyor :)))
sormaa yaa heleee 9 dan berı gecmıoo
benim sevgilimde şubatta gıdıcek arkadaşlar daha sımdıden deprosyona gırdımyanında bana aıt olan bısı goturmesını ıstıyorum arkadaşlar ama ne olabılırrr yardımcı olurmusunuz
Kizlaaar ben yemin torenine gidince telefonunu da goturucem. Sorun olmaz degil mi...
benim sevgilimde şubatta gıdıcek arkadaşlar daha sımdıden deprosyona gırdımyanında bana aıt olan bısı goturmesını ıstıyorum arkadaşlar ama ne olabılırrr yardımcı olurmusunuz
aynen valla yaa tez zamanda kavusayım ömrümeee cok özledim sanki yıllardır görmemis gibi yüzüne hasretim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?