Yatsana kuzum ozaman
kafayı tutamıyomm ki yaa:2:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kafayı tutamıyomm ki yaa:2:
canım sıkılıo yaaayat yat
gizoooşşşşş canım sildimm yazabilirsin
hepinize iyi akşamlar kızlaaarrrr bavullar hazırlandı mııııı![]()
iyi akşamlar canım:2::2::2:
kız cimcimeeemmm ne oldu bakem sana neden bu gözyaşları??
uzraaaammmm hadi hayırlısı çok sevindiiimmm kayınpederle olanlara
Deam, tatlım geçmiş olsunn dişin ağrısını çok iyi bilirim![]()
kızlar hepinizeee iyi akşamlar ayrı ayrııı... bavulumu hazırladımm Allahım çok heyecanlıyım yaaa kaç gün oldu sarımı görmeyelii nasıl uyucam valla bilmiyorummsiz neler yapıyosunuzz?? yemin törenine tlf almıyolar diyenler var ee nereye bırakcaz peki tlf o kadar kişiye emanet açmazlar ben çizmelerimin içine sokarım
![]()
Alıyorlar canım merak etme
neyin var cnm keyifsiz gibisin :26:
gidemeyeceğim ya tatlım ondan...
bugün yemin törenlerini izledim herkes telefonuyla video çekiyor demkki alıyorlar
Alıyorlar canım merak etme
vakit yaklaştıkça heyecan artıyor cok özledimmmmmmm:2:
:2:
askerimle kotu aramız ondan canım..
canım benim nolur böyle düşünmee bak herşeyde bi hayır var hem herşeyi geçtim askerin gelicek ve bir ömür sizin olucak İNŞALLAH
bence de almamaları gibi bi ihtimal olamaz gibi
hemdeee hemdeee nasılll çok özledimm bendee yalnız Pazar günü 5 te teslim ettikten sonrası daha çok sık geliyor aklıma
canım benim bak kalmış 35 gün memleketimden sana selam göndereyim uğur getirsin size.. özlem hasret birikmişler eminim çok vardır ama dayanın gelsin yüzyüze konuşun herşeyinizi :26::26:
kız cimcimeeemmm ne oldu bakem sana neden bu gözyaşları??
uzraaaammmm hadi hayırlısı çok sevindiiimmm kayınpederle olanlara
Deam, tatlım geçmiş olsunn dişin ağrısını çok iyi bilirim![]()
askerimle kotu aramız ondan canım..
ama nolduki cnm yaaa kıyamam cok uzuldüm halledebileceğiniz bir problemdir umarım![]()
gelince elbet konusurzda bakalım ortalık bırbırıne gırmezse bızde rahatca konusuruz.umarım cozum buluruz..
Sağol bebeğimmm![]()
İstediğim nişan tarıhını de girdim.en azından bana umut verir .(
Nereden aldınız kitabı, ben de istiyordum, siteyi kaybettim, neydiki adı? cok sağolun simdiden..