355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ohhh superr :16: napiim bende ıste dun aksam konustuk duzelttık aramızı.butun gunde evdeydım zaten.kayınpederim msj attı az once napıyorsun dıye kafayı sıyırmıs heralde telefonda kullanamaz pek ama ne amaclı attı sasırdım :9:
Gizemiimmm :54: Valla çantalar kıyafetler takılar 2 gundur alıyorum :1::1::1: Kitap ıcınn kapp fln aldımmm smdı gece onu hazrlycam :16::16::16::16: Sen naptn cnm gorsmeylii :nazar:

ohhh superr :16: napiim bende ıste dun aksam konustuk duzelttık aramızı.butun gunde evdeydım zaten.kayınpederim msj attı az once napıyorsun dıye kafayı sıyırmıs heralde telefonda kullanamaz pek ama ne amaclı attı sasırdım :9:

ooo oda iyimiş :D :D :D haha hava soğudu yaaaaa:26:

Bizim araba hala gelmedi ya herkesin arabasi gec kaldi istanvuldan cikislar cok kalabqlikmis
Herkesin sinirler gergin yetisemezsek sikayet ederiz diyorlar
Alla alla yaaa iyiki erken arabaya aldik guya

Bizim araba hala gelmedi ya herkesin arabasi gec kaldi istanvuldan cikislar cok kalabqlikmis
Herkesin sinirler gergin yetisemezsek sikayet ederiz diyorlar
Alla alla yaaa iyiki erken arabaya aldik guya

haklısınızzzzzzzzzzzzzzzz:47:

Kizlar kuralar cekilmis Buldan'a cikmis nisanlim :)) isi geregi bi ayagi denizlideydi ve Buldan ilcesini cok severdi ve usta birligi oraya cikti cok guzel ve rahatmis Allahima sukurler olsunnnnn sabah 6 da cikiyoruz yola inanamiyorum acemilik bitti...

Kizlar kuralar cekilmis Buldan'a cikmis nisanlim :)) isi geregi bi ayagi denizlideydi ve Buldan ilcesini cok severdi ve usta birligi oraya cikti cok guzel ve rahatmis Allahima sukurler olsunnnnn sabah 6 da cikiyoruz yola inanamiyorum acemilik bitti...

ne kurası o cnm ?

ne kurası o cnm ?

Tatlim usta birliklerini yapacaklari sehir belli ama nisamlim
jandarma oldugu icin ilcelere dagitim yapilacakti kuralar cekiliyo ve hangi ilceye gittigin belli oluyo bizimkiside Buldan'a ciktii İzmire daha da yakinlastiiii benim safak matige usta birligi icin denizli Buldan jandarma yazar misin? Senin disin nasil oldu canim bu arada?

Tatlim usta birliklerini yapacaklari sehir belli ama nisamlim
jandarma oldugu icin ilcelere dagitim yapilacakti kuralar cekiliyo ve hangi ilceye gittigin belli oluyo bizimkiside Buldan'a ciktii İzmire daha da yakinlastiiii benim safak matige usta birligi icin denizli Buldan jandarma yazar misin? Senin disin nasil oldu canim bu arada?

Tamam cnm değiştrdm (:

canım çok sevindim gözün aydın:16::16:

gözün aydın cok sevındım canımm :16:

be gece sabah olmaz artık:)))

Offf sorma uyumam lazim gozlerim sis sis olmasin yarime cirkin gorunmeyeyim :))
gözün aydın cok sevındım canımm :16:

Tesekkur ederim Gizosumm :)) kizlar ben cikiyorum uyumaya caliscam sanirsam pazar aksam doncegimiz icin pztsi tekrar girebilirim zaten haftasonu burasi bombos olur hepimiz askerlimize simsiki sarilalimmmm simdiden Allah kavustursun kizlar iyi haftasonlari herkese

Back
X