355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kolay deıl elbet zaten 2 mızde sasırıyoruz boyle olması okdar bekle sen... zaten 3 yıl farklı sehırlerdeydık onu okadr cok bekledım kii.
Emin ol onun da içi parçalanıyordur. Özlemin imkansızlıkların baskısı vardı diyeceksiniz. Düzelteceksiniz elbet merak etme. Kolay mı kaç ay beklemişsin. Helal olsun valla.

KIZLAR BURDAYKEN HERKEZ ŞAFAKMATİGİMİZ KARIŞTI ŞAFAKLAR ŞUANDA NE OLDU BİLMİYORUM COGUMUZ IZİN KULLANMADIK KİMİMİZ İZİN KULLANIYOR 4 GÜN YOL IZNI EKLENDİİ ŞAFAKLAR OYNADI HERKEZ ÖZELDEN MSJ ATABİLİRMİ BANA ? ŞAFAK KAÇ VE USTA BIRLIGI NERESİ DIYE... ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ASKERLİĞİN SON EVRESİ KORKTUGUMUZ EVREYE GELDİK YA SABIR GÜÇ KUVVET ASKERLERİMİZE :72::nazar:

herseyıde ona baglamamk lazım.etkısı var elbet ama.bız bu kdar zmn kalmısken boyle nasıl olduk hıc anlamıyorum... smdı geldıgınde ben gıdıcem mı gıdersem nolcak ay cıldırcak gıbıyım.dha 3 gun once nişan dertlerını dusunyordum smdı ...

son zamanlar daha cook zoor geçer yıpratırmıs ınsanları oyle deme hıc kolay değill yaa ... Ben askerlıkte olabilcek konuları cddı sorun gormuyorum öyle bi yerkii ...................

KIZLAR BURDAYKEN HERKEZ ŞAFAKMATİGİMİZ KARIŞTI ŞAFAKLAR ŞUANDA NE OLDU BİLMİYORUM COGUMUZ IZİN KULLANMADIK KİMİMİZ İZİN KULLANIYOR 4 GÜN YOL IZNI EKLENDİİ ŞAFAKLAR OYNADI HERKEZ ÖZELDEN MSJ ATABİLİRMİ BANA ? ŞAFAK KAÇ VE USTA BIRLIGI NERESİ DIYE... ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ASKERLİĞİN SON EVRESİ KORKTUGUMUZ EVREYE GELDİK YA SABIR GÜÇ KUVVET ASKERLERİMİZE :72::nazar:

cnm bnmki lefkoşa şafak 138 :16: :16:

Kızlar duymayan kalmasın :13:

O değil de bugün baya kalabalık.

Hepimiz döndük dolaştık gene geldik buraya :)

:( arkadaşlar benim de nişanlım bu gün usta birliğine teslim oldu.... Lefkoşa.... aradı ancak çok az konuşabildik.... askeri mahkemeye alacaklarmış onu yarın belli olacak mış:( hepinize sabırlar diliyorum :( bana da tabi :(

Back
X