355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

tamamdır cnm cok sevındım .. Bizde tel şarjı cok yıyoo dıe dhaa gıden şarjı bı telefon kullanıo suanda :D arama kampnyasını bulacak oyle konuşcz akşam msj attı fln cok sukur genee de müsait oldgnda ben arycm ıns

bizimki ille whtspp istiyor bide int paketleri orada daha iyi oluyormuş o yüzden viber chaton yüklenebiliyor olsun dedi bu özellikleri tasıyan tellerde cabuk bitiriyor sarjı bide sadece whtspp yükleyip sarjın uzun dayanabileceği bir marka model varmı aklınızda yaa :26: :26: :26: sen nereden arıyorsun cnm sabit ankesrlümü varmış ben daha soramadım heyecandan hiç bişey gelmiyor aklıma o sırada :26: :26:

bizimki ille whtspp istiyor bide int paketleri orada daha iyi oluyormuş o yüzden viber chaton yüklenebiliyor olsun dedi bu özellikleri tasıyan tellerde cabuk bitiriyor sarjı bide sadece whtspp yükleyip sarjın uzun dayanabileceği bir marka model varmı aklınızda yaa :26: :26: :26: sen nereden arıyorsun cnm sabit ankesrlümü varmış ben daha soramadım heyecandan hiç bişey gelmiyor aklıma o sırada :26: :26:

cnm bızde oyle dusundk ıphone 5 var bnmkınde onu gotrym dedı ddm şarjmı dayanır onaa.. Arama kampanyalarna bakıcak 3 hafta gecsn .. çarşıya cıkınca ıns cnmm kendı hattıını gotrdu msj atablıorm arıyabıılırımde bı sesını duyarm kaapatrz kartlar 1 hafta sonra gelcekms anksrlude yokmuşş bana akşam msj cektı fln cok sukur yani nokianın bı telı vrdı esprss musıc mı ne o ehh brz dha ıı gdıodu

cnm bızde oyle dusundk ıphone 5 var bnmkınde onu gotrym dedı ddm şarjmı dayanır onaa.. Arama kampanyalarna bakıcak 3 hafta gecsn .. çarşıya cıkınca ıns cnmm kendı hattıını gotrdu msj atablıorm arıyabıılırımde bı sesını duyarm kaapatrz kartlar 1 hafta sonra gelcekms anksrlude yokmuşş bana akşam msj cektı fln cok sukur yani nokianın bı telı vrdı esprss musıc mı ne o ehh brz dha ıı gdıodu

aynı şekilde düşünmüşüz işte cnm bende öyle arıyorum haberleşiyoruz başka caremiz yok artık :26: :26:

nette bakıyorumda nokianın bi tane teli varmış sarjı 35 gün gidiyormuş ama int falan hiç bişey yokmuş olsaydı hiç düşünmezdim :1: :1: :1:

aynı şekilde düşünmüşüz işte cnm bende öyle arıyorum haberleşiyoruz başka caremiz yok artık :26: :26:

nette bakıyorumda nokianın bi tane teli varmış sarjı 35 gün gidiyormuş ama int falan hiç bişey yokmuş olsaydı hiç düşünmezdim :1: :1: :1:

haha bzmde 3-4 gun gidiyomş :D ama net yokmş ztn arama yaparsa sorunda degll nettın bı konuşlm yeter ayy ayy bunada sukur ama cok pismiş orası :/

Gunaudin dun yorgunluktan erkenden uyuyakaldim bogazlarimi usuttum donerken ankaradan o beni cok halsiz birakiyo ins duzrlirim

eveett 5 ayları gördüm sonunda :40: elimizden geldiğinde görüşmeye çalışıyoruz canım haftaya cumartesi eğlence yapacağız kısmetse arkadaşları falan hep beraber 16'sında da yola çıkacak. stresli çaktırmıyor ama bastı vakit yaklaştıkça ona da

canım benim hadi bakalım kalmış 1 haftanız nerdeyse inş gittiği zamanda zamanlar su gibi akıp geçer.. bol bol değerlendirin son günlerinizi sonra çok arıyosunuz çoooookkkk :(((

gcen gun kavga ettıkya bız ayrılmak ıstedı falan benden.ona canım skkın canım...

tatlım ben denizliye gitmeden önce düzelmişti aranız en son öyle hatırlıyorum :S sizi bu özlem hasret mahvettii :((

çok teşekkürler canım.. sizler naptınız görebildiniz mi askerlerinizi yemin töreni nasıl geçti? ben hayatımda bu kadar duygulandığımı hatırlamıyorum çok gurur verici bi an bu yemin töreni.. ve sonrasında komutanın ailelerinizle kavuşabilirsiniz dediğinde birbirimize doğru koşmamız.. o an var ya asla unutulmayacak bi an gerçekten

ben gitmedim cnm :) Benimki izin vermedi ama emınm oyledır kavuştukk geldii sımsıkı sarıldık o anııı hep hayalım ettim vee oldu çok şükürrr :16:

çok harika bi duygu o an.. 20 küsür gündür görmemişsin özlem birikmiş anlatıcak bi sürü şey var bakıyosun yarine iyimi biyerinde bişey var mı askerlik en nihayetinde.. ağladık biz sarışıp o kadar kişinin içinde ama sanki yalnızca ikimiz vardık nişanlımı bi giderken ağladıını gördüm bide o kavuşma anında Allah bidaha döktürmesin göz yaşı ...

26 GÜN OLDU BEN HALA GÖREMEDİM :((( bende o anııı dört gözle bekliyorum umarım bian önce gelir..

gelir tatlım elbet gelicek sen içini ferah tut

Canım çok geçmiş olsun nasıl geçti yemin töreni ben yarın göndereceğim onun burukluğu var :(

teşekkür ederim cimcimemmm :)) çok güzeldii ben nişanlısı olduğum halde böyle gurur duyduysam kayınvalidemin annesi olarak duyduğu gururu düşünemiyorumm ağlarken gülüyosun o an bambaşkaaa ... birde tam önümüzden geçtiler biz nişanlımla koyu gs liyiz geçerken sarııııı diye bağırdım içinde kalmış kırmııızzııı dicem diyee diyemiyo tabi çnce komutan yürüyolar :D çok güzeldi ya

Gunaudin dun yorgunluktan erkenden uyuyakaldim bogazlarimi usuttum donerken ankaradan o beni cok halsiz birakiyo ins duzrlirim

canım geçmiş olsun bende de aynı durum var boğazlarım ağrıyo nezle oldum olcam gibi anlamadım valla inş hasta olmayıızz :18:

Baharcım iştimada benim şafakta soru işareti var sanırım yanlış mı gördüm acaba :26:

şafak 137 kuzum Denizli Buldan Jandarma Usta Birliği

canım benim hadi bakalım kalmış 1 haftanız nerdeyse inş gittiği zamanda zamanlar su gibi akıp geçer.. bol bol değerlendirin son günlerinizi sonra çok arıyosunuz çoooookkkk :(((

tatlım ben denizliye gitmeden önce düzelmişti aranız en son öyle hatırlıyorum :S sizi bu özlem hasret mahvettii :((

çok harika bi duygu o an.. 20 küsür gündür görmemişsin özlem birikmiş anlatıcak bi sürü şey var bakıyosun yarine iyimi biyerinde bişey var mı askerlik en nihayetinde.. ağladık biz sarışıp o kadar kişinin içinde ama sanki yalnızca ikimiz vardık nişanlımı bi giderken ağladıını gördüm bide o kavuşma anında Allah bidaha döktürmesin göz yaşı ...

gelir tatlım elbet gelicek sen içini ferah tut

teşekkür ederim cimcimemmm :)) çok güzeldii ben nişanlısı olduğum halde böyle gurur duyduysam kayınvalidemin annesi olarak duyduğu gururu düşünemiyorumm ağlarken gülüyosun o an bambaşkaaa ... birde tam önümüzden geçtiler biz nişanlımla koyu gs liyiz geçerken sarııııı diye bağırdım içinde kalmış kırmııızzııı dicem diyee diyemiyo tabi çnce komutan yürüyolar :D çok güzeldi ya

canım geçmiş olsun bende de aynı durum var boğazlarım ağrıyo nezle oldum olcam gibi anlamadım valla inş hasta olmayıızz :18:

Amin inşallah:( Allahım kolaylık versin.. hasret zormuş.geldiği günü hayal ederek gün dolduruyorum valla :(
Ahh ne güzel tatlım bende çok isterdim ama kısmet olmadi ama sizin anlattıklarınızla cook mutlu oluyorum :)

Hayırlı geceler kızlar nasılsınız?
Askeri Kibris Güzelyurt'a düşen varmı?
Benim ki orda karakola düşmüş. Su sıkıntısı varmış :-( orda. Posta gitmiyormuş oraya. 15 gunde bir çarşı izni varmış. Nasıl bir yer orası ya...

canım bizimkide lefkoşa diye biliyordu güzelyurt a almışlar ama kalıcı mı gecici mi bilmiyorum.dün 392 li bi numaradan aradı 1 dk konustuk sadece hafta sonu halletcem telefon işini dedi ama bilmiyorum içim sklıyo .Siz nasıl haberleşiyosunuz ?:26:

Kıyamam canım ya neden göremedin ?

ee gidemedim o zaten acemi gelemiyo ben samsundayım o bilecikte bukadar özlediğimi hatırlamıyorum. çok görmek istiyorum ama gördüken sonra gittiği anlar çok kötü oluyo kendimi uzun zaman toparlıyamıyorum o yüzden açıkçası görmek için çok kasmıyorum kendimi. yanlışmı yapıyorum :43::43::43:

Back
X