355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

evet bı ortalıgı yoklasın oyle.20 yasındayım.onlısans mzunuyum.aöf den de devam edıyorum 3. sınıfım suan.iş arıyorum olsa calıscam .))1 ocakta askerım gelıyor ıste.hemen iş bulursa nişan yapıcaz.dilerim gönlümdeki zmana yetişir bakalım :16:

ayy ne güzel inşallah gönlünce olur canımm cok yaklaşmışsınız siz mutlu sona :23:

onun aılesı epey sorunluda.babası tam bir tripcan.bsye ızın vermıyor ondan burnumuzdan getırmıstı.smdı 1 ocakta gelcek gene onlarla olcaz dipdibe bakalım neler olacak..

Takma dicem ama takıyo insan genede sen yinede boşver sevdiğine kavusmanın tadını çıkarr oda seni seviyosa ailesi istediği kadar uğraşsın siz bi şekilde birbirinizi sevdikden sonra mutlu olursunuz o yüzden canını sıkma tatlım :))

Pazar gitti o akşam aradı pazarteside aradı ama dün aramadı gemi şuan karada duruyor sefere henüz çıkmıyormus hemen geminin orda bi yerde ankesörlü telefon varmıs sanırım ordan arıyor. Çok kötü diyor bir ay acemilikte hiç şikayet etmedim ama burası cok kötü diyor bakalım alışmak zorunda çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor küçücük bi yerde çok kişi yatıyolarmış. :50:

Sizinki de bir iki haftaya belli olur diye tahmin ediyorum. inşallah sana yakın olan bi yer çıkar :16:

Ay düzene girince düzelir belkii üzüldüm kuzum ama alışıncaya kadar zorluk çeker sadece ondan sonra rahat olur inş.
İnş canım yaa inş. izmir veya manisaya gelse her hafta sonu evdeyim diyoo :1: ama o da çok düşük bi ihtimal ya neyse. :)

Takma dicem ama takıyo insan genede sen yinede boşver sevdiğine kavusmanın tadını çıkarr oda seni seviyosa ailesi istediği kadar uğraşsın siz bi şekilde birbirinizi sevdikden sonra mutlu olursunuz o yüzden canını sıkma tatlım :))

Ay düzene girince düzelir belkii üzüldüm kuzum ama alışıncaya kadar zorluk çeker sadece ondan sonra rahat olur inş.
İnş canım yaa inş. izmir veya manisaya gelse her hafta sonu evdeyim diyoo :1: ama o da çok düşük bi ihtimal ya neyse. :)

olsun ümit kesilmezz benimkinin çıkacaığı yerler belli olduğu halde deniz olmayan bi yere bekliyorumdum ümitliydim düşünnnn :1:

sevıyor kendıde soyluyor ama bazen kırgınlıklara yetmıyor sevmek.genede kırılıyor ınsan.. oda oyle ıste.onu toparlamamı beklıyor.umarım bu sfer alnımın akıyla cıkarım bu sorundan da.sagol destegın ıcın canımm :16:

Eşim aradı kızlar. Dağıtım iznine çıkanlar varmış. Onların gelmesini bekliyorlarmış. Haftaya geleceklermiş. Onlar gelene kadar misafirhanede kalacaklarmış. Sonra dağılacaklarmış yerleri belli olacakmış. 36 kişi bekliyorlarmış. Allahtan telefon kartı bulmuş. Çarşıya gidenler varmış, onlara da sipariş etmişler.

Sesini duyunca içim rahatladı valla ya:( Çok merak ediyordum ne yaptı ne etti.

gözün aydın canım.1 hafta beklıcekler ozaman.ınsallah ıyı bı yere gıder
Eşim aradı kızlar. Dağıtım iznine çıkanlar varmış. Onların gelmesini bekliyorlarmış. Haftaya geleceklermiş. Onlar gelene kadar misafirhanede kalacaklarmış. Sonra dağılacaklarmış yerleri belli olacakmış. 36 kişi bekliyorlarmış. Allahtan telefon kartı bulmuş. Çarşıya gidenler varmış, onlara da sipariş etmişler.

Sesini duyunca içim rahatladı valla ya:( Çok merak ediyordum ne yaptı ne etti.

ayyy ne güzel nasıl konuşabildiniz canım? çok sevindim senin adına. s3 ünü mü götürdü? cep telefonu götürmedi oradan alacak, şarj etmek sıkıntılı mıymış gerçekten? of yaaa şarj nasıl dayanacak internete girilen telefonda peki? bu millet nasıl konuşuo peki nasıl şarj ediolarmış ki acaba orda? ben 1 kere konştm o da 1 dakka...kantinde kart satılıo alacam dedi..sennkinn yeri daha sabit deilmiş anladğm kadarıyla..yahu acemilikte eğitm aldılar daha ne eğitimi veriolarmış
inşallh iyi olur canım..

cnm bnmkisi telini soktu arayacağı zaman acıyor sarjı çabuk bitmesin diye carsı iznine kdr böyle idare edecek artık sonra eğer memnun kalmazsa değiştiririz telini bi tane nokia nın teli varmış 35 gün dayanıyormus sarjı ama hiç bi özelliği yok bizimkiside istemez öyle birde int tarifeleri daha kullanışlı oluyormuş orada :26: :26:
bnmkisi lefkoşada ama 14 gün eğitimi var şimdi sonradan oradaki sınır karakollarına dağıtılacaklarmış cokta bişey soramıyorum canı sıkkın cok ıssız burası 40 kişiyiz diyor tabi askerlik psikolojisi memnun olmaları pek kolay olmuyor :1:

selam kızlar benmkıyle konuştumm dolabımı yerleştiriyorumm dediii yarn dişi içinde doktra gidicekmiş ıyıym dedi veeee aradım onun telını sms de konuşmaalarımda kontrmden değill sms konuşma paketlerımden dusuyor :32::32::32::32::32::32::32::32::32: Nasıl olduysa ballılıgım tutttu ama aradıgımda ondan gıtmesı kotuu oluyoo :53::52:

selam kızlar benmkıyle konuştumm dolabımı yerleştiriyorumm dediii yarn dişi içinde doktra gidicekmiş ıyıym dedi veeee aradım onun telını sms de konuşmaalarımda kontrmden değill sms konuşma paketlerımden dusuyor :32::32::32::32::32::32::32::32::32: Nasıl olduysa ballılıgım tutttu ama aradıgımda ondan gıtmesı kotuu oluyoo :53::52:

Çok iyi olmuş bahaaar. Ne güzel yerleşmiş de :))

Darısı benimkinin başına.

cnm sen aradığın zmn onun buradaki hattını zaten paketten gidiyor ama ondanda gdiyor işte tek dezavantajı o :26: :26:
bnde konuştum ayağı cok agrıyormus komutan spora çık bir gün eğer dahada artarsa hastaneye sevkederim demiş :2: :2: :2:
sıkıntıdan patlıyorum diyor cok merak ediyorum cok özlüyorum :16: :16:

Selamlar benim aksam tamamen sesim gitti :( kocam arasa konusamayacagim
Kv aradi oda dikkat et diyo ama elimde degil butun gun laf anlatiyorum millete

cnm sen aradığın zmn onun buradaki hattını zaten paketten gidiyor ama ondanda gdiyor işte tek dezavantajı o :26: :26:
bnde konuştum ayağı cok agrıyormus komutan spora çık bir gün eğer dahada artarsa hastaneye sevkederim demiş :2: :2: :2:
sıkıntıdan patlıyorum diyor cok merak ediyorum cok özlüyorum :16: :16:

evet ama faturalı zaten hatttı yapcaz artık bu seklde :)
bnmkıde dişinden dolayı yrn hastaneye gıdıcekms sevk edıceklermıs amaaaaaaaan bıtsn şu askerlık:50:

[sıze=3]:72::38: Kızçeler şafakmatik tablosu :72::38:

[/sıze]

[sıze=2]:72::16: 353. Dönem ( kasım 2013) asker yarenleri :72::16:[/sıze]

:65::92: Tezkere alıp askerine kavuşan yarenler :65::92:

:51::13:tezkere alıcaz ve askerlerimize kavuşucaz bizz diyen yarenler:13: :51:

:51:plakalara düşmüş asker yarenleri:51:

qizem7 -> şafak 26->usta birliği kıbrıs - girne

mystery1643 -> şafak 56 -> usta birliği istanbul - kartal

asi_genc -> şafak 28

:23: Plakalara az kaldı !! Bekle bizi plakalar diyen asker yarenleri :23:

:10: çift haneler biiz geliyoruz diyen asker yarenleri :10:

askbiziz42 -> şafak ? Acemi - usta birliği aydın

bonsai -> şafak ? -> acemi-usta birliği gemlik

buseizmir -> şafak ? -> acemi - usta birliği tekirdağ

cimcime_89 -> şafak 143 ->acemi birliği amasya - usta birliği van

deam -> şafak 135 -> acemi birliği manisa merkez - usta birliği kıbrıs girne

exelanss -> şafak ? -> acemi birliği denizli - usta birliği denizli jandarma

emine8983 -> şafak 137 -> acemi birliği burdur - usta birliği tekirdağ

kubrah -> şafak 137 -> acemi birliği manisa merkez - usta birliği kıbrıs

konya17 -> şafak 136 -> acemi birliği manisa merkez - usta birliği kıbrıs magosa

merveali0507 -> şafak ? -> acemi - usta birliği edirne

meo -> şafak ? -> acemi -usta birliği muğla

plniko -> şafak ? -> acemi birliği manisa merkez - usta birliği kıbrıs

phd_ -> şafak 138 -> acemi birliği - usta birliği tekirdağ

tgcsvl -> şafak 136 -> acemi birliği manisa merkez - usta birliği kıbrıs lefkoşa

uzramm -> şafak 139 -> acemi - usta birliği muğla

yasemnn -> şafak ? -> acemi birliği - usta birliği balıkesir

zahter -> şafak 139 -> acemi birliği burdur - usta birliği kırıkkale

:50:yüzlere düşelim yeter artık diyen asker yarenleri:50:

:29:iki yüzlerdeyiz sabrediyoruz dıyen asker yarenlerii:29:

:15:ikiyüzleri görmek istiyoruzz diyen asker yarenleri:15:

dexsalgin -> şafak 338 -> acemi birliği bilecik söğütte - usta birliği belli daha değil

eleusis -> şafak ?-> acemi birliği ankara etimesgut - usta birliği belli değil

merve91 -> şafak ? -> acemi birliği ankara polatlı - belii değil

:43:asker yareni olmaya son günler kaldı diyenler:43:

gokche8605 -> * -> acemi birliği kastamonu - usta birliği artvin

[ı]isteyen olursa şafakmatige ismini yazdırmak uzun dönem kısa dönem fark etmez hepimizin amacı bellii özelden mesaj atabilirsiniz sizide eklerim ama ustabirlikleri tam neresi yazınki aynı yerde olan kızçelerle bırbırınızı bulmanız kolay olsun ... Birgün daha yaklaştık sevdiklerimize , allah nasip etsin hepimize şafak doğan güneş demeyi [/ı]

[ı]içtimaa vaktiiiiiiiii:emir_bebek::nazar:[/ı]

[sıze=3]

kızlar şafaklar cougumuzun karıştıgı için gören """" özelden msj atsınn """" düzelteyim takip edemiyorum kimin ne dıye normal paylaşım yaptıgınızda :40::54:

[/sıze]

Son düzenleme:
Back
X