355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

günaydınnn herkesee :16: canım hiç duymadım ben sorarım bugun benımkıne.ne harıtası anlayamadım nasıl bı yer?

ohh az kalmıs desenee.10 ocakta kavusucaksın :nazar:
Kızlar günaydın. Kıbrıs'ta Muhsimder diye bir yer varmış. Haritra çiziyorlarmış sanırım. Bilgisi olan var mı burası ile ilgili?

Bu arada biletimi aldım kızlar. 10 Ocakta cuma sabahtan gidiyorum. Pazar akşamı da dönüyorum. Mehtap 36 yani :))

şaka maka aşkımın gitmesine 10 gün kaldı... günler o kdr hızlı geçiyor ki bir bakıyorum akşam oluveriyor.... ama o gidince kesin durur vakit hiç geçmez günler... :43:

şaka maka aşkımın gitmesine 10 gün kaldı... günler o kdr hızlı geçiyor ki bir bakıyorum akşam oluveriyor.... ama o gidince kesin durur vakit hiç geçmez günler... :43:

yok cnm öylede böyle de geçiyor ama kolay geçmiyor agır agır yokluğunu hissede hissede iyice sindiriyorsun öyle geçiyor alışmak diye bişeyde yok herkes basında bana aman abartma alışacaksın hemen bitecek diyordu ama alışamıyorsun her gecen gün dahada fazla hasreti artıyor sen kendini bu duruma alıştır en iyisi sonradan bnm gibi hayal kırıklığına uğrayıp bitirme kendini :9: :9: :9:

Ben iki gundur cok ozluyorum uykudan uyanma derecesinde gidip gorecegimi bilsem bu geceden yola cikarim ama sabir diyorum
Mehtap sayiyorum simdi ocagin ilk haftasi kalacagim yine insallah uc hafta kaldi

herkese selam kızlar

denizliden geldiğimden beri toparlayamadım ben kendimi hasta oldum hergün ağlıyorum sinirliyim tahammüllüm kalmıyor artık izin aldım hafta işe gitimicem kendimş toparlamam lazım bu kadar etkileneğimi düşünmüyodum

herkese selam olsun................

seninle konuşmuştuk hatırlıyomusun.. ne istesem diye düşünüyodum asker kolyesi dedik hatta.. ben istemeden kendisi yaptırmış biliyomusun bana verdi yemin törenine gittiğimde boynumda kala çıkarmadım ama ben toparlanamadım hala 4 gün oldu ama hala çok kötüyüm.. Buldana çıktı ustası 20 Aralıkta gidiyolar

herkese selam kızlar

denizliden geldiğimden beri toparlayamadım ben kendimi hasta oldum hergün ağlıyorum sinirliyim tahammüllüm kalmıyor artık izin aldım hafta işe gitimicem kendimş toparlamam lazım bu kadar etkileneğimi düşünmüyodum

canım ya kıyamam geçmiş olsun bu daha zor oldu demi:((
bende hep uyumak istiyorum canım hiçbirşey istemiyor:2::2:

canım ya kıyamam geçmiş olsun bu daha zor oldu demi:((
bende hep uyumak istiyorum canım hiçbirşey istemiyor:2::2:

ben ilk gidişinde uğurlamadım.. 1 gün öncesinden vedalaştık her akşam olduğu gibi sesiyle uyudum sabah kalktım beni aradı gidiyorum dedi.. yani onu ellerimle göndermemiştim 6 Kasımda.. ama Pazar günü onu nizamiyenin kapısında bıraktım arabaya döndüm az önce yanımdaydı ellerim avuçlarındaydı başımı omzuna koymuştum hani şimdi nerde diye diye 3 saat boyunca ağladım kv omzunda.. kafayı yicem sandım çok kötüydü hala daha toparlanamadım

Back
X