355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ahahha :9: bakalım kısmettt.sen naptın bugun cok sıkıcıydı di mi

valla öyle evdeydim hep askerimle konuştum kamerada işte o kadar hasta olmuş o da boğazlar falan şişmiş iice baya kötü olmuş dün hasta hasta 3 km koşup bide mekik şınav falan çekince üstüne bide hava soğuk tam iileşecekken yine kapmış şifayı :50::50: hava bu kadar soğuk olmayaydı çıkalım dicektimde hava soğuk ya insanın sıcacık evden çıkası gelmiyo valla :ssz::ssz: sen naptın bugün nasılsın konuşamadık hiç dün falanda

aa öyle mi ne güzel ben maalesef kpss ye hazırlanıyorum ben sen peki?

kusura bakma tatlım cvp veremedim oğluş uyuyodu uyandı onla ilgileniyodum da
ben çalışıyorum geçenlerde bi ara kpss ye hazırlanmayı düşündüm ama sadece düşündüm :9:
gerçekten çok zor allah yardımcn olsun cnm hatta tüm kpss ye hazırlanan arkadaşların allah yardımcısı olsun

kusura bakma tatlım cvp veremedim oğluş uyuyodu uyandı onla ilgileniyodum da
ben çalışıyorum geçenlerde bi ara kpss ye hazırlanmayı düşündüm ama sadece düşündüm :9:
gerçekten çok zor allah yardımcn olsun cnm hatta tüm kpss ye hazırlanan arkadaşların allah yardımcısı olsun

amin canım zor gerçekten benm bölümden alım da az oluyor artık çook çalışmam lazım dertlendim ben şimdi:)))

bende butun gun evdydım.hava kapalı ıcım daraldı.hc bsy yapasım yok ne zmn hersey yoluna gırcek gzl olcak cok merk edıyorum dgrusu..
valla öyle evdeydim hep askerimle konuştum kamerada işte o kadar hasta olmuş o da boğazlar falan şişmiş iice baya kötü olmuş dün hasta hasta 3 km koşup bide mekik şınav falan çekince üstüne bide hava soğuk tam iileşecekken yine kapmış şifayı :50::50: hava bu kadar soğuk olmayaydı çıkalım dicektimde hava soğuk ya insanın sıcacık evden çıkası gelmiyo valla :ssz::ssz: sen naptın bugün nasılsın konuşamadık hiç dün falanda

bende butun gun evdydım.hava kapalı ıcım daraldı.hc bsy yapasım yok ne zmn hersey yoluna gırcek gzl olcak cok merk edıyorum dgrusu..

bende işten gelince hep ewdeydim bebişi gezdircektim bu hafta ama çok soğuktu ewe tıkıldık kaldık :(

evet canım doğru diyon zaten benimki de yok tüm vaktimi çalışmaya ayırabilirm çok sağol

bu kpss illeti için büyük motivasyon lazım cnm yoksa olmaz.umudunu hiç kaybetme bi de stres yapma oluruna bırak bide dünyanın sonuymuş gibi düşünme
emin ol kendini yıpratmaya değmez
sadece derslerini boşlamadan çalış gerisi allaha kalmış

canımmm nasılsın toparlamış görünüyorsun :)))
:nazar:

bana gelenleri dün gece yatarken gönderdim tatlım sevdiğimin sesiyle uyudum çünküü :9: gel git çok yaşyorum bu ara ayrılık yeni olduğu için.. bide bugün ilk çarşımıza çıktık rahattı baya msjlaştık konuştuk defalarca aradı kıyamam :))

cok tesekurler canim;) ya bnde de avea var konusma tarifesi nasil olur bilmem bir arastirayim su konusma tariferini ama line ya da skpetan da konusabilirz belki...

rica ederim canım umarım yardımcı olmuşumdur :))

işletme 3. sınıf canım.bakalım bu hafta baya calısmayı dusunyorum umarım dusunmekle kalmamm .))

işletme 3 zordur canım ama 4 e yatırım yapıyosun şuan çünkü 4 te göreceğin konular 3 ün devamı yani iyi çalış yoksa 3. sınıf kitaplarını açıp bakma gereği duyarsın seneye :))

bu kpss illeti için büyük motivasyon lazım cnm yoksa olmaz.umudunu hiç kaybetme bi de stres yapma oluruna bırak bide dünyanın sonuymuş gibi düşünme
emin ol kendini yıpratmaya değmez
sadece derslerini boşlamadan çalış gerisi allaha kalmış

kesinlikle motivasyon şart moral şart planımın dışına çıkmıyorum çok dağıtmamya çalışıyorum ama bu hafta ciddi anlamda zorlandım gerçekten:26::26:

izmirde de hava buz kızlar ya bende tüm gün burdaydım akşam dayanamadım kaçtım valla dışarı 1 2 saat hava aldım en azından iyi geldi az da olsa yarında temizliğe vurucam kendimi :))

Back
X