ahahha
bakalım kısmettt.sen naptın bugun cok sıkıcıydı di mi

hadi bakalım inş inş çıkarda izleriz bizde tv den![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım inş inş çıkarda izleriz bizde tv den![]()
![]()
yani en dogudayim daha da ilerisi iran zaten:)) bende bir nevi askerim:)))inan van daha guzel:)benim ki van a gitti doğu deyince panik yaptım bi an![]()
anladim canim...ama sabit hatti aramak deildir insallh o 120 dkka.ben bi arastirayim bunu bari..:)
ahahhabakalım kısmettt.sen naptın bugun cok sıkıcıydı di mi
aa öyle mi ne güzel ben maalesef kpss ye hazırlanıyorum ben sen peki?
yani en dogudayim daha da ilerisi iran zaten:)) bende bir nevi askerim:)))inan van daha guzel:)
kusura bakma tatlım cvp veremedim oğluş uyuyodu uyandı onla ilgileniyodum da
ben çalışıyorum geçenlerde bi ara kpss ye hazırlanmayı düşündüm ama sadece düşündüm
gerçekten çok zor allah yardımcn olsun cnm hatta tüm kpss ye hazırlanan arkadaşların allah yardımcısı olsun
amin canım zor gerçekten benm bölümden alım da az oluyor artık çook çalışmam lazım dertlendim ben şimdi:)))
valla öyle evdeydim hep askerimle konuştum kamerada işte o kadar hasta olmuş o da boğazlar falan şişmiş iice baya kötü olmuş dün hasta hasta 3 km koşup bide mekik şınav falan çekince üstüne bide hava soğuk tam iileşecekken yine kapmış şifayıhava bu kadar soğuk olmayaydı çıkalım dicektimde hava soğuk ya insanın sıcacık evden çıkası gelmiyo valla
sen naptın bugün nasılsın konuşamadık hiç dün falanda
bölüm ne tatlım
bende butun gun evdydım.hava kapalı ıcım daraldı.hc bsy yapasım yok ne zmn hersey yoluna gırcek gzl olcak cok merk edıyorum dgrusu..
bende işten gelince hep ewdeydim bebişi gezdircektim bu hafta ama çok soğuktu ewe tıkıldık kaldık![]()
iktisat canım maalesef
bende butun gun evdydım.hava kapalı ıcım daraldı.hc bsy yapasım yok ne zmn hersey yoluna gırcek gzl olcak cok merk edıyorum dgrusu..
valla bu sogukta dısarda gezılmez zaten anca avm.tam hasta olmalık.evde oturmaktanda bıktım.ne bıtmez askerlıkmıs can cekısıyoruz resmen
zor ama imkansız diye bişeyde yok demi cnm sen bütün gücünle çalışmaya devam
emeklerinin karşılığını alırsın umarım
evet canım doğru diyon zaten benimki de yok tüm vaktimi çalışmaya ayırabilirm çok sağol
canımmm nasılsın toparlamış görünüyorsun :)))
![]()
cok tesekurler canimya bnde de avea var konusma tarifesi nasil olur bilmem bir arastirayim su konusma tariferini ama line ya da skpetan da konusabilirz belki...
işletme 3. sınıf canım.bakalım bu hafta baya calısmayı dusunyorum umarım dusunmekle kalmamm .))
işletme 3 zordur canım ama 4 e yatırım yapıyosun şuan çünkü 4 te göreceğin konular 3 ün devamı yani iyi çalış yoksa 3. sınıf kitaplarını açıp bakma gereği duyarsın seneye :))
bu kpss illeti için büyük motivasyon lazım cnm yoksa olmaz.umudunu hiç kaybetme bi de stres yapma oluruna bırak bide dünyanın sonuymuş gibi düşünme
emin ol kendini yıpratmaya değmez
sadece derslerini boşlamadan çalış gerisi allaha kalmış