benimkinin adı gökhan kızıl istanbullu trakyalı zaten konuşmasından anlar 27 yaşında ama ona söylemesin olur mu sorduğumu lütfen haber alırsan beni de bilgilendir canım çok kötüyüm
canım izinler dahil 168 gün.. Yol izninde askerden sayılıyorsun sevk tarihin 4 kasım.
arar elbet canım aynı yerde olsalar da yoğunluk farklıdır ki
Teslim tarihini baz almıyor muyuz hesaplarken? Benimki 6 sında teslim oldu.
Bir de şu şekilde hesaplanıyor dediler. 6 ay -12 gün izin - 1 gün yol izni. 6 Mayıstan yola çıkarak hesaplayınca 23 Nisan çıkıyor.
Bir de şu şekilde hesaplanıyor dediler. 6 ay -12 gün izin - 1 gün yol izni. 6 Mayıstan yola çıkarak hesaplayınca 23 Nisan çıkıyor.
uzulmeyın kızlar en azından sesını duydunuz ben daha beklıyorummmmmm
Benimki giderken telefon kartı alıp gitmişti. Orada olmayabiliyormuş. Belki ilk günler olduğu için kart falan kalmamıştır. Ondan arayamıyordur. İmkanı olunca arayacaktır. İnşallah zor bir durumda değildir. Geç olsun güç olmasın.
benimkinin adı gökhan kızıl istanbullu trakyalı zaten konuşmasından anlar 27 yaşında ama ona söylemesin olur mu sorduğumu lütfen haber alırsan beni de bilgilendir canım çok kötüyüm
Saatler bile geçmio kokusunu bıraktı bi de kazağını eve gidince hep elmde(
Canım bızımkıler aynı yerde nasıllmı yemeklerr , yerlerı komutan ve arkdşşları ??
Ben dün akşam kazağına sarılıp yattım.Kokusu üzerindeydi hala
Çok konuşma fırsatımız olmadı aslında. Yemekler iyi dedi. Bugün eğitim olmamış. Komutanları nasıl bilmiyorum. ama kayıt işlemleri yormuş baya. 6-7 kişi var burada onlarla takılıyoruz dedi. Ama bilmiyorum tabi ki nasıl insanlar kimler.
off off haber alırsan banada soyle cnm cok mrk edıorm
yok canm bn deerim durumu anlatr hali keyfi nasıl bak derim haber alırsam hemen yazarm merak etme
Tamam canım. Akşam 9 da yatışmış sanırım. Ondan sonra ararım tekrar dedi. Haber ederim.
yine aradı canım çok rahatmış komutan demiş kasmayın burası iyidir gökhan diye biri bnmde koğuşta var bakar sölerm dedi numara verecek bana sana onu da veririm ZATEN KISA DÖNM İKİ KOĞŞLARMIŞ MUTLAKA TANIŞIRLAR
yine aradı canım çok rahatmış komutan demiş kasmayın burası iyidir gökhan diye biri bnmde koğuşta var bakar sölerm dedi numara verecek bana sana onu da veririm ZATEN KISA DÖNM İKİ KOĞŞLARMIŞ MUTLAKA TANIŞIRLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?