355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

slm hülyamm hosgeldiiin.benımkının de moralı bozulmus bırı bsy yapmıs ama anlatmadı.okdar snır oldumki km naptysa cok uzuldum.bıde agladım oturup o anlamadan.iş gorusmemı bıle heveslıcene anlatamadım.cocuk mutsuz mutsuz offfff :/

iş mi bulsun canım erkek ark gelincede askerlikte ağırlarına gitcek çok şey oluyo

benimde öyle :ssz::ssz: peki senin neyin var ki???

ankaserlü bozulmuşş !! ne zaman yapılır allah bilir cidden sabır denenıomu ztn goremıosn gunde 1-2 kez sesını duyuyosn smdı oda yok bu nedırkı yahuu anlamıyorum been ınsanlarnda bı pskljısı var bukdrda ınsanlar sömürülmezki !!!!

ankaserlü bozulmuşş !! ne zaman yapılır allah bilir cidden sabır denenıomu ztn goremıosn gunde 1-2 kez sesını duyuyosn smdı oda yok bu nedırkı yahuu anlamıyorum been ınsanlarnda bı pskljısı var bukdrda ınsanlar sömürülmezki !!!!

Off çok haklısın canım :((

Bizimki de stresle bekliyor ne olacağım nereye gideceğim diye :(

hadi yaaa kötü olmuş inş cabucak hallederler telleri askerlik mi yoksa başka birşeymi ben çözemedim ama askerlik değil bunların ki yani :ssz::ssz:

Off çok haklısın canım :((

Bizimki de stresle bekliyor ne olacağım nereye gideceğim diye :(

aldm cnm aldımm ankserlu bozulmuş bişi demıorm artık sınırlerımmm bzuldu yaaa ınsanııı ayakta tutann bı seslerımızdı onuda aldılar ben daha ne dıyımki !

hadi yaaa kötü olmuş inş cabucak hallederler telleri askerlik mi yoksa başka birşeymi ben çözemedim ama askerlik değil bunların ki yani :ssz::ssz:

valla cnm onlara kaldıysa zoor halledılır onlar naslsa lazım olmuo anksrlu onlrda ılesme gırms sevdklryle gırmemış ne fark eder sınırlerımm cddn kalmadııı yaa sabredıorz hadı sabır dıorzz ama ınsanıın tekk ıletsmnı halledn hemen ya ! pskjlı kalmaz boyle cnm yok beee bu bambaska bişi ..

valla cnm onlara kaldıysa zoor halledılır onlar naslsa lazım olmuo anksrlu onlrda ılesme gırms sevdklryle gırmemış ne fark eder sınırlerımm cddn kalmadııı yaa sabredıorz hadı sabır dıorzz ama ınsanıın tekk ıletsmnı halledn hemen ya ! pskjlı kalmaz boyle cnm yok beee bu bambaska bişi ..

valla haklısın cnm ne desem bilemedim şimdi ben sana sıkma canını dicem ama saçma olacak inş yaparlar demekten ve seni anlamaktan başka bişi gelmiyo elimden :ssz::ssz:

:72::38: KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU :72::38:

:72::16: 353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ :72::16:

:65::92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :65::92:

:51::13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13: :51:

:51:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:51:

qizem7 -> Şafak 20 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne

Mystery1643 -> Şafak 50 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

asi_genc -> Şafak 23

:23: PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ :23:

:10: ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ :10:

askbiziz42 -> Şafak 133 Acemi - Usta birliği Aydın

bonsai -> Şafak ? -> Acemi-usta birliği Gemlik

buseizmir -> Şafak ? -> Acemi - usta birliği Tekirdağ

cimcime_89 -> Şafak 137 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

DEAM -> Şafak 129 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

exelanss -> Şafak 131 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 131 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

engindenizz -> Şafak 131

Kubrah -> Şafak 131 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

Konya17 -> Şafak 130 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 130 -> Acemi - Usta birliği Edirne

meo -> Şafak ? -> Acemi -Usta birliği Muğla

Plniko -> Şafak ? -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 133 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

tgcsvl -> Şafak 130 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

uzramm -> Şafak 133 -> Acemi - Usta birliği Muğla

yasemnn -> Şafak ?-> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

Zahter -> Şafak 133 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

:50:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:50:

:29:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:29:

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

dexsalgin -> Şafak 332 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Belli daha değil

eleusis -> Şafak 329 -> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği Belli değil

merve91 -> Şafak ?-> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil

:43:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:43:

Gokche8605 -> * -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ

Şafaklar atar sabır kelimesnın tukenmekte oldgunu dusunenlereee katılıyorum :47::47::47::47::47::47::47:

valla haklısın cnm ne desem bilemedim şimdi ben sana sıkma canını dicem ama saçma olacak inş yaparlar demekten ve seni anlamaktan başka bişi gelmiyo elimden :ssz::ssz:

onlara nekii ustnde durcaklar cocuklr sevdsklryle konuşmuş konuşmamış cokmuu umurlarnda sömursnler anca !! Aman cnm avutcak elle tutulur hıc bsı yokkı son demı artıkk sevdgnın sesınıde duyamıosan dha ne olck kı ?? pes artık pes..

onlara nekii ustnde durcaklar cocuklr sevdsklryle konuşmuş konuşmamış cokmuu umurlarnda sömursnler anca !! Aman cnm avutcak elle tutulur hıc bsı yokkı son demı artıkk sevdgnın sesınıde duyamıosan dha ne olck kı ?? pes artık pes..

inan hiç kimsenin umurunda değil hatta sende senin durumunda olmayanların bile umrunda değilsin orda onlar sömürülüyo getir götür işler yaptırılıyo kullanılıyo nerdeyse ama adı askerlik verilen eğitim peki hiç yok ve burda da bize amaaann o da bişey mi geçer geçer merak etme deniyo artık bitsin gerçekten iice sinirlerim bozuluyo benimde :41::41::41:

kızlar ya herkesın içi şişmiş durumda vallahi.sabır diliyorum herkese.yılmaya gram kaldıysada toparlanmak zorundayız.suan bunları yazma geregı hıssedıyorum kendımde.onumu goremesem bıle ınancım var.lütfen ama lütfen kaybetmeyın umudunuzu.//

valla benim canım çok sıkkın kızlar nişanlımın bazı huyları beni çok sinirlendiriyor ve bunları çözmeden evliliğe adım atmayı istemiyorm :20: tlf kapatıp uyumak nedir alllah aşkına bi sorun var ortada çözülmesi gereken

canım benımkıde ılk 3 yıl yaptı bunu.kavgadan sonra kapatır uyurduda.ıstedıgı zaman acardı.senınkı hep bolemıydı? artık yapmıyor ama... zmnla bunların ılıskıyı yıprttıgını gorunce törpüleniyor.hklısın bu cozulmesı gerek.ama sıkma canını konuusuralarak halletmeyı dne bi
valla benim canım çok sıkkın kızlar nişanlımın bazı huyları beni çok sinirlendiriyor ve bunları çözmeden evliliğe adım atmayı istemiyorm :20: tlf kapatıp uyumak nedir alllah aşkına bi sorun var ortada çözülmesi gereken

inan hiç kimsenin umurunda değil hatta sende senin durumunda olmayanların bile umrunda değilsin orda onlar sömürülüyo getir götür işler yaptırılıyo kullanılıyo nerdeyse ama adı askerlik verilen eğitim peki hiç yok ve burda da bize amaaann o da bişey mi geçer geçer merak etme deniyo artık bitsin gerçekten iice sinirlerim bozuluyo benimde :41::41::41:

kızlar ya herkesın içi şişmiş durumda vallahi.sabır diliyorum herkese.yılmaya gram kaldıysada toparlanmak zorundayız.suan bunları yazma geregı hıssedıyorum kendımde.onumu goremesem bıle ınancım var.lütfen ama lütfen kaybetmeyın umudunuzu.//

cnm herkez tuturmuş sabır sabır sabır neyın sabrı bu ? sevdiginizi göremeynce başlayan sız değilmsnzz ısyana ? ben göremıyorum onu gectımm sesını duyamıyorum herkezn elınde hr dk sevdıgıyle konuşuyolr bzde gectık o yollardn ee gecmssn herkesn yasayıp bttrdktn snra sabır kelımesnı cok rht soyluo ama sabırlada olmuyo artık can ya buda gucu tukenıo benm hergn gunlukte ona yazdgm tek şeey sesını duymakla ayakta durabılıyorum ... eee ? şimdii ben neye tutunup hadı sabır en azndn sesını duyuyosn dıyebılcem ? Güç insanlardan tukenmez mı bu bıde canından cok sevdıgın adam ise ? Kımse bana sabır demessın o kelımeyı coktan gectık artık

İnan şu olaydn snra gucum yok başarabilene ne mutlu cnm

canım benımkıde ılk 3 yıl yaptı bunu.kavgadan sonra kapatır uyurduda.ıstedıgı zaman acardı.senınkı hep bolemıydı? artık yapmıyor ama... zmnla bunların ılıskıyı yıprttıgını gorunce törpüleniyor.hklısın bu cozulmesı gerek.ama sıkma canını konuusuralarak halletmeyı dne bi

ya benimki işine gelmiyosa susan tiplerden.. hani kafasına yatmıyosa susar asla konuşmaz tlf kapamasının sebebide her gece askerde kapatıyo zaten ama bişey demeden kapatmazdı.. yılbaşında istanbula arkadaşımın yanına gitmek istediğimi söyledim olmaz deyip konuyu kapattı.. kendisi ayda bir arkadaşlarıyla toplanıp gece 12 lerde geliyodu ama eve.. bende döşedim msjları ya bundan sonra benim olmadığım yerde sende olmazsın yada bana karışma kısıtlama dedim bunun cevabını vermediğin sürecede benden haber alamıcaksın dedim:19:

Back
X