Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooohhhhhhh beeeeee sonunda bitti 50 lerde şafak:49![]()
Arkadaşlar benden bugünlük bu kadar
işti bebişti derken canm çıktı valla
rüyalarımızda sevdiceklerimizi görme dileğiylee
herkese iyi geceler.
bende geldim kızlaaarrr sevdiimle konuştumda 2 saat sürdü biraz tartıştık ama şimdi hallettik
aaaahhhh aaahhhh bu adamın kıskançlıkları öldürecek bigün beni
siz nasılsınız????
Kızlar benden de paydos. Malum sabah erken kalkacağım.
Sevdiceklerimizi görelim inşallah rüyamızda![]()
noldu genee .) bende aramsnı beklıyorumm
ahh gizem
![]()
çok kıskanç bizimki çooookkk işin kötüsü kıskanınca ağzından çıkanı kulağı duymuyo
![]()
bnmkıde kıskanc *-* ordan bılle konuşuyooama agzndn cıkanı kulagı duyuyo snınkı demk gozu kararı o an
![]()
valla bilemedim ki belkide ama neden öyle oluyo ki kendine mi güveni yok bana mı??? bizim kide konuşuyo habire ordan ama bi süre sonra rahatsız ediyo beni bu konuşmalar çünkü bana göre bi söyleme şekli vardır hem onu yapamıyo hemde gerçekten çok kıskanç artık umursamıyorum bende![]()
cnm yaa guvenle fln alakası yook kısknclık bambaşkaa bişy ınsn sevdgnı kıskanır yaa cok yada az kıskanırrr iştealllahh bnmkıde ıns cumrteısı tel olck oda ıyıcee kduurmasn kısknclıkta smdı cok konusmıorz dıe kısıtlı soyluoo vaktı yook ama genede sokştryr laflarıı soylede boylede dıkkt ette sunu yapta
neysee cnmmm bıde askerde oyle dusn gelnce ıcabına bakrsn
![]()
hep aynı bebeeğim hergün aynı saatte bi planım olup olmadıını öğrenmek için arıyo 5 dk konuşuyo kapatıyokıskanır bebeem bende kıskanıyorum ama herşeyin olduğu gibi kıskançlıında fazlası bana göre zarar zamanında çok kavga ettik artık umursamıyorum ama yinede bazen fazla geliyo
oo ben suanda ıyıym ya burdayken bnmkıde oyleydı ztn bız hep brlkte vakıt gecrn bı cıfttz arkdşlrla grssekte brlkteeayrılmaz ıkılıı
ama onsuz bı yere gıdımm otobuse yuruken bıle arıoo nıe hbr vermıosn dıe dıorm dha otbse bınmedımmm otbse bnıorm hbr verıorm bndm dıe ındm dıorm smdı yuryrm hahaha felaktt bısı bu erkekler yaaaaaa
![]()
ama sevılıolr ıste
![]()
uff bu gece erken yatayım sbah kalktıp ders calısayım dıyorum.aradım benkını pek konusamadk ztn snırleerım tpemde gene