355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

oooo aslan parçaaammmm :D valla biz o kadar manyağız kii bldiğin maçlara birlikte gidiyoruz hani erkek adam arkadaşlarıyla gider demi hayır ben hülyayla gidicem diyor çünkü bildiğin kaptırıyorum ben bugün 15:00 teki maçı nasıl izledim biliyomusun manikür yapılıyodu ve saçlarımda boya vardı koca kuaför salonunda açtırdım maçı gol oldu fırladım ojeler mojeler sular hak getire :D yemin töreninde önümden geçerken sarııııııııı diye bağırdım zor tuttum kendimi kırmızıııııı diye bağırmamak için demişti :D aynen bende bernardoda lovely serisi kahvaltı takımını beğendim almak üzereyken yakaladı ve aldırmadı 5 sene sonra ben bunu mu almışım deyip sıkılacaksın şirinem deyip dalgasınıda geçti hahhaha :D

o zaman tamam kabul edildin gel :D

valla buldum ikizimizi :9: :9: :9: bizim kombinemizde var bu sene tek başıma gidemeyeceğim die kiraladık ikisinide totemlerim var Galatasarayın tost makinesi ekmek kızartma makinesi falan var onlardan alacağım bende bornoz takımlarımızda öyle olacak tabiki :9: :9: :9: :9:

:72::38: KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU :72::38:

:72::16: 353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ :72::16:

:65::92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :65::92:

:51::13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13: :51:

qizem7 -> Şafak 18 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne

:51:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:51:

Mystery1643 -> Şafak 48 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

asi_genc -> Şafak 21

:23: PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ :23:

:10: ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ :10:

askbiziz42 -> Şafak 131 Acemi - Usta birliği Aydın

bonsai -> Şafak ? -> Acemi-usta birliği Gemlik

buseizmir -> Şafak ? -> Acemi - usta birliği Tekirdağ

cimcime_89 -> Şafak 135 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

DEAM -> Şafak 127 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

exelanss -> Şafak 129 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 129 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

engindenizz -> Şafak 129

Kubrah -> Şafak 129 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

Konya17 -> Şafak 128 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 128 -> Acemi - Usta birliği Edirne

meo -> Şafak ? -> Acemi -Usta birliği Muğla

Plniko -> Şafak ? -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 131 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

tgcsvl -> Şafak 128 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

uzramm -> Şafak 131 -> Acemi - Usta birliği Muğla

yasemnn -> Şafak ?-> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

Zahter -> Şafak 131 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

:50:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:50:

:29:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:29:

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

dexsalgin -> Şafak 330 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Belli daha değil

eleusis -> Şafak 327 -> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği Belli değil

merve91 -> Şafak ?-> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil

:43:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:43:

Gokche8605 -> * -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ

Birgün daha geldi ve geçtii darısı diğerlerinin başına bitsin artık şu askerlık onsuzz geçen birgün daha istemıyorum istemiyoruzzz :47::26:

evet bende o yüzden burayı çok seviyorum ya dışarda herkes bi şekilde geçiştiriyo ama burda bi derdini açtığında seni anlayabilen insanların olması çok güzel :) Yok canım benimkinin o konuda bi takıntısı var ki hiç sorma ama askerden gelince düşünüyorum.. Ama keşke şuan olsaydı belki kafa dağıtırdım ya neysee. Sen napıyosun öğrencimisin çalışıyomusun ?

ewt canım yaa herkes geçer bak btti bile dioo ama gelde bize sor onu amaan burasıı ii yaa
çalışsan wakit geçerdi canım ama bnde ewdeyim malesef iş arıodum ama bnmki gelecek artk bıraktm onla wakt geçircem onla biraz yoksa kawga çıkar özledik ice:1:ögrenciyim bnde tatlım :9:sen okudun mu??

128 :72: :72: :72: :72: şimdi uyuyor mışıl mışıl bnm sevdiğim yarın olsunda bir an önce hemen bir günü daha bitirelim öyle böyle 1 ayı bıraktık geride kızlar :16: :16:

ewt canım yaa herkes geçer bak btti bile dioo ama gelde bize sor onu amaan burasıı ii yaa
çalışsan wakit geçerdi canım ama bnde ewdeyim malesef iş arıodum ama bnmki gelecek artk bıraktm onla wakt geçircem onla biraz yoksa kawga çıkar özledik ice:1:ögrenciyim bnde tatlım :9:sen okudun mu??

ayy keske bnm okulumda bitmemiş olsaydı ama o zmnda sınavlara calışmak zor olurdu :26: :26: :26:

Lise mezunuyum işte açık ögretimten bakınıyorum üniv. olaylarınada kafamı şuan veremiyorum kii :( Ya sorma onlara artık uyuz oluyorumm :1: Bizde biliyoruz geçeceğini ama nasıl geçecek mesele o :1: Valla en güzeli doy sevdiceğine iş her zmn olur doya doya sarıl öp ayrıllma yanından valla acısını çıkart :)))

Lise mezunuyum işte açık ögretimten bakınıyorum üniv. olaylarınada kafamı şuan veremiyorum kii :( Ya sorma onlara artık uyuz oluyorumm :1: Bizde biliyoruz geçeceğini ama nasıl geçecek mesele o :1: Valla en güzeli doy sevdiceğine iş her zmn olur doya doya sarıl öp ayrıllma yanından valla acısını çıkart :)))

walahi öle canım yaa herkes ayrı dert:9:
ewt canm kızar özledim ice bi gezelim tozalım wakt geçirelim diee durmuşum da o kadar az daha durrum onla wakt geçirriz sonra bakarz beraber...
o açık yoruyo insanı yaa kafayı veremezsin az daha bekle gelsn öle oku canım bnm:16:

walahi öle canım yaa herkes ayrı dert:9:
ewt canm kızar özledim ice bi gezelim tozalım wakt geçirelim diee durmuşum da o kadar az daha durrum onla wakt geçirriz sonra bakarz beraber...
o açık yoruyo insanı yaa kafayı veremezsin az daha bekle gelsn öle oku canım bnm:16:

ay 20 ledinn hadi gözünaydın kuzum :16: Sorma işte bende şaşırdım ne yapacağımı sürekli ondan ona atlıyorum .. :) Geçmez şimdi o 20 gün sizee artık :)

ay 20 ledinn hadi gözünaydın kuzum :16: Sorma işte bende şaşırdım ne yapacağımı sürekli ondan ona atlıyorum .. :) Geçmez şimdi o 20 gün sizee artık :)

öle oldu canım bnm geçmio kii hergün her aradıgında lanetler yagdırıyo bnmki:47:
sıkıldık ice kafayı yememek elde diil yaa ...
can sıkıntısından herşeye sarıyo insan bnm öle oluyo hergün diyorum ertesi gün şöle yapcam falan sonra bi bakıyom
püff uçup gidiooo:18:

öle oldu canım bnm geçmio kii hergün her aradıgında lanetler yagdırıyo bnmki:47:
sıkıldık ice kafayı yememek elde diil yaa ...
can sıkıntısından herşeye sarıyo insan bnm öle oluyo hergün diyorum ertesi gün şöle yapcam falan sonra bi bakıyom
püff uçup gidiooo:18:

onuda anlamak lazım biz ne kadar burda üzülsek etsekte düşününce onların işi daha zor iyice tiksinti gelmiştir artık onada napsın hak vermek lazım. Hepimizi etkiliyo ya işte o kötü bi yandada bi onlar değil bizde deliriyoruz burdaa. Boşverin artık siz sıkmayın geleceği günü hayal edin bol bol artık çünkü öyle yada böyle 20 gün çok uzun bi süre olmasa gerek sizin için o kadar bekledikten sonra :)

kızlar yine kaçırdım şafak atmayı :(
neyse oğluşuda uyuttum şimdi sıra bende iii geceler demek istedim size
yarın görüşürüz kendinize ve sevdiklerinize iii davranın öpüldünüz

onuda anlamak lazım biz ne kadar burda üzülsek etsekte düşününce onların işi daha zor iyice tiksinti gelmiştir artık onada napsın hak vermek lazım. Hepimizi etkiliyo ya işte o kötü bi yandada bi onlar değil bizde deliriyoruz burdaa. Boşverin artık siz sıkmayın geleceği günü hayal edin bol bol artık çünkü öyle yada böyle 20 gün çok uzun bi süre olmasa gerek sizin için o kadar bekledikten sonra :)

yaa artık uzun mu kısa mı bilmiorum amaa geçmio onu biliyorum be canım onlarda haklı tabi yaa bzden bin kat zor
onlara ama napalım işte allahım başka dert vermesin yaa hayırlısıyla sizlerde görün inş.:9:

Back
X