355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Full salladım ben bole sınava grmemıstım hc.bılmedıgın seyler ıcın bıle stres yapıosun bılıomus gıbı mantıklı bsyı ısaretlıosun falan komedı yani.bakalım neler olcak.ustumde yuk kalktı.gercı ocakta gene var uff bıtmedi gitti.yattm bı ara uykum vardı uyuyamadımda.cok sıkıcı bugun ya
nasıldı sınavın cnm bende sen böle diince beni de iice sıkıntı bastı yaaa

valla sendeki enerji bana mı geldi nedir bende sıkıldım şimdi neyseki akşam dizim var onunla biraz geçer sıkıntım

Nie kız aramasn miii.)hayır canım ama onceden sitesinde rezarysyn yaptr girip.yada ara.50 tl isityorlar kapora gibi bazen.ama gitceğin kesinar gerek yok dıyorlar ben baya gittim icin oleydi.)) nufuz cuzdann yannda olsn yeterli.sen demi kipris yolcususun bakiim.))
bende onu izlicem bu akşam bomba bi bölüm varmış gibime geldi tabiii tolga arayıp baltalamazsa izlicem de bakalım gelmesin yaaaaaa ben neşeli falan iidim böle

gizemmmm cnmmmm sana ne soracağım bu kıbrısta öğretmen evinde kalmak için bişey gerekiyormu??

yok kız arasında öle bi zamanda arıyo ki hep dizinin en heyecanlı yeri oluyo tam böyle olayların çözüldüü yada karıştıı yer sonra konuşma bitip teli kapatıncada reklama giriyo dizi baltaladım yine diyo o da zamanlaması mükemmel yani sanırım hissediyo

evet cnm öyle görünüyor ömer ille gel diyor ben günü birlik gidip dönerim diye düşünmüştüm ama kal dio öğretmen evi dışında bi seçenek var mı peki :26: :26:

aynen ya benmkıde tam en heyecanlı yerınde arıyor.kapayınca dızı bıtmıs oluo ztn

canım girnede 5-6 tane guzel otel var ama hepsı pahalı.1 gece ıcın verılmez o para.onun dısında daha kucuk yerlerede bence guven olmaz.en ıyısı ve guvenılır ogretmen evı.sn ıstemıomusun orda klmak? uzakmı sıze orası
evet cnm öyle görünüyor ömer ille gel diyor ben günü birlik gidip dönerim diye düşünmüştüm ama kal dio öğretmen evi dışında bi seçenek var mı peki :26: :26:

Son düzenleme:

cnm bnmkininde kalma ihtimali var orada kalamaz ama sakat olur

yok kesin hissediyolar ben eminim dışarı çıkayım mesela haberi olmadan dışarı ayak atmamala araması bir yada yemek yerken yada böle dizi zamanı işte zamanlaması cidden mükemmel

merhaba kızcıklarrr nasılsınız???

gizem dün sana mesaj attım sanıyodm ama atmamışım bnm kutu dolunca sonrada çıkmak zorunda kaldım bişi diyemedim...

fark ettm canım gelmedı msj .)) nolsun bunalım tkılmaya devam sen nasılsın daha ıyısındır ınsallah.atabılırsın msj bos kutum .)

gizem dün sana mesaj attım sanıyodm ama atmamışım bnm kutu dolunca sonrada çıkmak zorunda kaldım bişi diyemedim...

hoşgeldin cnm benm iim asıl sen nasılsın moralin bozuk gibiydi sanki???
mukemmmelll eşleriiimiz var daha ne olsunnn

valla öyle tatlım onlar ii ki varlaaaaaarrrrr

fark ettm canım gelmedı msj .)) nolsun bunalım tkılmaya devam sen nasılsın daha ıyısındır ınsallah.atabılırsın msj bos kutum .)

yaa o kadar yazdım mesajı sen gönderme gıcık oldm yaa bende daha iyim canım bnm yaa gelince yazarım yine konuşuruzsen nereye k<yboldun genee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…