ayyy bugun ne kasvetlii yaa.hıc bsy anlamadım bu günden :S
nasıldı sınavın cnm bende sen böle diince beni de iice sıkıntı bastı yaaa
Full salladımben bole sınava grmemıstım hc.bılmedıgın seyler ıcın bıle stres yapıosun bılıomus gıbı mantıklı bsyı ısaretlıosun falan komedı yani.bakalım neler olcak.ustumde yuk kalktı.gercı ocakta gene var uff bıtmedi gitti.yattm bı ara uykum vardı uyuyamadımda.cok sıkıcı bugun ya
valla sendeki enerji bana mı geldi nedir bende sıkıldım şimdi neyseki akşam dizim var onunla biraz geçer sıkıntım
gelsin gelsiin bana bı yararı yok sana olsn.bende gunesı beklerken i izlicem bugn onada daha coook var .)
gelsin gelsiin bana bı yararı yok sana olsn.bende gunesı beklerken i izlicem bugn onada daha coook var .)
bende onu izlicem bu akşam bomba bi bölüm varmış gibime geldi tabiii tolga arayıp baltalamazsa izlicem de bakalımgelmesin yaaaaaa ben neşeli falan iidim böle
gizemmmm cnmmmm sana ne soracağım bu kıbrısta öğretmen evinde kalmak için bişey gerekiyormu??
Nie kız aramasn miii.)hayır canım ama onceden sitesinde rezarysyn yaptr girip.yada ara.50 tl isityorlar kapora gibi bazen.ama gitceğin kesinar gerek yok dıyorlar ben baya gittim icin oleydi.)) nufuz cuzdann yannda olsn yeterli.sen demi kipris yolcususun bakiim.))
Nie kız aramasn miii.)hayır canım ama onceden sitesinde rezarysyn yaptr girip.yada ara.50 tl isityorlar kapora gibi bazen.ama gitceğin kesinar gerek yok dıyorlar ben baya gittim icin oleydi.)) nufuz cuzdann yannda olsn yeterli.sen demi kipris yolcususun bakiim.))
yok kız arasında öle bi zamanda arıyo ki hep dizinin en heyecanlı yeri oluyo tam böyle olayların çözüldüü yada karıştıı yer sonra konuşma bitip teli kapatıncada reklama giriyo dizibaltaladım yine diyo o da zamanlaması mükemmel yani sanırım hissediyo
evet cnm öyle görünüyor ömer ille gel diyor ben günü birlik gidip dönerim diye düşünmüştüm ama kal dio öğretmen evi dışında bi seçenek var mı peki :26: :26:
aynen ya benmkıde tam en heyecanlı yerınde arıyor.kapayınca dızı bıtmıs oluo ztn
canım girnede 5-6 tane guzel otel var ama hepsı pahalı.1 gece ıcın verılmez o para.onun dısında daha kucuk yerlerede bence guven olmaz.en ıyısı ve guvenılır ogretmen evı.sn ıstemıomusun orda klmak? uzakmı sıze orası
cnm bnmkininde kalma ihtimali var orada kalamaz ama sakat olur
aynen ya benmkıde tam en heyecanlı yerınde arıyor.kapayınca dızı bıtmıs oluo ztn
canım girnede 5-6 tane guzel otel var ama hepsı pahalı.1 gece ıcın verılmez o para.onun dısında daha kucuk yerlerede bence guven olmaz.en ıyısı ve guvenılır ogretmen evı.sn ıstemıomusun orda klmak? uzakmı sıze orası
yok kesin hissediyolar ben eminim dışarı çıkayım mesela haberi olmadan dışarı ayak atmamala araması bir yada yemek yerken yada böle dizi zamanı işte zamanlaması cidden mükemmel
merhaba kızcıklarrr nasılsınız???
gizem dün sana mesaj attım sanıyodm ama atmamışım bnm kutu dolunca sonrada çıkmak zorunda kaldım bişi diyemedim...
merhaba kızcıklarrr nasılsınız???
gizem dün sana mesaj attım sanıyodm ama atmamışım bnm kutu dolunca sonrada çıkmak zorunda kaldım bişi diyemedim...
mukemmmelll eşleriiimiz var daha ne olsunnn
hoşgeldin cnm benm iim asıl sen nasılsın moralin bozuk gibiydi sanki???
valla öyle tatlım onlar ii ki varlaaaaaarrrrr
fark ettm canım gelmedı msj .)) nolsun bunalım tkılmaya devam sen nasılsın daha ıyısındır ınsallah.atabılırsın msj bos kutum .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?