355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

:72::38: KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU :72::38:

:72::16: 353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ :72::16:

:65::92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :65::92:

:51::13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13: :51:

qizem7 -> Şafak 7 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne

asi_genc -> Şafak 8

:51:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:51:

Mystery1643 -> Şafak 36 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

:23: PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ :23:

DEAM -> Şafak 115 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Lefkoşa

Konya17 -> Şafak 116 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

askbiziz42 -> Şafak 119 Acemi - Usta birliği Aydın

merveali0507 -> Şafak 116 -> Acemi - Usta birliği Edirne

tgcsvl -> Şafak 117 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

ugtap -> Şafak 118 -> Usta birliği kırıkkale Yahşihan

exelanss -> Şafak 117 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 117 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

engindenizz -> Şafak 117

Kubrah -> Şafak 117 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 119 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

uzramm -> Şafak 119 -> Acemi - Usta birliği Muğla

Zahter -> Şafak 119 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

:10: ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ :10:

bonsai -> Şafak ? -> Acemi-usta birliği Gemlik

buseizmir -> Şafak ? -> Acemi - usta birliği Tekirdağ

cimcime_89 -> Şafak 123 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

meo -> Şafak ? -> Acemi -Usta birliği Muğla

Plniko -> Şafak ? -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

yasemnn -> Şafak ?-> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

Gokche8605 -> 161 -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

:50:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:50:

:29:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:29:

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

dexsalgin -> Şafak 318 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Diyarbakır-dicle

eleusis -> Şafak 314 -> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği İstanbul BÜYÜK KARTALTEPE KIŞLASI

essen791-> Şafak 346 -> Acemi birlik iskenderun- Usta birlik zonguldak ereğli

merve91 -> Şafak ?-> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil

:43:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:43:

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ :72::72::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

içtimaa vaktii yapalımmm gelişimleeeeee :nazar::17::17::17::29:

[/B]

Son düzenleme:
sabah durakta otobüs beklerken bi araba durdu içinde genç bi adam bana gideceğiniz yere bırakıyım vs. saçma salak konuştu. o an telefonda sevgilimle konuşuyo olmam kötü bir tesadüftü ne yapacağımı bilemedim elim ayağım titreti çnkü sevgilimi iyi tanıyorum böyle oalcağını biliyodum kahretsin... sonra başladı üzerinde ne var yüzünde ne var bilmem ne ya hiçte yapmaz o gerizeklının yaptığı şeyden suçlu ben oldum... varmı böyle bişey

ayy üzüldüm canım yaa onla konuşuyo olman kötü olmuş açık mı giyinmiştin???

offf yanlıs yerde yanlıs zamanda olan seyler ısteee.sende ustumde bu havada gayet kapalı brsey var ne alakası var ustumdekıyle.adam sulancak yer arıyodu deseydın.yanı sen orda oylece beklerken gelıp durması o adamın serefsızlıgı zaten.bu karda kışta askılı gıyıncek halın yok.sankı yuzunde azcık makyaj olsa ama ustun full kapalı olsa bsy olmıcak.olcagı varmıs olmus yanii.askerlık hepten onları bole ypıo ./

sıkma canını dıcemde sen sıkarsın genede.bızım yemekhanede zehırlenme olunca yemek cıkmıodu 1 haftadır aclıktan ölmesin tabi bi zahmet borc aldı o yuzden.sevgılı annecıgı sagolsun son kez bı 50 tl cık gonderecekmıs.cocuk yola cıkacak zahmet olcak ama onada... hıc ama hıc anlamıyorum nasıl bir dusunce tarzıdır bu...

baharımmm cok heycanlandım senn adına :9: acabaa nediirr nedirr nedirr :16:
yaa aynen adamlar inadına yapıolar yaa parası olmasa anlarız yaa herif ii de para alır ama koklatmaz kmseye 2 tane ewleri war pinti yaa çocuklarnın hepsine öle yani olan bize oluyo işte el insaf ya bari askerde yapmayın demi??ama yook yoksa kim sıkcak bzm canımızı
onun yerine kendimi koyuyorum nası cnm sıkılıo yaa ...bide o borç falan almaz kmseyle muhabbeti yok komutanllar haricinde o yüzden kaldk yaniii

beeeeeeeeeeeeen geldiiiiiiiiiiimm bnmkı gelnce bana sprzileri varmışş meraktayımmmmmm yerm yaaaaaaa :nazar::nazar::16::16:

sabah durakta otobüs beklerken bi araba durdu içinde genç bi adam bana gideceğiniz yere bırakıyım vs. saçma salak konuştu. o an telefonda sevgilimle konuşuyo olmam kötü bir tesadüftü ne yapacağımı bilemedim elim ayağım titreti çnkü sevgilimi iyi tanıyorum böyle oalcağını biliyodum kahretsin... sonra başladı üzerinde ne var yüzünde ne var bilmem ne ya hiçte yapmaz o gerizeklının yaptığı şeyden suçlu ben oldum... varmı böyle bişey

offf yanlıs yerde yanlıs zamanda olan seyler ısteee.sende ustumde bu havada gayet kapalı brsey var ne alakası var ustumdekıyle.adam sulancak yer arıyodu deseydın.yanı sen orda oylece beklerken gelıp durması o adamın serefsızlıgı zaten.bu karda kışta askılı gıyıncek halın yok.sankı yuzunde azcık makyaj olsa ama ustun full kapalı olsa bsy olmıcak.olcagı varmıs olmus yanii.askerlık hepten onları bole ypıo ./

sıkma canını dıcemde sen sıkarsın genede.bızım yemekhanede zehırlenme olunca yemek cıkmıodu 1 haftadır aclıktan ölmesin tabi bi zahmet borc aldı o yuzden.sevgılı annecıgı sagolsun son kez bı 50 tl cık gonderecekmıs.cocuk yola cıkacak zahmet olcak ama onada... hıc ama hıc anlamıyorum nasıl bir dusunce tarzıdır bu...

bilmıyorum kı gizemimm... bana yeniden aşık olcaksn sprzlerımlee fln dıo :1::1: görücez neler yapıcakmıs nelerde dusunuyo ya :16::nazar:

yaa arkdaş tüm kıllar bizimi bulur ya milletin ailesi ayda 200 300 gönderiyolarmış lanet olsun o kadarda istemedik şimdiye kadar bile bile yaa wallaha da billahada bak inadına yapıolar benide biliyolar ya artk ondan mı nden gelince baban vercek zaten 100 tl gönderym demiş
buda lanet olsun çek gelmemde istememde paranızı pulunuzu demiş nasıl bi annedr babadr ki yaa askerde işte muhtaç yanii
ben anlayamıyorum canım walla yaa ben ailemden böle görmediğim için yadırgıyorum yaa ne demektr bu çıkamadım telde bide agla sen tabi
farkına warmadı allahtan:14:

herkese selaamm kızlarr dün akşam istanbuldan geldim çok yorgundum giremedimm napıyosunuz yolunda mı herşey?? benim sarı 1 haftalığına muhabere olmuş, akşam 8 den sabah 8 e kadar telsiz başında denizli halkı bişey olduğunda jandarmayı arıyomuş jandarmalarda ilçelere anons geçiyomuş geçen gece kız kaçırma olayı olmuş mesela biri aramış koyunum kaybolmuş demiş birlikleri gönderip onlara buldurtmuşlar falan çok komik ya :D bakalım haftaya ne olacakk sizde durumlar ne alemde?

ahh kıyamamm sana aglama ./ ben artık okadar cok alıstımkiii.bu para mevzuları bızde alıskanlık oldu.cok ama cok utanarak soyluyorum ki gerci utancak kısı onlar.kıbrısa gttıgımızde ılk gırıs ypmak zorundayz demıstımya.hem kendımn hem onn parasını vermıstım.kadın bır kere sormadı km odedı bunları dıe?? ! benm annemde dıodukı kızım zaten babbası olcak yanınızda para harcatmaz ıstedıgın bsy olrsa alırsın sen dıyıp para vermıstı.ben gende guven olmaz dıyıp cokca almıstım para yanıma.ve annesı hala nakıtım yok dıyıp paramı vermedı.şimdi burda bırıncısı ben o paranın derdınde hıc degılım,allaha sukur halim vaktim yerınde.2. si daha smdıden boyle yapan ısler cıddıye bnınce nasıl bır cımrılık yapıcak meraklardayım... cok da canım sıkılıyor.sozun bıttıgı yerdeyım yanı daha dcek bsy bulamıyorum :/

o yuzden szde alıscaksınız bsverrr.kndı parsını kznmaya baslasınn ozmn rahat edersınızz
yaa arkdaş tüm kıllar bizimi bulur ya milletin ailesi ayda 200 300 gönderiyolarmış lanet olsun o kadarda istemedik şimdiye kadar bile bile yaa wallaha da billahada bak inadına yapıolar benide biliyolar ya artk ondan mı nden gelince baban vercek zaten 100 tl gönderym demiş
buda lanet olsun çek gelmemde istememde paranızı pulunuzu demiş nasıl bi annedr babadr ki yaa askerde işte muhtaç yanii
ben anlayamıyorum canım walla yaa ben ailemden böle görmediğim için yadırgıyorum yaa ne demektr bu çıkamadım telde bide agla sen tabi
farkına warmadı allahtan:14:

bızde bıraktıgın gıbıyız bıtanemm .) sadece safaklar azaldı okadr .)

baya komıkmıs dolisini bulmuslar yanı dayının koop kopp :9:
herkese selaamm kızlarr dün akşam istanbuldan geldim çok yorgundum giremedimm napıyosunuz yolunda mı herşey?? benim sarı 1 haftalığına muhabere olmuş, akşam 8 den sabah 8 e kadar telsiz başında denizli halkı bişey olduğunda jandarmayı arıyomuş jandarmalarda ilçelere anons geçiyomuş geçen gece kız kaçırma olayı olmuş mesela biri aramış koyunum kaybolmuş demiş birlikleri gönderip onlara buldurtmuşlar falan çok komik ya :D bakalım haftaya ne olacakk sizde durumlar ne alemde?

selam canım bnmkide santraldeydi sabaha kadar anons sesinden öögg gelmişti artk kız kaçıranını mı aran akraba kavgasını mı birbirine kaçan mı,kazası kenevir olayı, ohhooo say say bitmez yaa olaysız güünleri yok bizimkilrin jandarma bi nevi polis olduğu için neler neler yaaa
bizim durumlar arap saçına döndü canım işte dua et orda kalsın seninki santralci olarak normal silahlı er olursa o zaman ayvayı yersin canım
çünkü dewriyesi bitmez nöbet desen 8 saat full ama orda kalırsa rahat ollur gündüzde akşama kadar yatar acil bi olay olmadıgı sürece asker azlıgı olmadıgı sürece uyur dinlenir

ahh kıyamamm sana aglama ./ ben artık okadar cok alıstımkiii.bu para mevzuları bızde alıskanlık oldu.cok ama cok utanarak soyluyorum ki gerci utancak kısı onlar.kıbrısa gttıgımızde ılk gırıs ypmak zorundayz demıstımya.hem kendımn hem onn parasını vermıstım.kadın bır kere sormadı km odedı bunları dıe?? ! benm annemde dıodukı kızım zaten babbası olcak yanınızda para harcatmaz ıstedıgın bsy olrsa alırsın sen dıyıp para vermıstı.ben gende guven olmaz dıyıp cokca almıstım para yanıma.ve annesı hala nakıtım yok dıyıp paramı vermedı.şimdi burda bırıncısı ben o paranın derdınde hıc degılım,allaha sukur halim vaktim yerınde.2. si daha smdıden boyle yapan ısler cıddıye bnınce nasıl bır cımrılık yapıcak meraklardayım... cok da canım sıkılıyor.sozun bıttıgı yerdeyım yanı daha dcek bsy bulamıyorum :/

o yuzden szde alıscaksınız bsverrr.kndı parsını kznmaya baslasınn ozmn rahat edersınızz

yaa kuzum bunlar yeni diil ki tanıştımızdan beri bunlar böle en ii halleri bu yaa ayda 50 60 ya gönderdiler ya göndermediler geçenki
olayı bilion ya utana sıkıla istedi bnden öle ana baba olacagına olmasın yaa hayır para olmasa derim ki tm ama yine tm olamaz adam sana muhtaç çünkü bulur buluşturur verirsin ne sıkıntılarla geldk şu zamana yaa cimrilik hat safhada bildiğin aynıymış yani tanışmadım halde ciğerlerini ögrendim yaa o kadar çektrdiler ki berbat bişi ve şimdiden diorum bendn o insanlara karşı bişi bekleme onlarda beklemesin bnm sewdiğim adama bildiğin eziyet ya tek para da diil yani adı anne baba işte sözde yani...
aynen canım sözün bttiği yerdeym bzm hakkımız yok hasret gidermeye falan ya biz direk işe girelim dedm bnde:47:
ayıp koca annesin yani bide elin kızı ya onlara göre senin ne mecburiyetn war ki vermeye??
ne uyuz insanlar war yaa

Back
X