355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

aynen canım 2 yıllık.uzayınca kaldı oyle.sınavlara gırse bıtıcekte cok ders var hocalarda cok ters bakalımmm.bıtırırse 4 e de tamamlar ama once bıtmesı lazm.))
öle canım yaa allahım huzuur mutluluk wersindee gerisi boş saglıkla hepsi olur ...2 yıllık mı okulu???

at bakim bernardodan blup.bende bakım smdı.kesın gormusumdur ama hıc bole tatlı glmedı bna modeller:S

ya nete olmayabılır ama gordm been hatta kızın o kaşıklarıda oluyodu hee tamam smdı hatırladım evett

aynen canım 2 yıllık.uzayınca kaldı oyle.sınavlara gırse bıtıcekte cok ders var hocalarda cok ters bakalımmm.bıtırırse 4 e de tamamlar ama once bıtmesı lazm.))

inş bitirir hayırlısıyla bizde bu sene başlarsak artk bi yandan okuyup bi yandan çalışırız inş.allahım izin verirse tebiiii

amiiinn amiinn .) bakalım 2014 bıze neler getırıcek neler yasatıcak merakla bekliyorummmm .))

belkidee.bakarım ben gene gıdınce bı ara .)

ufff zmn gecmıor bı skldım bı skldm sormayınnn.oturmaktan bı hal oldm
inş bitirir hayırlısıyla bizde bu sene başlarsak artk bi yandan okuyup bi yandan çalışırız inş.allahım izin verirse tebiiii

ya nete olmayabılır ama gordm been hatta kızın o kaşıklarıda oluyodu hee tamam smdı hatırladım evett

bu oteli buldm burdan tavsıye edenler uzerıne bayıldm ya.bu ve bnun gıbı oteller varsa kesfedılmesı gerekıyor.bakıp bakıp ıcım acılıyor ahh ahh

Thor Hotels

bu arada yazılarımızı nasıl renklı falan yapıyoruz? ayarlardan ben ayarladım bı kac kere hc olmadıı .)

daha ne oteller var burasıda gzl

cnmm yazı yazarken uste A işaret var ona tıka ve yazını koduun ıcıne yaz :)

Anlatt tabii sormamızaa gerek bile yok.)) ısır ısır valla bnde daha kavga cekemicem cok yoruldmmm
sarı ve sarının dengesiz arkadaşları yüzünden ya ben mi abartıyorum bilmiyorum ama ciddi anlamda artık çok fazla sinir oluyorum! olayı anlatmamı ister misiniz?

aman aman dilimi ısırıyımm cnm

sarı ve sarının dengesiz arkadaşları yüzünden ya ben mi abartıyorum bilmiyorum ama ciddi anlamda artık çok fazla sinir oluyorum! olayı anlatmamı ister misiniz?

Anlatt tabii sormamızaa gerek bile yok.)) ısır ısır valla bnde daha kavga cekemicem cok yoruldmmm

anlat tabi cnmm

gizemcim aman kavga fln etmeyın yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…