öle canım yaa allahım huzuur mutluluk wersindee gerisi boş saglıkla hepsi olur ...2 yıllık mı okulu???
at bakim bernardodan blup.bende bakım smdı.kesın gormusumdur ama hıc bole tatlı glmedı bna modeller:S
Smirna Kahvaltı Takımı - Kahvaltı Takımları - Porselen Kahvaltı Takımları - bernardo
bu var bı tek.buda senınkıne hc benzemıo çikiin bu
ben bembeyaz duz almıstımyaa.sende gordunn hatta cok sade dedın
aynen canım 2 yıllık.uzayınca kaldı oyle.sınavlara gırse bıtıcekte cok ders var hocalarda cok ters bakalımmm.bıtırırse 4 e de tamamlar ama once bıtmesı lazm.))
inş bitirir hayırlısıyla bizde bu sene başlarsak artk bi yandan okuyup bi yandan çalışırız inş.allahım izin verirse tebiiii
ya nete olmayabılır ama gordm been hatta kızın o kaşıklarıda oluyoduhee tamam smdı hatırladım evett
amiiinn amiinn .) bakalım 2014 bıze neler getırıcek neler yasatıcak merakla bekliyorummmm .))
belkidee.bakarım ben gene gıdınce bı ara .)
ufff zmn gecmıor bı skldım bı skldm sormayınnn.oturmaktan bı hal oldm
bu oteli buldm burdan tavsıye edenler uzerınebayıldm ya.bu ve bnun gıbı oteller varsa kesfedılmesı gerekıyor.bakıp bakıp ıcım acılıyor ahh ahh
Thor Hotels
bu arada yazılarımızı nasıl renklı falan yapıyoruz? ayarlardan ben ayarladım bı kac kere hc olmadıı .)
iyi akşamlar hepinize kızlar...............
iyi aksamlar canımmm.bende dızı ızlmeye gıdıodum tam.cok sıkıcı bugun :S
canım çok sıkkın sarıyla tartıştık..........
canım çok sıkkın sarıyla tartıştık..........
Nolduu kuzum?? Bgn herkes tartısıo.s
slm cnm neden tartıştnz :/
Nolduu kuzum?? Bgn herkes tartısıo.s
sarı ve sarının dengesiz arkadaşları yüzünden ya ben mi abartıyorum bilmiyorum ama ciddi anlamda artık çok fazla sinir oluyorum! olayı anlatmamı ister misiniz?
aman aman dilimi ısırıyımm cnm
sarı ve sarının dengesiz arkadaşları yüzünden ya ben mi abartıyorum bilmiyorum ama ciddi anlamda artık çok fazla sinir oluyorum! olayı anlatmamı ister misiniz?
Anlatt tabii sormamızaa gerek bile yok.)) ısır ısır valla bnde daha kavga cekemicem cok yoruldmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?