355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kızlar sarı hala aramadıı çok sinirleniyorumm

merhaba canım:) ben dün gece okumuştum yazdıklarını yorum yapamadım çok uykum vardı. öncelikle üzülme elbet arayacak seni bunu kendine kuruntu yapma bence.. Yani bi kere çok haklısın kızmakta sinir olmakta ne kadar kardeşi gibi olsada araya bi sınır koyması şart bunu sakin bir dille konuş bence canım onla yani kızıp parlayarak söyleme yani zaten bu askerlik yüzünden mesafenz var en basit konular bile bu durumda bazen sarpa sarıyor. o yuzden sen sakinliğini koru ve gayet ılımlı bir şekilde rahatsız olduğunu belirt ona canım sakın ha sessiz kalma böyle aklında sürekli birsey kuracaksın çünkü

kıyamamm ya.ararsa ac sen genede bsver.snırlı oldugunu bılıyorum :S belkı gercekten ısı vardır.hepsını aradıgında anlıcagız.ozmmana kadar sabret bska seyler dusun.o kız yuzunden hzurunu kacırma :/

bence küçük ama görünen o ki kendine göre pek küçük değilmiş... ararsa açarmıyım bilmiyorum ama tek bildiğim çok sinirli olduğum ve sorunca ne diceğimi bilmiyorum aslına bakarsanız konuşmakta istemiyorum sinir oluyorum bu yaptığına.. bugün hiç çevrimiiçi olmadı whatsapta bu demek oluyo ki girmemiş hiç.. burda olduğunda bana bakmak için girerdi ne kadar kızgın olsada ama tlf açamamış mı artık napmış anlamadım

kızlar inanılmaz mutsuzum...

dün sabah ben hocayla poliklinikteyken aramış 2 kez telefon sessizdeydi cevaplayamadım sonra gördüm öğla arası intörn odasına geçtim tv açık tek başımayım dinleniyorum çünkü gribal enfeksiyon geçiriyorum.. aradı açtım sesim çatlak çıkıyo lhastalıktan dolayı nerdesin niye açmıyosun dedi anlattım ilk kez de olmuyo bu derste açamıyorum telefon yasak hasta yanındayız hocam da var.. hastanedeyim dedim ya ..... kapat telefonu dedi sonra suratıma kapattı ve şimdi ses soluk yok.. 30 unda burda 3 ocakta doğum günü var diye bi ton süpriz hazırlıyorum ama şu hale bakın ki beni yine mutsuz yapayalnız bıraktı... offf

Son düzenleyen: Moderatör:
hosgeldınn tatlımm :16:

canım sen telefonu acmadın dıemı boyle yaptı yani?? sen ogrencımısın ? e zaten acamadıgını daha onceden bılmıomuymus.nıe bu kdar anlayıssız oldukii.hayr acklama yapmadan kapa telefonu demesı garıp :S

ben geldim kızçeler nabersinizzzz:21:

dün sabah ben hocayla poliklinikteyken aramış 2 kez telefon sessizdeydi cevaplayamadım sonra gördüm öğla arası intörn odasına geçtim tv açık tek başımayım dinleniyorum çünkü gribal enfeksiyon geçiriyorum.. aradı açtım sesim çatlak çıkıyo lhastalıktan dolayı nerdesin niye açmıyosun dedi anlattım ilk kez de olmuyo bu derste açamıyorum telefon yasak hasta yanındayız hocam da var.. hastanedeyim dedim ya ..... kapat telefonu dedi sonra suratıma kapattı ve şimdi ses soluk yok.. 30 unda burda 3 ocakta doğum günü var diye bi ton süpriz hazırlıyorum ama şu hale bakın ki beni yine mutsuz yapayalnız bıraktı... offf

Canım biraz kızmıştır. Ondan yapıyordur. Canım çok üzülüyorum derste olunca açamıyorum telefonu içim gidiyor. Bir de ders saatlerin belliyse söyle ona. Ayarlasın o da kendini ona göre.

kızlarrr bişey danışmam lazım size acilll atkı göndericem yılbaşı için hediye kutusu bakıyorum netten ebatları söylüyorum size sence küçük mü büyük müüü bi akıl verin :((

22*27*13 ??

Eklentiler

• $kirmizi_karton_kutu_-_22x27x13cm_381428.webp
    $kirmizi_karton_kutu_-_22x27x13cm_381428.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 44
kızlarrr bişey danışmam lazım size acilll atkı göndericem yılbaşı için hediye kutusu bakıyorum netten ebatları söylüyorum size sence küçük mü büyük müüü bi akıl verin :((

22*27*13 ??

Canım A4 kağıdın ebatları 21*30. Sen öyle hesap et işte. Atkının da ipine boyuna göre değişir. Ama sığar bence.

kızlarrr :)) ben geldim :))) nasılsınız... ben daha yenii eve geldim duş aldım buraya geldim.. sevgilime alış veriş yaptım son hazırlıklarda tamam yarın kargomu gönderiyorum :))) neler neler yaptım küçük renkli zarflarım içinde notlarım birsürü abur cubbur çok şık ve kocaman bir hediye paketi :)) size resim göndermek istedim ama malesef telden buraya yükleyemiyorum galiba :16::16:

22*27*13 ??

bence interneten alma canım benim kendin çık heryerde paketler var zaten elinle bak ve al :)

hosgeldınn tatlımm :16:

canım sen telefonu acmadın dıemı boyle yaptı yani?? sen ogrencımısın ? e zaten acamadıgını daha onceden bılmıomuymus.nıe bu kdar anlayıssız oldukii.hayr acklama yapmadan kapa telefonu demesı garıp :S

tıp son sınıftayım..durumumu bilmez olur mu askere gittiğinden beri bikaç defa daha başımıza geldi sorun yapmadıama bu sefer nedense tamamen saçma davrandı.. televizyon sesinden dolayı başka bişey mi zannetti bilmiyorum öğrenemicem de...

Canım biraz kızmıştır. Ondan yapıyordur. Canım çok üzülüyorum derste olunca açamıyorum telefonu içim gidiyor. Bir de ders saatlerin belliyse söyle ona. Ayarlasın o da kendini ona göre.

hayır niye kızıyo ki ben onu komutanının yanında arasam açamasa dönüp suratına telefon kapatsam mantıklı mı? ilişkimizde 4 sene bitti benim programımı çok iyi biliyo.. yemin ederim sinirden ağladım oturup ki konuştuk yanyanayken telefonu suratıma kapatmaması için anlamaz dinlemez neye kızdığını bile söylemez kapatır suratıma hep.. askerdesin yapma dedim anlaştık ama değişmedi tavırları.. o yok diye ne arkadaşmlla dışarı çıktım ne bi yere gittim ev okul okul ev gidip geliyorum..psikolojisi bozuluyo anlıyorum ama ben de çok iyi sayılmam yokluğu bana da çok zor bu kadar düşüncesz ollmak zorunda mı...

Son düzenleyen: Moderatör:
hı hıı oyle dıyorumm ./ komutanın tekı ıcıp ıcıp gelmıs ılerı gerı konusmus.bızımkıde dururmu cevap vermıs adam bıcaklamıs bızımkını.izi de var.ebediyende olacak.cok snır olmustu ız kaldı dıe.2 tane oyle ızı oldu askerlık sagolsun.gebermeden geldıgıne sukretcem yani tabi gelirse daha 6 gun varr:23::17:

''allahım inanmıyorum'' bile diyemiyorum cnm çünkü o kadar psikopat varmış ki allahtan bişey olmamış çok geçmiş olsun.benm kuzenim 10 yıllık astsubaydı bu sene artık bu saçmalığa dayanamadı ve istifa etti :(
o kadar iii biliyorum ki orada yaşananları allahım hepimizi iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın...

sıgar sıgar.katlarsın sıgıstırırsın en kotuu .))

hosgeldın canımmm.amaa gıtmıssın ./ yuklesen ne guzel olurdu bakardık .)

canım kafası baska bsye attı bnce sana patlayası geldı ondandır kesin.bır dahakı aramsında gzl bı dılle sole.zaten co hastaym sende boe ypınca hc toparlanmıyorum askım.hc telefonu bılerek acmamaık yaparmıyım bunun neresı mantıklı? gormedım htta gormedıgım ısım oldugu ıcınde suan pısmanım cok uzuldum de.hallolur merak etme canımm

deniziiiim.iyi yapmıs askerıye cekılcek dert deıl adamı psıkopat yapıyor...
amiinnn [

22*27*13 ??

kızlarrr :)) ben geldim :))) nasılsınız... ben daha yenii eve geldim duş aldım buraya geldim.. sevgilime alış veriş yaptım son hazırlıklarda tamam yarın kargomu gönderiyorum :))) neler neler yaptım küçük renkli zarflarım içinde notlarım birsürü abur cubbur çok şık ve kocaman bir hediye paketi :)) size resim göndermek istedim ama malesef telden buraya yükleyemiyorum galiba :16::16:

tıp son sınıftayım..durumumu bilmez olur mu askere gittiğinden beri bikaç defa daha başımıza geldi sorun yapmadıama bu sefer nedense tamamen saçma davrandı.. televizyon sesinden dolayı başka bişey mi zannetti bilmiyorum öğrenemicem de...

''allahım inanmıyorum'' bile diyemiyorum cnm çünkü o kadar psikopat varmış ki allahtan bişey olmamış çok geçmiş olsun.benm kuzenim 10 yıllık astsubaydı bu sene artık bu saçmalığa dayanamadı ve istifa etti :(
o kadar iii biliyorum ki orada yaşananları allahım hepimizi iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın...

Son düzenleme:
Back
X