355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ya demirbaşlar bitirdim diyebilirim ama ben pek eğlenceli olamıyorum bu alışveriştee neden dersen çok kararsız biriyim bu konularda o mu bu mu deyip sar ikisinide diyen kıl bi tipim :9: o yüzden bazen sıkılıyorum kendimden keşke diyorm nişanlımda olsaydı ama onu beklersem geç kalmış olcaz o yüzden ben hallediyorum annemle birlikte artıkk :16: sen evli bi bayan olarak kesinlikle al/alma dediğin şeyler var mıı mutfak için?

Ay o kararsızlığı anlatma bana ben bi yemek takımını 5-6 saatte anca seçtim ama benim için çok eğlenceliydiii annem vardı yanımda eşim zaten benimle alışverişe gelse bişey değişmiyo kapıda bekliyooo girmiyo içeriye aslaaa:1::1: Valla kullanışlı şeyler al derim görüntüye aldanma herzaman kullanabileceğin şeyleri al allahım hani o bıçak setlerinden filan almıştım ben o kadar begendim bide ucuz bişeyde değildii ama noldu kırıldı resmen bıçaklar sadece sağlam 2-3 tane kaldıı :47: alırsan kullanma yada yoksa çok üzülüyosunn. :50: ama ne kadar böyle desemde o hevesle alıyosun ya hiç gözün bişey görmüyo kii.. :24: ben valla herşeyi aldım ya ha hepsini kullanmıyorum mesela tencere setini kullanmıyorum dolapta bekliyo onun yerine 3-4 tane günlük tencere tava aldım kıyamıyorum ya bnde öyle bi tipim:1:

KIZLAR GİZEM'DEN
:16::16::16::16:

güzelllleriiiiim.Yazamasamda aklım ve gözlerim hep sizde siz yokken bile girip bakıyorum sahipsiz bırakmamak lazım bu güzel topiğimizii.Bazı benı cok seven arkadaslar planlı olarak ban yememe sebep olsalarda hepsini Allah'a havale ediyorumm.Öyle bir çıkacakki acıları utanıcaklar kendilerinden.Neyseeee.Bu şafaktan sonra kimsecikler moralimiii bozamazz.Yılbaşı gecesi tekrardan size duygularımı aktarıcam.Son gecem malumm o gecee.Şafak DOĞAN GÜNEŞ demeden gitmem biryerlereee :1:

Seldacım aramıza hos geldınnn.Bır kıbrıs yareni olarak ben giderken yerimi alıyorsun ne mutlu aramıza girmen :16:

Hülyammm.sanada cevap yazamadım ama merak etme bilmediğini biliyordum ben senin sorun yok o yuzden :16:

ve beni seven tüüm arkadaslarıma,benım yokluguma uzulen ve bunu hisseden herkese kucak dolusu sevgiler gönderiyorumm.Hepiniizi çok özlediim !

Not: 100'e dusunce ıslatma oluyor dedıgınız gıbı hortumla.bızde yapmıstık.Sırılsıklam olup hasta olabılıyorlar aman dıkkat etsiinler :9: herşey bir yana zaman gecıyor ve saafaklarınızın azaldıgı gormek benı cok mutlu edıyor..

Canımm benimm bizde seni çook özledikk :ssz::ssz: yokluğun ciddi ciddi hissediliyor senin dönmen için şafak sayıyoruzz :1::1: yılbaşı gecesi çifte parti olacak burada :118: Hem yeni yılı iyi dileklerle karşılıcaz hemde sizin doğan güneşinizi kutluyacaz :122::122: Rabbim o mutluluğu bizlere de yaşatır inşallahh :14::14: ay bak hortum konusunu hiç bilmiyordum, duymamıştım gerçi eğlencelidir mutlaka ama inşallah hasta falan olmazlar zaten zor düzeldi :18::18:

Ay o kararsızlığı anlatma bana ben bi yemek takımını 5-6 saatte anca seçtim ama benim için çok eğlenceliydiii annem vardı yanımda eşim zaten benimle alışverişe gelse bişey değişmiyo kapıda bekliyooo girmiyo içeriye aslaaa:1::1: Valla kullanışlı şeyler al derim görüntüye aldanma herzaman kullanabileceğin şeyleri al allahım hani o bıçak setlerinden filan almıştım ben o kadar begendim bide ucuz bişeyde değildii ama noldu kırıldı resmen bıçaklar sadece sağlam 2-3 tane kaldıı :47: alırsan kullanma yada yoksa çok üzülüyosunn. :50: ama ne kadar böyle desemde o hevesle alıyosun ya hiç gözün bişey görmüyo kii.. :24: ben valla herşeyi aldım ya ha hepsini kullanmıyorum mesela tencere setini kullanmıyorum dolapta bekliyo onun yerine 3-4 tane günlük tencere tava aldım kıyamıyorum ya bnde öyle bi tipim:1:

ya bide işin garibi ne biliyomusun.. aldıkça alasın geliyoo aa o da eksikk aa bu da eksik bak şimdi bugün 12 tane su bardağı aldım ama aklıma geldi günlük yemek takımımla uyumlu değil onlar ee biz eşimle akşam yemeği yerken yanında içecek olarak bişeyler içicez tamam bunada bardak lazımm :9: bende de uyum huyu varr ay nasıl sinir oluyorum bu huyuma hepsi takım olmalıı çok gıcığım çokk:9: çelik ve seramik tencere takımı aldım heralde ben onları kullanırım ya :26: ama farkettim kı bugün kızartma tavam yok ondan almam lazım ay korkuyorum bazen yetişmiek diyyee

ay çok sevindim tatlım ben lojistik mezunu olmama rağmen muhasebecilik yapıyorum kendi mesleğimi yapma aşkıyla yanıp tutuşuyorum ama kariyer yapmak için ya geç kaldım yada erken bilmiyorum ama tek bildiğim evlnicem ve paranın lazım olduğu :9: inşallah hakkında hayırlısı ise olsun canım iş :34:

hiçbir şey için geç değildir. hiç unmadığın anda çoook güzel bi teklif alıverirsin belli olmaz. Hayırlısı olsun hakkınızda :16: çook para lazım çook bizde evlencez inşallah bi gelsin de tabi önce isteme nişan filan :38:

seninki neredeydi canım bana da süpriz oldu aslında yoktu izin son anda çıktı sabah bi aradı ben çarşıdayım diye uçtum hemen:1:

istanbul kuzum 3 gün oluyo ustaya geçeli ondan daha düzen oturmayınca bırakmazlar.. Ne güzel ya siz aynı yerdemisiniz valla çok sanslısınızzz. :31:

ya bide işin garibi ne biliyomusun.. aldıkça alasın geliyoo aa o da eksikk aa bu da eksik bak şimdi bugün 12 tane su bardağı aldım ama aklıma geldi günlük yemek takımımla uyumlu değil onlar ee biz eşimle akşam yemeği yerken yanında içecek olarak bişeyler içicez tamam bunada bardak lazımm :9: bende de uyum huyu varr ay nasıl sinir oluyorum bu huyuma hepsi takım olmalıı çok gıcığım çokk:9: çelik ve seramik tencere takımı aldım heralde ben onları kullanırım ya :26: ama farkettim kı bugün kızartma tavam yok ondan almam lazım ay korkuyorum bazen yetişmiek diyyee

Ahaha benim öyle bi sıkıntım olmadı :9: zor o zaman senin işin. ay düzelirsin sen evlenincee bu ruh halinden şuan heyecandan böyle :8: Seramik tavalar candır cann süper seçimm. Bende aldım ama kullanamıyorum kıyamadım bide ben yemek yapmasnı bilmiyodum:17: Mutfakta yangın çıkardım düşün:17: Yani kendimi bildiğimden işimi garantiye aldımm :1: Ay yetişicek kuzummm bide arıcaksın bugünleri bence tadını çıkart:34:

KIZLAR GİZEM'DEN

güzelllleriiiiim.Yazamasamda aklım ve gözlerim hep sizde siz yokken bile girip bakıyorum sahipsiz bırakmamak lazım bu güzel topiğimizii.Bazı benı cok seven arkadaslar planlı olarak ban yememe sebep olsalarda hepsini Allah'a havale ediyorumm.Öyle bir çıkacakki acıları utanıcaklar kendilerinden.Neyseeee.Bu şafaktan sonra kimsecikler moralimiii bozamazz.Yılbaşı gecesi tekrardan size duygularımı aktarıcam.Son gecem malumm o gecee.Şafak DOĞAN GÜNEŞ demeden gitmem biryerlereee :1:

Seldacım aramıza hos geldınnn.Bır kıbrıs yareni olarak ben giderken yerimi alıyorsun ne mutlu aramıza girmen :16:

Hülyammm.sanada cevap yazamadım ama merak etme bilmediğini biliyordum ben senin sorun yok o yuzden :16:

ve beni seven tüüm arkadaslarıma,benım yokluguma uzulen ve bunu hisseden herkese kucak dolusu sevgiler gönderiyorumm.Hepiniizi çok özlediim !

Not: 100'e dusunce ıslatma oluyor dedıgınız gıbı hortumla.bızde yapmıstık.Sırılsıklam olup hasta olabılıyorlar aman dıkkat etsiinler :9: herşey bir yana zaman gecıyor ve saafaklarınızın azaldıgı gormek benı cok mutlu edıyor..

gizem yaa gözlerimi doldurdun neden bilmiyorum amaa :14::14: seni çok özledikk gizoşcann!! sen hiç merak etme biz hepimiz burda senin yerine şafak doğan güneş diyeceğiz sen bu şafağın tadını çıkarmaya bak.. ipe sapa gelmeyen insanları da sallama hiç boşuna onların konusunu buraya yazıp topiğimizi kirletmeye bile değmez. biz hep söyledik bizi için uzun kısa farketmiyor hepimiz yarenmiyiz evet yareniz o zaman birlik beraberlik yeri burası ailemizden bile daha fazla destek görüyoruz yeri geliyor.. sakın bizi unutma şafakların bitince tamammı seni çok seviyoruz!! cimcimeemmm sanada teşekkür ederiz gizoştan haber getirdiğin için :54:

hülya çalışıyomusun? herkes son tatil günün keyfini çıkarıyor galiba . bende iş arama sürecindeyim yeni mezun oldum :34:

ben bugün işe gitcektim nerdeyse eşimle görüşemicektik nette o kadar üzülüyodum ki müdürüm aradı deniz ben gitmicem fabrikaya sende çocuğunla ilgilen dedi ayyy dünyalar benm oldu.sen nerden mezunsun cnm
mehtap hoşgeldiin :34: benimkide 3 haftadır ilk defa çarşı iznine çıktı bugün ama biz anlaşma yaptık kamerada konuşmayalım diye. pek iyi gelmiyo bize :17: çook özledim ama öyle görüp de dokunamadıktan sonra daha kötü de olmak istemiyorum. sadece sesini duymaya razıyım :ssz:

nasıl dayanıyosunuz cnm ben görmeden asla yapamam:26:

sizde haklısınız canım, kamerayı kapattığım gibi bende öyle kötü oluyorum kii.. ama kötü olsamda bir yandan da görmeden edemiyorum. :50::50:

merhaba mehtapcm aynen kamerayı kapatırken canımdan can gidiyor:43:

e tabii sulu yemek yemez sürekli hamur işi yerlerse olacağı bu aman olsun olsun ben alsın dedim benimkine dönünce evlilik telaşından veririz nasılda dedim :9: valla uzunlardan bikaç gıcık var diyo benim sarı onun haricindekiler iyiymiş abi falan diyolarımış yaşları baya ufakmış.. Allahım hepsinin karşısına hayırlı insanlar çıksın inşallah.. bide şey dedi tlf arama yapıcaklar dedi aniden yapıyolarmış tetikteyiz onu bekliyoruz dedi hey allahım inşallah öyle bişey olmaz :50:

merhaba hülyacm:3: bizimkide uzunlarla bi problem yaşamıyormuş şükür abi diyip duruyolarmış.ewet cnm ewet allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın

hoşgeldin tatlımmm:3:

evet 100 den düşünce parti yaparlarmış askerler plakalara düşünce de yaparlarmış adetmiş eğlence arıyorlar bizde burada yaparız artık:9::9::9:

biz burda eğlence yaparız ama onlar orda ıslancak galiba :17:
kız ne partisi yapıcaklar orda çok merak ettim şimdii :9: benimkide 100 den düşünce ıslatıyolar dedi hortumla :D

ewet cnm eşimde öyle demişti

KIZLAR GİZEM'DEN

gizemim cnm yine çok içten yazmışsın bzde seni çoook özledik

Ahaha benim öyle bi sıkıntım olmadı :9: zor o zaman senin işin. ay düzelirsin sen evlenincee bu ruh halinden şuan heyecandan böyle :8: Seramik tavalar candır cann süper seçimm. Bende aldım ama kullanamıyorum kıyamadım bide ben yemek yapmasnı bilmiyodum:17: Mutfakta yangın çıkardım düşün:17: Yani kendimi bildiğimden işimi garantiye aldımm :1: Ay yetişicek kuzummm bide arıcaksın bugünleri bence tadını çıkart:34:

hemde ne zor valla sorma :D aynen çok fazla heyecanlıyım panik yapıyorum annemide kaç kez kırdım kadıncağız yardımcı olmaya çalışıyo karışma falan dedim kaç kez kıyamam :(( seramik hisarın takımını aldım ama 1 tane tavası var yetmeyebilir sanırım 1 tane daha seramik wok tava alsam iyi olucak.. bende yemek yapmasını bilmiyorum laf aramızda ama benim sarı benim harikalar yarattığımı sanıyoru :9: ay inanmıyorum Allah korumuş nasıl yangın çıkardınn :53::30:

Kızlaaaar ben geldim nasılsınız??

Bir mutluluğumu paylaşayım sizinle. Eşim telefon aldı haftasonu :) süper oldu ya. Hep ankesörlüden arıyordu. Şimdi viber ile görüşebiliyoruz. Watsuptan yazışıyoruz. Çok mutlu oldum ya:emir_bebek::21:

Bir mutluluğumu paylaşayım sizinle. Eşim telefon aldı haftasonu :) süper oldu ya. Hep ankesörlüden arıyordu. Şimdi viber ile görüşebiliyoruz. Watsuptan yazışıyoruz. Çok mutlu oldum ya:emir_bebek::21:

canım hoşgeldinn :16: ayy ne güzel çok mutlu oldum sizin adınızaa ne güzeel msjlar şimdi patır patır geliyoduur :9: yalnız aman yanlış anlama sakın hani karışmak gibi algılama ama biz whatsapı viberi çok kullanmıyoruz neden dersen sarjı 2 kat yiyorlar msj paketlerinden en güzel olanını seçip o şekilde irtibata geçebilrsiniz size tavsiyem :34:

hoşgeldin canım:) harika bir haber çok sevindim senin adınaa :21: bize henüz üst devreler izin vermiyor telefon için :43: onlar hayırlısı ile terhis olsunlar bizimkilerde telefon alacaklar inşallah:14:

bizde o günlerin hayallerini kuruyoruz yaa ankesörlü olayı ne zormuş allahımmm ulaşamamak :((

süpermiş:)) ahh bende görebilecek miyim o günleri? :S :8:

hemde ne zor valla sorma :D aynen çok fazla heyecanlıyım panik yapıyorum annemide kaç kez kırdım kadıncağız yardımcı olmaya çalışıyo karışma falan dedim kaç kez kıyamam :(( seramik hisarın takımını aldım ama 1 tane tavası var yetmeyebilir sanırım 1 tane daha seramik wok tava alsam iyi olucak.. bende yemek yapmasını bilmiyorum laf aramızda ama benim sarı benim harikalar yarattığımı sanıyoru :9: ay inanmıyorum Allah korumuş nasıl yangın çıkardınn :53::30:

Ay annen anlıyodur seni kuzum ama insan o ruh haliyle kırıyo sonrada çok pişman oluyo zaten evlenince en çok annenin degeriini anlıyosun:31: al bencede lazım olur :34: ahaha yandı senin sarı o zaman:1: ben ilk zamanlar düşün kendim yaptığım yemeği yemiyodum eşime yediriyodum sadecee:9: oda kıyamam kuzum harika olmuş aşkım diyoduu hiç hevesimi kırmadı o konudaa :16: sorma benim dalgınlığımdan olduu tavada yağ ısınsın diye beklerken sonra dalğınlığıma gelip bşka bişeyle uğraşmaya başladım sonra arkamı bi döndüm yağdan dumanlar çıkıyo sonra bi alev aldı ordan perdelerim filan ama allahtan sadece perdem yandı bide tavan is oldu ben baya panikledim allhım ama çok korkmuştum bi süre mutfağa bile girmedim ama şuan mutfakla aram çok iyii atlattım o günlerii. :49::34:

Hoşgeldinn canımmm :3: iyi çok şükür sen nasılsınn :)
SÜper ya darısı hepimizin başınaa sizede moral olmuşturr ahh bide eşim halletseydi şu tel işini çok zor oluyo ya ankesörlü başı beklemekk.. :18:

Ay annen anlıyodur seni kuzum ama insan o ruh haliyle kırıyo sonrada çok pişman oluyo zaten evlenince en çok annenin degeriini anlıyosun:31: al bencede lazım olur :34: ahaha yandı senin sarı o zaman:1: ben ilk zamanlar düşün kendim yaptığım yemeği yemiyodum eşime yediriyodum sadecee:9: oda kıyamam kuzum harika olmuş aşkım diyoduu hiç hevesimi kırmadı o konudaa :16: sorma benim dalgınlığımdan olduu tavada yağ ısınsın diye beklerken sonra dalğınlığıma gelip bşka bişeyle uğraşmaya başladım sonra arkamı bi döndüm yağdan dumanlar çıkıyo sonra bi alev aldı ordan perdelerim filan ama allahtan sadece perdem yandı bide tavan is oldu ben baya panikledim allhım ama çok korkmuştum bi süre mutfağa bile girmedim ama şuan mutfakla aram çok iyii atlattım o günlerii. :49::34:

kıyamam evin tek kızıyım annem çok çekiyo benim nazımı ve çalıştığım için aman kızım boşver yapma otur sen zaten ileride çok yapıcaksın diyo el bebek büyüttüler anlıcağın ama bende yumurta kapıya dayandıı :9: benim sarı boğa burcuu bi oturuşta bi boğa yeme potansiyeline sahip bakalım garibim gerçekle yüzleşince neler olucak :9: sorma bende çok dalgın ve unutkanımdır boğazımda nodül var unutkanlığı tetiklermiş umarım evlenince daha dikkatli olurum :17: geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış vallaha

Back
X