Güzelleriiiiim.Sonunda 405 gündür beklediğim gün geldi! BÜYÜK bir GURURLA '' ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ '' diyorumm!![]()
Onu görene kadar sakinliğimi korurum heralde.Belkide otobüse binince fena olurum.Belkide inince.Belkide yüzünü ilk gördüğüm anda,şaşırmışlığım ve heyecanım
kalbimin yerinden çıkmasına sebep olurbunca zamandır haşır neşir olduğum Kıbrıs'ı , askerliği hayatımdan çıkarıyorum artık.Bu vesileyle burada tanıdığım,
bazılarıyla gerçekte de görüştüğüm arkadaşlarım oldu.Hepsine her zaman yanımda oldukları için sonsuz teşekkür ediyorum.Gönül isterdiki şu an sizinle
muhabbet edebileyim.Ama hayat her zaman adil olmuyor maleseff.Siz yeni yılda sevdiklerinize daha sıkı sarılın.Bu özlemin geçici oldugunu ve
sevgınızı daha iyi pekiştirdiğine inanın.Askerlik ömrümüzden zaman çalıyor evet doğru.Ama bize birçok şeyide ogretıyor.Mesela bundan sonra o yanımda oldugu
ıcın bır cok seye sukredeceğiim .)) Gereksiz yere kalp kırmayın,onlar en çok size muhtaçlar orda.Bütün askerler özeldir * asker bekleyenler daha özel
Siz çok ama çok değerlisiniz.Önce kendiniz için sonra onlar için.Dilerim yeni yıl en şanslı haliyle çalar kapınızı.Hepinize musmutlu hayatlar diliyorum![]()
![]()
Teşekkürü borç bildiğim güzel arkadaşlarım hepiniz iyi ki varsınız !! Adını unuttuklarım varsa da af ola..
Mystery1643,
asi_genc,
engindenizz,
DEAM,
cimcime_89,
exelanss,
esmeralda5,
Eleusis,
sLd_,
ugtap,
karmel2,
Gokche8605,
Kubrah,
tgcsvl,
uzramm,
dexsalginve 349. dönem yarenlerinden olan arkadaşlarım. ( birçoğu artık burda olmasada )
NOT: Yarın öğlen yola çıkacağımm.Şans dileyin bana.) gelince aranızda olucam hiç merak etmeyiin.Kocaman öpüyorum siziii![]()
92/4 Yareni qizem...
Eki Görüntüle 915527
Gizoşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmm canım benim seni tebrik ediyorum gerçekten sabrın sonu selamettir.. sana bakınca ya diyorum kalmış 109 ... 400 küsür gün bitmiş hemde Kıbrıs ta bitmiş seni görünce güç alıyorum sabır doluyorum.. seni hepimiz çok seviyoruz sana şimdiden iyi yolculuklar diliyorum canıımm bak askerinle hasret giderir gidermez hemen buraya bekliyoruz senii unutma sen ve ecrin söz verdiniizz unutmıcaz gelicez dediniz