355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

İstanbuldaa canım. Evet bide benim ilk boyamdı kendim evde boyadım normal olarak aynı renk olmadı ama çok hoş oldu yani koyusu oldu ama iyiydi işte şimdi kuaförde boyatcam bu sefer bakalımm nasııl bişey yaptırcamm

ben asla kendim boyamayı cesaret edemem :26: umarım güzel olur cnm hem değişiklik iyi gelir sana

yok cnm görüşmedk ilgilenmiyorum ii olup olmadıgıyla naparsa yapsın

war cnm sanmıyorum ama artık ben yoruldm düşünmek beklemek istemiorum ...

ah be tatlım yine sorunlar var galiba ama baharında dediği gibi herşeyin ilacı zaman umarm herşey gönlünce olur tatlım benm üzne kendini bak biz burdayz :54:

$Tam ekran yakalama 01.01.2014 225859.webp Bugünlerde bittiyoo be kızlar !! 2014 tezkere tarihimizz 2014 geldi kızlar inanbılıyor musunuz artık dahada yakınızzzzzzzzzzzz :16::16::16:

ah be tatlım yine sorunlar var galiba ama baharında dediği gibi herşeyin ilacı zaman umarm herşey gönlünce olur tatlım benm üzne kendini bak biz burdayz :54:

bnm yüzüm gülmicek ya ben mi abartıyorum nerde yanlışlık yapıorum allahm ben anlamdm ki yaa:14:millet göklerde gezerken bnm suçum günahım ne ki çözemedim:2:

ben asla kendim boyamayı cesaret edemem :26: umarım güzel olur cnm hem değişiklik iyi gelir sana

İşte ben bi anlık hevesle boyayıverdimmm:1: Valla ya saçıma sardım resmen şu aralar bide çok kararsızım artık kuaföre gidesiye kadar neler olur neler :8::8:

hadi sooooooon 53 dakıkaaaaaaaaaa kopun geliiiiiiiiiiiiin şafak attırcaz 2014 un ilk şafakları attırmayan kalmasnn
:8::8::8:

hayır bizim yan sokagımızdan geçmez cnm yaa küsüz

Aaa sizde kuzum niye küstünüz ya o kadar gelecek diye sevin et şimdi olacak iş mii :26: Üzme kendini barışırsınız..:31:

Eki Görüntüle 916283 Bugünlerde bittiyoo be kızlar !! 2014 tezkere tarihimizz 2014 geldi kızlar inanbılıyor musunuz artık dahada yakınızzzzzzzzzzzz :16::16::16:

Evett canım benim 2014 bize sevdiceklerimiizii vercek :32::32: Bu yılı onlarsız bitirmicezzzzz :46::32:

bnm yüzüm gülmicek ya ben mi abartıyorum nerde yanlışlık yapıorum allahm ben anlamdm ki yaa:14:millet göklerde gezerken bnm suçum günahım ne ki çözemedim:2:

ya cnm kusura bakmada daha dün tartışıp barışmıştınız bugün naparsa yapsın diyosun neden bu kadar ani çıkşlar yapıyosunuz bak o kadar beklediniz artık mutlu olmanız lazım.anladığım kadarıyla küçük şeylerle kalbinizi kırıyorsunuz.haklısınızda özlem iyice yıprattı sizleri ama biraz daha anlayışlı olun lütfen birbirinize.:26:

böyle yapma kuzum herşeyı bı kenara bırakın sız bugnu bekledınız her kırgınlık geçer aşkınız neleriin üstüsndn geldi bugnu boyle yaparkk gecırmeyın pişmn olrsnzzzzzzzzzzz :45::44::44::20::20::20:

Aaa sizde kuzum niye küstünüz ya o kadar gelecek diye sevin et şimdi olacak iş mii :26: Üzme kendini barışırsınız..:31:

Evett canım benim 2014 bize sevdiceklerimiizii vercek :32::32: Bu yılı onlarsız bitirmicezzzzz :46::32:

evet o tarihe gelmemizz biileee yeterrrrr :21::21::21::21::21::21: cok sukur coook :52::52::52::52::52: adım adım mutluluga yaklaşıyormuyuz ne ?? :nazar: :72::72:

biz iflah olmayz cnm yaa ilk günde son günde böleyiz askeri aratmaz umarım sivil hayat

ya cnm kusura bakmada daha dün tartışıp barışmıştınız bugün naparsa yapsın diyosun neden bu kadar ani çıkşlar yapıyosunuz bak o kadar beklediniz artık mutlu olmanız lazım.anladığım kadarıyla küçük şeylerle kalbinizi kırıyorsunuz.haklısınızda özlem iyice yıprattı sizleri ama biraz daha anlayışlı olun lütfen birbirinize.:26:

ewt dün barıştık ama mutluluk bana haram yaa cnm benm umudum kalmadı artk hiçbişeye ben yoruldum ya onca ay beklemişim ya beyfendi bizi takmıyo :14:sallayın yaa bizi artık sizler bzm gbi olmaynda

ewt dün barıştık ama mutluluk bana haram yaa cnm benm umudum kalmadı artk hiçbişeye ben yoruldum ya onca ay beklemişim ya beyfendi bizi takmıyo :14:sallayın yaa bizi artık sizler bzm gbi olmaynda

Sallamıyor değildir belkı oda bıseye kırgındır suanda onun durumu bambaskadr uzun suredirr oldugu yerdn cıkıp geldı hür komutan fln yok dusunsene dusan cıkms balık misali..... Bence sen alttan all sonn bıkeree bu bı kaç haftayıı cıkartn el elle duzelıcektır toparlycaktır adapte olacaktır :21::21:

böyle yapma kuzum herşeyı bı kenara bırakın sız bugnu bekledınız her kırgınlık geçer aşkınız neleriin üstüsndn geldi bugnu boyle yaparkk gecırmeyın pişmn olrsnzzzzzzzzzzz :45::44::44::20::20::20:

ben hiçbişey için pişman olmak istemiyorum bahar yaa cnm bnm bunca şeyin üstesinden nasıl geldiysek bnde şaşıyorm

o zaman ne yapıyosun biran önce kuaföre gidiyosun:40:

kesinlikleee:9::9:

evet o tarihe gelmemizz biileee yeterrrrr :21::21::21::21::21::21: cok sukur coook :52::52::52::52::52: adım adım mutluluga yaklaşıyormuyuz ne ?? :nazar: :72::72:

Aynennnn ayrı bi havasııı var b13 numarasının uğursuzluğuna kanaat getirmiştik ama 14 öylemii asillik bi hava varrrr :21::21: Zaten ocak ayıı geçsin diğer aylarrr su gibiii geçicekkk inş.. :32::32: Ayy evett evettt daha 10 ayım var ama şimdiden kutlama moduna girdim allahh ben yokmuyumm yaa :27::27::21::5:

Back
X