355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Aynenn geçen gün baktım bi yerde çok şıktı...Ve en azından montunun içine gıyebılecegı bı tarz bısı gördum aklım orda hala ama alternatıf baska bı fikir gelırse aklıma diye de düşünmüyo değilim hani :26: Aynenn bende çok erken kalkıcam dolu dolu birgün gecırmemız için hazırlıgımı hatta geceden yapıcam sabah sadece sac bas kalsın:72::38::nazar::72: :40:

zaten anca saça yetişirim bende:) 8.30daymş yemintöreni bizim daha erken gitmemiz gerekir

zaten anca saça yetişirim bende:) 8.30daymş yemintöreni bizim daha erken gitmemiz gerekir

hmmm sen yemin törenine gidiyorsun ... Hadi hayırlısı olsun inşallah... Bizim ki de aramızda usta birliğine gecıs töreni olucak :43: Bir daha artık o izin arası mı ne varmıs gelirse ki o ıznı kullanmak mecburıymıs usta bırlıgınde o zaman görüşücez sanırım Allah'ın izniyle... Daha bu gelmesi olmadan diğer gelecegı gunu düşünüyorum ya bende ıyı degılım :27:

hmmm sen yemin törenine gidiyorsun ... Hadi hayırlısı olsun inşallah... Bizim ki de aramızda usta birliğine gecıs töreni olucak :43: Bir daha artık o izin arası mı ne varmıs gelirse ki o ıznı kullanmak mecburıymıs usta bırlıgınde o zaman görüşücez sanırım Allah'ın izniyle... Daha bu gelmesi olmadan diğer gelecegı gunu düşünüyorum ya bende ıyı degılım :27:

ahahha aynen :D hadi bakalım usta birliğinde daha rahat olurlar diyorlar bilgilendirirsin bizi... :)

ahahha aynen :D hadi bakalım usta birliğinde daha rahat olurlar diyorlar bilgilendirirsin bizi... :)

Aynen canım şuan o diyenlerin tesellileriyle yol aldık gidiyoruz usta birliğine :ssz: Tabi ki bilgilendiririm inşallahh umdugumuzdan daha güzel olur herşey :emir_bebek:

hmm internette de hakkında bişeyler bulabileceğin bi il sanki...
bizim acemiyle birlikte açıklananlardan Niğde çıktı ama hiç bilgi yok... burdan da giden,bilen çıkmadı :44:

Kısa dönemsınız sız ondan herhalde... Niğde çok güzel bi şehirmiş sakinmiş ..Bir arkadas orda okumustu öyle diyordu.. İnşallah rahat ederler sağlığımız ve huzurumuz yerinde olsun da nasıl olsa kalıcı degıller oralar da:26:

oyy bende alışayım artık istiyorum:)) arkadaşlarımızı yollardık böyle :)) geçen sene birni yolladık okuldaydm ben bi baktım gelmiş aha dedim sanki daha geçen hafta yollamıştık seni :D:27:

ama iş sevgiline gelince sanki biraz farklı:37:
Tabiki cnm cok fark var arada bn abimi yolladim geldigi zmn sanki bi hafta ayri kalmis gibi biseydik bide bn abime cok duskunumdur gerci o zmn okulum falan vardi geciyordu zmn bide bn simdi hem sevgilimi yolladim hemde en yakin arkadasimi yolladim ikiside ayni gun teslim oldu o sevgilimin ilkokuldan bnm uniden arkadasimdi dahada zor oldu isim gecen hafta liseden diger arkadasim gitti subattada digeri gidiyor araliktada cocukluk arkadasim gitti sirf asker bekleme senesi oluyor bu sene bnm icin ikisi uzun donem digerleri kisa iiki tek avuntum bu :9: :9: :9:

Son düzenleme:
günaydın günaydın günaydın :))) yarın eskişehire gidiyorum kızlar :)) bu sefer kesin :))) sevgilim bilecikten eskişehire geçecek bende burdan orda benim kuzenim var orda kalıcaz cumartesi pazarı beraber geçiricez sonra birlikte tekrar bu tarafa dönücez bir hafta izinli :)) çok şükür beklenen mehtap geldi kızlar çok heyecanlıyım çok mutluyummm bi an önce onu görmekk sarılmak istiyorummm çok özledim :) yarın akşam 8 de gidiyorum :)) :16::16::16:

günaydın günaydın günaydın :))) yarın eskişehire gidiyorum kızlar :)) bu sefer kesin :))) sevgilim bilecikten eskişehire geçecek bende burdan orda benim kuzenim var orda kalıcaz cumartesi pazarı beraber geçiricez sonra birlikte tekrar bu tarafa dönücez bir hafta izinli :)) çok şükür beklenen mehtap geldi kızlar çok heyecanlıyım çok mutluyummm bi an önce onu görmekk sarılmak istiyorummm çok özledim :) yarın akşam 8 de gidiyorum :)) :16::16::16:

ayy hadi inşallah canım benim içini ferah tut hiçbir sorun çıkmıcak Allahın izniyle. iyi eğlenceler size canım şimdiden.

benimde mehtaba 1 haftacık kaldı :16::16::16:

asigenç :)) canım benim yazdılarını okuyorum sürekli yaşadıkların benimde hiç tahammül edmeyeceğim şeyler sana sabret, alttan al, boşver, dayan gibi klişe sözler söylemiycem. aranızdaki durumu ne kadar anlatsanda bizler bilemeyiz ne kadar bahsetsende anlayamayız senin yapman gereken şey elini vicdanına koyacaksın eğer sen rahatsan vicdanın rahatsa sen elinden gelen herşeyi yapmışsan karşılığını alamamışsan herşeyi zamana bırakmalısın artık.. sakın ola kendini ezdirme ona ondan vazgeçemeyecceğini hissetirme.. evet askerdi zor günler geçirdi vs. vs. vs. ama benimde sevgilim asker onlar orda nekadar zorlandıysa bizde burda 9 doğurduk kızlar bizler her saatimizi her saniyemizi günlerimizi onalara verdik bekledik ve bekliyoruz eğer karşılığında bi değer göremiyosak kimse kusura bakmasın bi taraf alır çantasını çıkar.. kimse vazgeçilmez değildir yeri geldi bazılarımız annemizi babamızı kaybettik ne oldu hayat devam etti.. kimseye kaybetmeyecek kadar çok bağlanmayın herzaman gidebilecek olduklarınıda unutmayın o gitmese bile hayat sizden alabilir onları... herkese çok mutlu günler diliyorum inşşllah herşey gönlünüzce olur :) :16::16::16::16:

ayy hadi inşallah canım benim içini ferah tut hiçbir sorun çıkmıcak Allahın izniyle. iyi eğlenceler size canım şimdiden.

benimde mehtaba 1 haftacık kaldı :16::16::16:

canım benimmmm ne çabuk geldi mahtab senin:) ben tam 60 gündür göremiyorum :( kokusunu unuttum ya :( seninde çabucvak gelmişş gözün aydın olsunn :)

yaa dönüşler herşey başa dönecek :(

canım benim sakın öyle düşünme. eğer bu ara görüşmeseniz ona ve sana ne kadar zor gelecek. arada özlem gidermek daha iyi oluyor. açıkçası ben dönüşte 12 saat yolu nasıl gelicem diye düşünmeyeceğim sadece gittim askerimi gördüm onun ve benimde mutlu olmamı sağladım diye düşüneceğim sende o şekilde bak olaya.

canım benim sakın öyle düşünme. eğer bu ara görüşmeseniz ona ve sana ne kadar zor gelecek. arada özlem gidermek daha iyi oluyor. açıkçası ben dönüşte 12 saat yolu nasıl gelicem diye düşünmeyeceğim sadece gittim askerimi gördüm onun ve benimde mutlu olmamı sağladım diye düşüneceğim sende o şekilde bak olaya.

haklısın canım.. sen nereye gidiyosun nasıl görüşeceksiniz

Back
X