1000. Sayfamız uğurlu olsunAcaba kaçıncı sayfada gelicek benim askerim :123:Yarında geçsin hemencik.. Yumayım gözlerimi... İyi geceler kızlar görüşürüz yarın yine
veeeeeeeeee 1000 sayfalık bii topikk oldukkkkkkkkkkkk
merhaba kızlar hepinize.. önce hepinizin yeni yılını kutluyorum umarım bu yıl sevdiklerimizden ayrı gecen ilk ve son yılımız olur allah hiç birimize ayrılık göstermez bir daha..nice mutlu senelerde sevdiklerimizle birlikte gireriz inşallah..ben yoktum 4-5 gündür gizem ve asi genç..gözünüz aydın inşallah dilerim bir ömür çok mutlu olursunuz ikinizde sevdiklerinizledarısı herkesin başına...sevgilim dağıtım iznindeydi dün gece yolcu ettim herşey güzeldi o otobüse bindi ben arkasından bakakaldım yine ve önümüzde uzun bir ayrılık olacak çok sancılı olacak biliyorum çok çabuk alışmıştım onun sivil olmasına hiç gitmemiş gibiydi sanki..ilk gönderdiğimde yaşadığım acının daha fazlasını yaşıyorum kısa sürede toparlanıp ona destek olabılmek için allaha dua ediyorum bolca..
zonguldak ereğli canım..sanırım ilk gidişinde usta birliği belki yakın olur falan diye de biraz rahat göndermiştim çünkü bahriyeli sevgilim yani deniz olan bir yere gidecekti ege marmara falan bekliyordum (ben izmirdeyim izmir çıkma olasılığıda yüksekti) karadeniz çıktı şok oldum çok güzel yeri yani sağdan soldan duyduğumuza göre öyleymiş..bana çok uzak işte gidebilirmiyim bilmiyorum. yani biraz zor olur benim için gitmek ama dayanamazsamda herşeyi göze alır giderim. yani çok yeni dün gece ayrıldık bindirdim otobüse arkasından el sallarken otobüs köşeyi döndü elim havada kaldı o anı hiç unutmayacağım herhalde.yani gerçekten sizleri görünce bitiyormuş diyorum bitmek zorunda diyorum ama sende yaşadın bu ilk zamanları hatta sen daha zorlarını yaşadın belki bir kaç ay sonra o özlem daha da arttığında daha köötü olucak ama işte çare yok ağzın ne derse desin içinden o acıyı atamıyosun..canım saol allah sizlerede yaşatsıın o gidişler yıkar insanı ilk günki gibi acıtır canını ama alışıo insan şekil a:bizler alıştık ve bitirdik sabırlı ol ben artık sabır kelimesini aynı cümlede bile kullanmak istemiyorum 1 dk sabır göstercek gücü bulamıyorum kendimde...ama sizler yolun başındasınız....ustaya nereye gtti???
kendimi bundan dolayıda çok suçlu hissediyorum bebeğimle bile ilgilenemiyorum zaten iş çok yoruyor bide eşimin özlemi iyice psikolojim bozuldu annem yanımda çok şükür o var en azından oğluşla
o ilgileniyo.bide bizim şöyle bi durumumuz var bebiiş beni annesi gibi görmüyor.lanet olsun bu para iş güç yüzünden oğlumla zaman geçiremiyorum.bu aralar biraz alıştı o da şundan hafta sonu 2 gün tatildi bi de yılbaşı için 2 gün tatil yaptık oğluşum anne şevkati gördü azck bebeğimede suç bulamıyorum ki beni akşamları 1 veya 2 saat görüyo sonrada uyuyo zaten
KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU
353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ
:92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :92:
qizem7-> Usta birliği Kıbrıs - Girne
asi_genc
:13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13:
PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ
Mystery1643 -> Şafak 26 -> Usta birliği İStanbul - Kartal
PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ
DEAM -> Şafak 105 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Lefkoşa
Konya17 -> Şafak 106 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa
askbiziz42 -> Şafak 109 Acemi - Usta birliği Aydın
cimcime_89 -> Şafak 113 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van
merveali0507 -> Şafak 106-> Acemi - Usta birliği Edirne
sLd_ -> Şafak 113 -> Acemi izmir,narlıdere - Ustalık kıbrıs magosa
tgcsvl -> Şafak 107 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa
ugtap -> Şafak 108 -> Usta birliği kırıkkale Yahşihan
exelanss -> Şafak 107 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma
emine8983 -> Şafak 107 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ
engindenizz -> Şafak 107
Kubrah -> Şafak 107 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs
PhD_ -> Şafak 109-> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ
uzramm -> Şafak 109 -> Acemi - Usta birliği Muğla
Zahter -> Şafak 109 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale
ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ
esmeralda5 -> Şafak 149 -> Usta birliği ?
bonsai -> Şafak ? -> Acemi-usta birliği Gemlik
buseizmir -> Şafak ? -> Acemi - usta birliği Tekirdağ
meo -> Şafak ? -> Acemi -Usta birliği Muğla
Plniko -> Şafak ? -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs
yasemnn -> Şafak ?-> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir
Gokche8605 -> 152 -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin
YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ
İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ
İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ
dexsalgin -> Şafak 308 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Diyarbakır-dicle
eleusis -> Şafak 304 -> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği İstanbul BÜYÜK KARTALTEPE KIŞLASI
pinkgirl08 -> Şafak 305 -> Acemi birlik Çanakkale - Usta birlik Siirt İl jandarma
essen791-> Şafak 332 -> Acemi birlik iskenderun- Usta birlik zonguldak ereğli
merve91 -> Şafak ?-> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil
ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER
İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ
içtimaaaaaaaa vaktiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
* essen791 bak canım sende
En sonunda cift rakamlara dusuyoruz. Cok az kaldi. 99 u gorunce parti yapicam. Sonrasi nasil olsa plakalari beklemekle gecicek. Sonra da bi kibrisa gidiyim diyorum. Daha 5 gun oldu goruseli ama simdiden ozled8m. Bundan sonra 20-25 gunde bir gidip safagi gormek istiyorum.
teşekkür ederimmm canımmmm..KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU
353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ
:92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :92:
qizem7-> Usta birliği Kıbrıs - Girne
asi_genc
:13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13:
PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ
Mystery1643 -> Şafak 26 -> Usta birliği İStanbul - Kartal
PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ
DEAM -> Şafak 105 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Lefkoşa
Konya17 -> Şafak 106 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa
askbiziz42 -> Şafak 109 Acemi - Usta birliği Aydın
cimcime_89 -> Şafak 113 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van
merveali0507 -> Şafak 106-> Acemi - Usta birliği Edirne
sLd_ -> Şafak 113 -> Acemi izmir,narlıdere - Ustalık kıbrıs magosa
tgcsvl -> Şafak 107 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa
ugtap -> Şafak 108 -> Usta birliği kırıkkale Yahşihan
exelanss -> Şafak 107 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma
emine8983 -> Şafak 107 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ
engindenizz -> Şafak 107
Kubrah -> Şafak 107 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs
PhD_ -> Şafak 109-> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ
uzramm -> Şafak 109 -> Acemi - Usta birliği Muğla
Zahter -> Şafak 109 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale
ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ
esmeralda5 -> Şafak 149 -> Usta birliği ?
bonsai -> Şafak ? -> Acemi-usta birliği Gemlik
buseizmir -> Şafak ? -> Acemi - usta birliği Tekirdağ
meo -> Şafak ? -> Acemi -Usta birliği Muğla
Plniko -> Şafak ? -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs
yasemnn -> Şafak ?-> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir
Gokche8605 -> 152 -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin
YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ
İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ
İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ
dexsalgin -> Şafak 308 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Diyarbakır-dicle
eleusis -> Şafak 304 -> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği İstanbul BÜYÜK KARTALTEPE KIŞLASI
pinkgirl08 -> Şafak 305 -> Acemi birlik Çanakkale - Usta birlik Siirt İl jandarma
essen791-> Şafak 332 -> Acemi birlik iskenderun- Usta birlik zonguldak ereğli
merve91 -> Şafak ?-> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil
ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER
İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ
içtimaaaaaaaa vaktiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
* essen791 bak canım sende
teşekkür ederimmm canımmmm..
rica ederm tatlımm :)
bize noldu böle yaa nazar mı degdiler allah kahretsin yaa kahretsin ne lanet bi şansım warmışta bana bunları layık gördün allahım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?