Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarr nasılsınızz?? Yetişemiyorum gece konsmalara.)) pazar gecesi eve dönmüş olucam inşallahh.baharımm ınss hemen iş buluruuzz.bizde dün gece kariyerden askıma bi sürü ilan döşediik.haftaici ararlar inş cok umutluyumm![]()
Kızlarr nasılsınızz?? Yetişemiyorum gece konsmalara.)) pazar gecesi eve dönmüş olucam inşallahh.baharımm ınss hemen iş buluruuzz.bizde dün gece kariyerden askıma bi sürü ilan döşediik.haftaici ararlar inş cok umutluyumm![]()
iyi diyelim iyi olalım... inş. bütün iş arayanlar ve ev kurmak isteyenler bi an önce hayırlısıyla iş bulur...
nasılsın diye sormuyorum,maşallah:)
ya benmde huyum kızdm mı direk kaparım oda kızıo ondan mı anlamadm işte
canım valla sanırım en çok köpürdüğü odur... bizimki çok sakindir, dinlemeden falan çıkışmazda hiç hep dinler önce bağırmadan... ama böyle ben bi kaç kere konuşurken hep aynı şeyleri söylediği için teli kapamıştım suratına... hani böyle dişlerini sıka sıka konuşursun, suratıma bi daha teli kapama demişti... bi kere de bağırmışlığı var kapamıcak bu teli diye... şimdi yerse kapaa modundayım...![]()
canım valla sanırım en çok köpürdüğü odur... bizimki çok sakindir, dinlemeden falan çıkışmazda hiç hep dinler önce bağırmadan... ama böyle ben bi kaç kere konuşurken hep aynı şeyleri söylediği için teli kapamıştım suratına... hani böyle dişlerini sıka sıka konuşursun, suratıma bi daha teli kapama demişti... bi kere de bağırmışlığı var kapamıcak bu teli diye... şimdi yerse kapaa modundayım...![]()
benimde öyle bir huyum war sinirlerinince o ortamda olmamam gerekir teldeyse teli kapatırım veya atıyorum arabadaysak durdurur inerim arabadan. bu yüzden melek dediğim adam şeytana dönüştü kaç kez. ki sabır küpüdür normalde. bağır çağır istersen küfret ama şu telefonu yüzüme kapama diyor. ama işte sinirden o an aklına gelmiyor insanın.![]()
oda öle ama şu haber vermeme huyu deli etti beni geldiğinden beri yaaaaaaaa![]()
daha tel kullanmaya mı alışamadı ki :S
napcam hiç bilmiyorum walaa![]()
inadına yaa başka bişi diil
cnm bıraz oluruna bıraak cok uzerıne gitmee boşverr kendıne gelıcektır zamanla zaten tartıştıgnz konularıda baya bı erteleee smdılık saglıklısı bu seklde gozukuyor:26:
oyy oyy ne dicemi bilemedim cnm yaa üzülüyorum böyle olunca :44:
ben yoruldum be kızlar inanın yoruldum bundan sonra o nasıl yapıosa bende aynısını yapcam gerçi o takmaz öle merak falan etmz ama olsun en azndan umursamaz gbi davrancam artık burnu sürtene kadar
canım üzülme böyle ya çok yakın bir arkadaşımın sevgilisi uzun dönem askerliğini bitirip geldi yaklaşık 20 gün önce.. telefonla hiç konuşmuyorlar mesajlaşmıyordı ilk geldiğinde ve kıza ortada hiçbirşey yokken bitsin falan dedi saçmalıklar yaptı şuan barıştılar ve gayet mutlulular..ya bence o bulundukları ortam şehir değişiyor tamamen onun psikolojısinin verdiği bir boşluğa düşmüştür sonuçta uzun bir süre sonra tekrar sivile dönüyor telefon kullanmaya alışamamıştır bence sen destek olmaya gayret et üzerine gitme zaten artık o hep yanında eğer bir süre sonra düzelmezse konuşursunuz karşılıklı ama bence onun psikolojisi şuan sağlıklı değil zamanla eskisinden daha iyi olacaksınız eminim:)oda öle ama şu haber vermeme huyu deli etti beni geldiğinden beri yaaaaaaaa![]()
işte dedıgım gibi oluruna bırak umursama ne kadr bıseyın ustune gıdersen dusuncede bıle olsa o iş ters tepermiş bırak dusunme oyalnck bsyler bul evet can sıkıcı bı durum ama sen fazla takınca sankı daha cıkmaza gırıyor gıbı gozukuyor boşver bıde bu yolu dene bakalım belkı boylesı sıze daha ıyı gelcektır denemekten zarar cıkmaz bence tatlımm![]()
denicem canm bakalım üstüne düştükçe geri tepio hakkaten ben ufacık şeyi takıorum ya ben şuan bişi demesem noldu bu öldü mü kaldı mı demez ben diyene kdar bkler bda çıldrtıo bni o bi cvp vermese tm ben yıkarım ortalıgı ama sana söz bak öle yapcam ben yine düzelince eskisi gbi olurm onun için sana söz verdm hatrlat bana sen canm
canım üzülme böyle ya çok yakın bir arkadaşımın sevgilisi uzun dönem askerliğini bitirip geldi yaklaşık 20 gün önce.. telefonla hiç konuşmuyorlar mesajlaşmıyordı ilk geldiğinde ve kıza ortada hiçbirşey yokken bitsin falan dedi saçmalıklar yaptı şuan barıştılar ve gayet mutlulular..ya bence o bulundukları ortam şehir değişiyor tamamen onun psikolojısinin verdiği bir boşluğa düşmüştür sonuçta uzun bir süre sonra tekrar sivile dönüyor telefon kullanmaya alışamamıştır bence sen destek olmaya gayret et üzerine gitme zaten artık o hep yanında eğer bir süre sonra düzelmezse konuşursunuz karşılıklı ama bence onun psikolojisi şuan sağlıklı değil zamanla eskisinden daha iyi olacaksınız eminim:)
alışmış artık o bu duruma nasıl olsa ecrin şöyle yapıo byle yapıo dıe dha rahat harkt edebılor demekı bunu duzeltmekte sana kalmış tamamn madem bu seklde aynsını yap bakalm nasıl oluyomş görsn madem guzellıkten anlamıyor.. Tamam hatırlatırım cnm ama en kısa surede mutlu huzurlu yenıden olursunuz inşallah :)
canım tel ordaykende kullanıodu bişi yok yaa bişi olduunda haber verse bişi olmayacak ki o kadar zaman bunları bekledkten sonra yazık yaa baharada dediğim gbi düşmicem üstüne ne hali varsa görsün askerde psikolojisi bozk aman destek ol sivile çıksın aman alışacak ben ölüyorum burda kimin umrunda be canım bende insanım sizler bizim adımıza sevinirken ben kendi adıma sevinemiorum war mı böle bişi yaa????