sonunda şafak attırmaya yetiştim sanırım
Merhaba kızlarr![]()
heheh yetiştinnn son 20 dakıkaaaaaaa :103:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlarr![]()
onu uyuz edicek bişey yaz meşguldum açamadım yaz![]()
ecrincim süper olmuş tamamn sakin şekilde sadece mesaj at :) hemde 1 tanecıkk
aynenn geldiiiimmm![]()
hg cnmmm
Selam canım hoşgeldinnn![]()
hoşgeldin, anam herkesler şafak attırmaya geldi![]()
bilmiyorum ki canım misafir wardı mı desem ki yoksa hani uyumuşum mu desem daha ii olur beni kazımadı uyumuş desin![]()
bilmiyorum ki canım misafir wardı mı desem ki yoksa hani uyumuşum mu desem daha ii olur beni kazımadı uyumuş desin![]()
hoşbuldum kızlar ben geliyom gidiyom buradasınız maşallahboş bırakmayalım tabi
![]()
20 dk snra 100 ü görmemize 1 haftacık kalmış olacak şüküürr![]()
hahaha yani riske atma cnm
ecrinim bence sevgilim duymamışım aradıgını yaz yeter![]()
hıc napıosn fln deme
![]()
ahah o kesin ne düşündün bu kadar diycek ordan sakin sakin odunu ateşe ver:) ama sakin sakin biz nasıl böyle olduk falan, ben yıprandım resmen iki gündür, seni seve seve bekledim geldin seni sevmeme izin vermiyorsun falan... ayy oldu mu ki... böyle bişeyler yani
Merhaba kızlarr![]()
dur bi güzel bişi bulalımşey de kitap okumaya dalmışım telim sessizde kalmış canım...
baharım kavgalıyız gözünü sevem ne sevgilimikavgalıyız adamla
ayy bilemediim kiiiihepiniz değişik dediii
uyumuşum duymadım aradını noldu???bu nasııl![]()
20 dk snra 100 ü görmemize 1 haftacık kalmış olacak şüküürr![]()
İnşallah bizde görürüz canım.. Bende 304 ü görücem bu aksam.. Sonra gelsin 200 küsürler![]()
sessizde kalmış uyuumuşum demessin uyanık işi yok ama telefonunda bakmayı unutcak kadr rht takılıo ımajını alltan vermekk lazım kı hededefe ulaşalımmmm![]()
İnşallah bizde görürüz canım.. Bende 304 ü görücem bu aksam.. Sonra gelsin 200 küsürler![]()
dur bi güzel bişi bulalımşey de kitap okumaya dalmışım telim sessizde kalmış canım...
anaaaam hizaya getirme yöntemleri devam her zaman işe yarar![]()
şimdi düşündümde sen ona uyuyakaldığından kızmıştın öyle deme![]()
sessizde kalmış uyuumuşum demessin uyanık işi yok ama telefonunda bakmayı unutcak kadr rht takılıo ımajını alltan vermekk lazım kı hededefe ulaşalımmmm![]()
dimi uyumuşum desen dejavuu olur birazzuyumuşum dee en güzeli o
![]()