- 13 Haziran 2012
- 1.109
- 842
- 198
bencede canım o kadar aradım ses yok ölemi bişi diodum hiç mi önemi yoktu dio
allahımm bu seninkii çileden çıkarır insanııı senin yapacağın tavrı o sana yapıyoo.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede canım o kadar aradım ses yok ölemi bişi diodum hiç mi önemi yoktu dio
allahımm bu seninkii çileden çıkarır insanııı senin yapacağın tavrı o sana yapıyoo.
Valla canım şuan tüylerim diken diken oldu ... Felaket bişi yapmışlar.. Gerçekten susturamazlarda benı kolay kolay..
Aynen canım yanına birini almadan gitme![]()
Zaten duygusalız biz
![]()
aynen ama sinirden kuduruo şuan neym gözünde dio ben senin gözünde neysem sende osun dedim bende anlasın bakalım
sende haklısın cnm
halam geldi fragmanını ızledım ulkemzde bu tür konulu fılmler cok cekıldı ya![]()
Küçücük kızları gelinlikle görmeye dayanamıyorum... Hele ki elinde olmayan şeyler yüzünden ... Öyle zihniyetli aileler umarım kalmamıstır .... Bir de yaşanmış gerçekler denmiş orda...Benim askerimde hiç sevmez duygusal filmleri :2: Bakalım bu araya geldiğinde sinema keyfi teklifime olumlu bakarsa onunla gitmek isterim
Küçücük kızları gelinlikle görmeye dayanamıyorum... Hele ki elinde olmayan şeyler yüzünden ... Öyle zihniyetli aileler umarım kalmamıstır .... Bir de yaşanmış gerçekler denmiş orda...Benim askerimde hiç sevmez duygusal filmleri :2: Bakalım bu araya geldiğinde sinema keyfi teklifime olumlu bakarsa onunla gitmek isterim
bence onu bu tarz bı fılme sokma onun dha ıyı seylere ıhtycı vardr boşver cnmm
ya ters tepti yaa of
Nee dedikii kuzumm
ya ters tepti yaa of
köpürdü işte bende bişileri wardı ver onları başka bişi istemem dio yaa off
Aynen o da doğru canım...Takılmaz o fılmın tarzına falan da sıkılır sevmıyo ... Bende kesmelı biçmeli fılmlerı ızleyemıyorum ama sırf o cok ısrar ettı dıye testereye gırmıstım ve abartmıyorum fılmı onun koltugunun arasına basımı sokarak arada da kulaklarımı kapatarak zor bıtırdım :2: O bi gelsindeÖnce sarılayım
ya ters tepti yaa of
bende patron mutlu son istiyor filmine gitmek isterim ama bilmiyrum ki ailesinle gidicemiz için orda bişey diyemem:)
noldu cnm? :S anlat bakalım
ya işte öle dedim unutmuşum sonrada attım telefonu dedim kızdı birsürü
napiim bahar ya şimdi ben