355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

oyy anam Allah korusun yahu...
bizimki de çok öksürüyor ama şu anki grip salgınının cilvesi o öksürük sanırım...

aynı bizimkide öylemiş çok sükür ilaçları iyi geldi işte bide ben burdayken sürekli takviye filan yaptım sağlam gitti :) İnş. öyledir canım allah hepsinii korusun..

Ahaha yerin dibine sokmak değil bebeğimm kendimizi tanıyoruz diyelimm :17: Düşün yani biz böyle düşünürken biizimkiler bize katlanıyo aslında tapılacak tiplerde bakma artık:9::33: Al gönlünü bide hastaymış :)

ewt farkındayıım dayanılmaz biri oldumun:9:sorma kuzum yaa walla diyom bazen bana nası katlanıyo tebii oda farkında şakayla der benden başka kimse çekmez seni anan bile dayanamıyo der:52::52::52:hakkaten annem der walla seni alacak adma bol sabır versin bazen ben bile deli oluyom diee:53:ooovv( biizimkiler bize katlanıyo aslında tapılacak tiplerde bakma artık)buraya koptuum:52:katılıyoruum amaa:1:

yaa bak bende çok kıskancımdır annesiyle ailesiyle konuştuğu her şeyi bilmek isterim:))
yani ama bunu piskopatlık derecesine getirmemeye çalışıyorum :))
bide ben 7 aylığım ciddi anlamda ve gerçekten sabırsızım ama içimden sabır sabır diyip başka şeylerle uğraşıyorum... sende mesaj at, oyy benim sevgilim hasta mı olmuş:)) hadi bu akşam dokunmuyorum sana ama sabah kalktığında lütfen iyileşmiş ol seni özledim:))
günaydım aşkım falan fişman... böyle bişeyler yaz, sabah okuyunca mutlu olur çaktırmadan da dokunmadığını göstermiş olursun :D :1:

ya bende kıskançlık die adlandrmamıştım bunu ama gitme yanlarına benle kal derim bi çagırırlar deli olrum ewt bizimki farklı bi boyut :1:deme öle kız psikopatlık falaan korktuum kendmdenn:18:walla 9 aylık olarak bilinirim aslında ama ben 1 ay kalmadan çıkmışım sanırım bu sabırsızlıkla canım şaka bi yana önceden çok sabırlıydımda yaşadıgım acılar aldı götürdü hepsini:26:
ama şimdi mesaj atıyoruum ve güzel bişiler diyoorum:24:

gelmesin o sıkıntı sana bi anda çöküyon dur sakin ol derin nefes al bide kahkaha at kov sıkıntıyı kuzum

ilişkiniz uzun mu bilmiyorum canım ama uzun ilişkiler de pek özel hayat kalmıyor aileler biliyorlar mesela benimki birgün yemek yiyecem aşkım yazmş yanlşlıkla eniştesine göndermiş o da çok ye aşkım diye cevap vermiş benm verecğim cevabı bile biliyorlar:9::9:

evet kendimi yanlış ifade ettim heralde ailesinden kıskanmak değildi orda demek istediğim:) tabi cnm senelerdir birlikteyiz...
bi de öncesinde de aile tanışıklığı var ve normal olarak merk ediyorum acaba benden konu geçti mi ne dediler diye...

ewt farkındayıım dayanılmaz biri oldumun:9:sorma kuzum yaa walla diyom bazen bana nası katlanıyo tebii oda farkında şakayla der benden başka kimse çekmez seni anan bile dayanamıyo der:52::52::52:hakkaten annem der walla seni alacak adma bol sabır versin bazen ben bile deli oluyom diee:53:ooovv( biizimkiler bize katlanıyo aslında tapılacak tiplerde bakma artık)buraya koptuum:52:katılıyoruum amaa:1:

ya bende kıskançlık die adlandrmamıştım bunu ama gitme yanlarına benle kal derim bi çagırırlar deli olrum ewt bizimki farklı bi boyut :1:deme öle kız psikopatlık falaan korktuum kendmdenn:18:walla 9 aylık olarak bilinirim aslında ama ben 1 ay kalmadan çıkmışım sanırım bu sabırsızlıkla canım şaka bi yana önceden çok sabırlıydımda yaşadıgım acılar aldı götürdü hepsini:26:
ama şimdi mesaj atıyoruum ve güzel bişiler diyoorum:24:

ay yok ben öyle değlim o kadar ama plan yaptığımızda mesela diyelim ki 7 de evde olcak 6da çağırdıklarında kızıyorum zaten bi cumartesi öğleden akşama kadar beraberiz... hafta içi ya çıkabiliyoruz ya çıkamıyoruz çalışıyor ve yorgun oluyor bende yormak istemiyorum daha çok ona kalsa her gün görüşür haftaiçi de biliyorum ki vucudu kaldırmıyor

evet kendimi yanlış ifade ettim heralde ailesinden kıskanmak değildi orda demek istediğim:) tabi cnm senelerdir birlikteyiz...
bi de öncesinde de aile tanışıklığı var ve normal olarak merk ediyorum acaba benden konu geçti mi ne dediler diye...

ama senden konuşup konuşmamlarını merak etmen çok doğal canım öyle birşey olsa on defa sorarım on defa anlattırım:9::9::9:

Ya işte benimkii aldıı başına benii ama mutluca geçinip gidiyoruz iştee:17: Ki kavgaların %90 bendendirr ama eşim alıştı artık tamam diyo sen haklısın ben yine yapmışımdır bşeyler özür diliyo hemen :16: Bende öyle kin tutan tiplerden değilim yoksa hiç çekilmem :9:
Seninki sana alışmıştır artıkk o düşünsünn başına geleceğiii. :1:

21 olmuşsun pek ergenlik kalmamış sende :9::9::9:

ergenlikte böle tribim yoktu bnm yaa 21de sayılmaz 22 olcam 1 ay sonraa:1:

eheheh valla kıskançlık mı meraklılık mı bilmiyorum ama napıyorsun diyorm annemlerle muhabbet diyor, hm ne konuştunuz :D bilmesem olmaz :D
abisi artık dalga geçiyor bişi anlatıyor ben bilmiyormş gibi yapıyorum, hmm gerçi sen biliyorsundur diyor :D:1:

ahhaaa:52:koptuum yaa eniştesine hee:52:

esmerlada,eleusis teşekkür ederim desteğinize..
Askeriyede iyi bakılmaları lazım ama çürüğe çıkarıp atıyorlar kenara resmen..ben vıcık vıcık askeriye ile meşgulümde her detayını takip ediyorum yemesi banyosu tuvaleti yatağı falan toplamına bakınca evet bakımsızlar..kaloriferleri yeni yandı o da bir kısım koğuşta hesap edin

ne demek :))
ya cam açık falan oluyormuş yani gece bazen :18:

ama senden konuşup konuşmamlarını merak etmen çok doğal canım öyle birşey olsa on defa sorarım on defa anlattırım:9::9::9:

ahahha hele iyi bişeyse :D
ben çok şey diyorum o kadar mı dedi bu kadarcık mı dedi :D
artık nerdeyse kaydettircem :D ses tonu nasıldı yüz ifadesi nasıldı falan diye soruyorum :1::1::1:

:72::38: KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU :72::38:

:72::16: 353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ :72::16:

:65::92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :65::92:

qizem7-> Usta birliği Kıbrıs - Girne

asi_genc

:51::13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13: :51:

:51:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:51:

Mystery1643 -> Şafak 23-> Usta birliği İStanbul - Kartal

:23: PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ :23:

DEAM -> Şafak 102 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Lefkoşa

Konya17 -> Şafak 103 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

askbiziz42 -> Şafak 106 Acemi - Usta birliği Aydın

cimcime_89 -> Şafak 110 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

merveali0507 -> Şafak 103-> Acemi - Usta birliği Edirne

sLd_ -> Şafak 110 -> Acemi izmir,narlıdere - Ustalık kıbrıs magosa

tgcsvl -> Şafak 104 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

ugtap -> Şafak 105 -> Usta birliği kırıkkale Yahşihan

exelanss -> Şafak 104-> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 104 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

engindenizz -> Şafak 104

Kubrah -> Şafak 104 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 106 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

uzramm -> Şafak 106 -> Acemi - Usta birliği Muğla

Zahter -> Şafak 106 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

:10: ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ :10:

esmeralda5 -> Şafak 146 -> Usta birliği ?

bonsai -> Şafak ? -> Acemi-usta birliği Gemlik

buseizmir -> Şafak ? -> Acemi - usta birliği Tekirdağ

meo -> Şafak ? -> Acemi -Usta birliği Muğla

Plniko -> Şafak ? -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

yasemnn -> Şafak ?-> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

Gokche8605 -> 146 -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

:50:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:50:

:29:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:29:

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

dexsalgin -> Şafak 305-> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Diyarbakır-dicle

eleusis -> Şafak 301-> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği İstanbul BÜYÜK KARTALTEPE KIŞLASI

pinkgirl08 -> Şafak 302 -> Acemi birlik Çanakkale - Usta birlik Siirt İl jandarma

essen791-> Şafak 333-> Acemi birlik iskenderun- Usta birlik zonguldak ereğli

merve91 -> Şafak ?-> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil

:43:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:43:

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ :72::72::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çoook özledimm senii herşeyim

gelmesin o sıkıntı sana bi anda çöküyon dur sakin ol derin nefes al bide kahkaha at kov sıkıntıyı kuzum

ilişkiniz uzun mu bilmiyorum canım ama uzun ilişkiler de pek özel hayat kalmıyor aileler biliyorlar mesela benimki birgün yemek yiyecem aşkım yazmş yanlşlıkla eniştesine göndermiş o da çok ye aşkım diye cevap vermiş benm verecğim cevabı bile biliyorlar:9::9:

ahahah :D çok iyimiş :D:D
eniştelerde iyi dalgaya alırlar zaten :D :51:

ay yok ben öyle değlim o kadar ama plan yaptığımızda mesela diyelim ki 7 de evde olcak 6da çağırdıklarında kızıyorum zaten bi cumartesi öğleden akşama kadar beraberiz... hafta içi ya çıkabiliyoruz ya çıkamıyoruz çalışıyor ve yorgun oluyor bende yormak istemiyorum daha çok ona kalsa her gün görüşür haftaiçi de biliyorum ki vucudu kaldırmıyor

hımm bnm senden kademeliyim 2 tık üstünüm canım senin:1:
Ya işte benimkii aldıı başına benii ama mutluca geçinip gidiyoruz iştee:17: Ki kavgaların %90 bendendirr ama eşim alıştı artık tamam diyo sen haklısın ben yine yapmışımdır bşeyler özür diliyo hemen :16: Bende öyle kin tutan tiplerden değilim yoksa hiç çekilmem :9:
Seninki sana alışmıştır artıkk o düşünsünn başına geleceğiii. :1:

ayy ne mutlu allah bozmasıın o mutlulugu canıım...yoo şimdi kavgalarda payı büyüktr benm atar yapcaım şeyleri yapmasa bişi yok amaa işte bazen oluyoo bende ani çıkışlar yapıom dogal olarak iştee o gün misal teli kapatmama çok kızmış say söv ama kapatma diyo bende refleks olmş direk çat kapatıom:1:ewt yaa bak yol yakınken dön istersen ilerde şikayet etme diyom yoo o iş çoktan btti ben alcam seni diooo:16:

bizimkisi hafif çakır keyifken eğer yanımda değilse 10-15 dakikada bir arayıp aşkımmm seni çok seviyorum der kapatır falan...
bi keresinde ben yengemlerdeyim ama çok kalabalıktık, bulaşıklara yardım ediyordum 3 kere aramış açmamışlar 4.de arayınca annem açmışşş, aşkkkımmmmm seni çok seviyorummmmm demiş annemde alo demiş ikiside donmuş kalmış :D :1::1:

bizimkisi hafif çakır keyifken eğer yanımda değilse 10-15 dakikada bir arayıp aşkımmm seni çok seviyorum der kapatır falan...
bi keresinde ben yengemlerdeyim ama çok kalabalıktık, bulaşıklara yardım ediyordum 3 kere aramış açmamışlar 4.de arayınca annem açmışşş, aşkkkımmmmm seni çok seviyorummmmm demiş annemde alo demiş ikiside donmuş kalmış :D :1::1:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: koptummmmmmmmm:9::9::9::9::9::9:

Back
X