• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

benim şafak 102 normalde ama telefonla yakalandı mahkemeye vericeklermiş 1 hafta uzadığını düşünürsek ki inşallaaaaah olmaz 109:(

Ayy kötü olmuş yaa. Umarım vermezler. İdare ederler :(

ben ıyıym cnm ya sen ?

Ben de iyiyim çok şükür. Çok giremiyorum buaralar. Şafak attırmaya geldim. Bu akşam sakin herhalde buralar.

:72::38: KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU :72::38:

:72::16: 353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ :72::16:

:65::92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :65::92:

qizem7-> Usta birliği Kıbrıs - Girne

asi_genc

:51::13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13: :51:

:51:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:51:

Mystery1643 -> Şafak 22-> Usta birliği İStanbul - Kartal

:23: PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ :23:

DEAM -> Şafak 101 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Lefkoşa

Konya17 -> Şafak 102 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

askbiziz42 -> Şafak 105 Acemi - Usta birliği Aydın

cimcime_89 -> Şafak 109 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

merveali0507 -> Şafak 102-> Acemi - Usta birliği Edirne

sLd_ -> Şafak 109 -> Acemi izmir,narlıdere - Ustalık kıbrıs magosa

tgcsvl -> Şafak 103 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

ugtap -> Şafak 104 -> Usta birliği kırıkkale Yahşihan

exelanss -> Şafak 103-> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 103 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

engindenizz -> Şafak 103

Kubrah -> Şafak 103 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 105 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

uzramm -> Şafak 105 -> Acemi - Usta birliği Muğla

Zahter -> Şafak 105-> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

:10: ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ :10:

esmeralda5 -> Şafak 145 -> Usta birliği ?

bonsai -> Şafak ? -> Acemi-usta birliği Gemlik

buseizmir -> Şafak ? -> Acemi - usta birliği Tekirdağ

meo -> Şafak ? -> Acemi -Usta birliği Muğla

Plniko -> Şafak ? -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

yasemnn -> Şafak ?-> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

Gokche8605 -> 145 -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

:50:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:50:

:29:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:29:

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

dexsalgin -> Şafak 304-> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Diyarbakır-dicle

eleusis -> Şafak 300-> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği İstanbul BÜYÜK KARTALTEPE KIŞLASI

pinkgirl08 -> Şafak 301 -> Acemi birlik Çanakkale - Usta birlik Siirt İl jandarma

essen791-> Şafak 332-> Acemi birlik iskenderun- Usta birlik zonguldak ereğli

merve91 -> Şafak ?-> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil

:43:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:43:

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ :72::72::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

veeeeeeeeeeeeeee şafakkkkkkkkkkkkkk ataaaaaaaaaaar

bende sizi cok ozledımm :16: olmazmıı canımm.evlerden ırak bir görumcem var.sorunlı bır kayınpeder beleşci bir kayınvalide.cok sıkıntılıyım cok.smdı annemle konustum.kız ısteme adetlerı cart curt.nasıl olcak bılmıyorum.annem anlattı bende benmkıne solucem mecbur.cok gergınım :/

Gizemciğim hoşgeldin. Özledik seni. Babasının yaptığı ayıp olmuş hakikaten. Umarım istemede filan canı sıkılmaz kimsenin. Görümcen var mıydı :D meşhur görümceler

Kaç gün oldu yani canım? Sıkma canını bir sebebi oluyor genelde. Bir ceza, ya da kart bulamıyorlar. Ferah tutmaya çalış içini.

bende sizi cok ozledımm :16: olmazmıı canımm.evlerden ırak bir görumcem var.sorunlı bır kayınpeder beleşci bir kayınvalide.cok sıkıntılıyım cok.smdı annemle konustum.kız ısteme adetlerı cart curt.nasıl olcak bılmıyorum.annem anlattı bende benmkıne solucem mecbur.cok gergınım :/

aaaaa ama gerilme bu kadarrr :20: :20:
anlat bakalım sizde ne adetler varmış ayyyy kızz ne güzel olacak buralar hep bayram yerii olacakk evleninde helee :32: :32: :32:

Nasıllar peki? Sorun çıkartacak gibiler mi yoksa istekliler mi?

nerede yapıyor ki askerliğini cnm yaa bnmkinin birliğinde de sürekli yakalananlar oluyormuş ama birşey yapılmıyormuş sadece alınıyormuş teskerede geri alırsın diyorlarmıs :26: :26:

kıbrıs magosada , yani bizi buldu resmen aynı bölükte bi arkadaşı var çocuk her gün facebookta şarkı falan paylaşıyo onu görünce de ayrı bi gıcık oluyorum zaten, normalde görmezden geliyolarmış çoğu yerde ama bizim komutan affetmiyo diyo bakalım inşallah bişey olmaz ne diyim:(

kıbrıs magosada , yani bizi buldu resmen aynı bölükte bi arkadaşı var çocuk her gün facebookta şarkı falan paylaşıyo onu görünce de ayrı bi gıcık oluyorum zaten, normalde görmezden geliyolarmış çoğu yerde ama bizim komutan affetmiyo diyo bakalım inşallah bişey olmaz ne diyim:(
bnmkisi lefkosada ama sadece koyuyorlarmış cok kişi yakalanmış ama dediğin gibi onlarda sürekli bişyler paylaşıyorlarmış falan komutanlarda facede isimleri yazıp tek tek bakmışlar profili acık olanları yakalamışlar :26: :26:
umarım uzamaz cnm yaa inşallah arada kaynarda 102den düşersin :16: :16:

sorun cıkarcak gıbıler.hem evlenmemızı ıstıolar acelece.hemde ayıptır solemesı her seyın ucuzuna kacıyorlar.ısteme gunu konusulurken nişanda sole bı konusuldu annesı dıyokı gelırsınız burda alyanslara bakarsınız.bız hc bsy demedık tabı arada kaynadı ama annesı cıldırmı olmalı.bız kız tarafıyız.nısan alısverısı burda yapılır kıme sorsan boyledır yani.ben yuzuklerım ıcın kalkıp ızmıre mı gtcem nasıl bı mantık anlamadım.bıde sey dedı bızım dugun eylulde olursa son 4-5 ay kala tarıh alabılcez anca ozmn kesınlescek.annesı dıo ıste ay yer kalmazsa ay sole olursa.valla kalmazsa surdaki futbol sahasında yaparız dedı ya kadın.annem duymadı bunu tabi duysa fena olurdu.kadına desenkı kapı onunde yapalım tamam der yeterkı dugun olsun.bıde sey dedı anneme.nişsanı cok abartmaya gerek yok nasılsa dugun cok fazla olcak.annem dıokı ole bı dedıkı sankı dugunude benım karsılamam lazımmıs gıbı laf atıo.cok garıpler anlatmakla bıtmez yani.annem dıokı ıstemye gelırken gül alırlarsa cok guzel olur.41 adet gul.40 tane krmızı ortaya mavı bı tane.bızde boyledır dusunmelerı lazım bnu dıo.onlara kalsa bı buket oylesıne alıp gelcekler.cıkolatada gumus tepsı yda gondolda oluyomus.madlen gıbı gzl cıkolatalardan kalıtelı yanı.annem bunları demese bana bunlar gıdıp en dandıgını alıcaklar ymn ederım.bende bnu smdı benmkıne solucem bakalım kesın alınırlar gene.annem dıokı ıstemeye geldıklerınde dusunurlerse kucuk bı bılezık yda bsy takmaları lazım.nişandada bı tane takarlar devamı gıbı dıyor.ay cıldırmak uzereyım.parayı cok lafını yapan ınsanlar bılmıyorum nasıl olcak.ananem ayrı bı sorun zaten.eger bızım bu adetler gıbı olmazsa ananem zaten erken dıyıp duruo hepten skıntı yaratcak cok emınım.s

aaaaa ama gerilme bu kadarrr :20: :20:
anlat bakalım sizde ne adetler varmış ayyyy kızz ne güzel olacak buralar hep bayram yerii olacakk evleninde helee :32: :32: :32:

Nasıllar peki? Sorun çıkartacak gibiler mi yoksa istekliler mi?

sorun cıkarcak gıbıler.hem evlenmemızı ıstıolar acelece.hemde ayıptır solemesı her seyın ucuzuna kacıyorlar.ısteme gunu konusulurken nişanda sole bı konusuldu annesı dıyokı gelırsınız burda alyanslara bakarsınız.bız hc bsy demedık tabı arada kaynadı ama annesı cıldırmı olmalı.bız kız tarafıyız.nısan alısverısı burda yapılır kıme sorsan boyledır yani.ben yuzuklerım ıcın kalkıp ızmıre mı gtcem nasıl bı mantık anlamadım.bıde sey dedı bızım dugun eylulde olursa son 4-5 ay kala tarıh alabılcez anca ozmn kesınlescek.annesı dıo ıste ay yer kalmazsa ay sole olursa.valla kalmazsa surdaki futbol sahasında yaparız dedı ya kadın.annem duymadı bunu tabi duysa fena olurdu.kadına desenkı kapı onunde yapalım tamam der yeterkı dugun olsun.bıde sey dedı anneme.nişsanı cok abartmaya gerek yok nasılsa dugun cok fazla olcak.annem dıokı ole bı dedıkı sankı dugunude benım karsılamam lazımmıs gıbı laf atıo.cok garıpler anlatmakla bıtmez yani.annem dıokı ıstemye gelırken gül alırlarsa cok guzel olur.41 adet gul.40 tane krmızı ortaya mavı bı tane.bızde boyledır dusunmelerı lazım bnu dıo.onlara kalsa bı buket oylesıne alıp gelcekler.cıkolatada gumus tepsı yda gondolda oluyomus.madlen gıbı gzl cıkolatalardan kalıtelı yanı.annem bunları demese bana bunlar gıdıp en dandıgını alıcaklar ymn ederım.bende bnu smdı benmkıne solucem bakalım kesın alınırlar gene.annem dıokı ıstemeye geldıklerınde dusunurlerse kucuk bı bılezık yda bsy takmaları lazım.nişandada bı tane takarlar devamı gıbı dıyor.ay cıldırmak uzereyım.parayı cok lafını yapan ınsanlar bılmıyorum nasıl olcak.ananem ayrı bı sorun zaten.eger bızım bu adetler gıbı olmazsa ananem zaten erken dıyıp duruo hepten skıntı yaratcak cok emınım.s
okurken valla ben daraldım cnm yaa peki bişey soracağım sana tatlım senin istediğin ne ? bulunabilecek orta yol hiç mi yok belki seninkinin ailesinin maddi gücüde bu söyledikleri seylere anca yetiyordur :26: :26: :26:

Alınmaz bence canım. Bir de bazı şeyler adet olunca daha anlayışla karşılarlar bence. İstemede birşey takılmaz ama bence. Sonra söz nişan birşey olacağı zaman takılır. Bir yandan güzel heyecanlı, bir yandan da stresli işler bunlar. Bazı memnuniyetsizlikler olacaktır ama çok görmemek lazım.

kızlar geç kaldım bugün ya misafir vardı anca gönderdim şafak attırmaya gelemedim az geçmişi kurcaliyim:)

bebegım aılesının durumu olmasa hanı bunları gercekten alamazlar desem tamam.oyle bsy yok ortada.ıkısıde memur emeklısı.Allaha skur 2 evlerı arabası vs vs var.yani bir kere istemeye gelıcekler ve ben tek kızım bır kere evlenıcem.eger annem boyle dıyorsa kı bende heveslendım.ne kkadar anlamlı 41 kere masallah cıcekler yani :16: smdı ben bunları demeyedebılırım.ozmn beklemdıgımız bsy gelırse ( ki annesi cok zevksiz uzulerek soyluyorum :/ ) bu sfer annem bsy dmese bıle aıle buyuklerı kesın bsy der.ben gerılıcem yazık banada offf.bende annemde kız ıstemeye gelırlerken boyledır dıyemeyız.nişan karsılıklıdır onda derım ama bunda dıyemem dıyor annem.ondan ben benmkıne cıtlatcam en azından buna benzer alsın.5 yıldır beraberız kızlar.yılbası ıcın bana tshort almıslar sagolsunlar.cok begenmsemde begenms gıbı yapmak zornda kaldım bıldıgın yuzum kızardı.ben smdı ınsanlara aldıkları seyler ıcın yargılıyamam.onlarda oyle der gecerım.ama ıs cıddıye bınınce her kafadan ses ckıo arada gene bız kalıcaz.ne streslıymıs yahuuuu.annem dedıkı madem ıstemeye gelıcekler artık bu kdar cıddı ınsan bı bolye bı bısey alır cok para vermesınede gerek yok.nasıl dusunemıyorlar dedı.bende cok uzuldum :/ okdar cok ısterdımkı dusuncelı olsunlar.etrafımda var.kayınvalıdesı kıza boyle boyle ypmıs.ıcınden gelmısde yapmıs dıye bıde.keske benmde oyle olsaydı...

ha ıcınızden dersınız belkı.pekı annen nasıl bı tutum sergılıyor? annemın oyle sabıt maası flan yok.ananem dedem 4 muz yasıyoruz bız.bız buna ragmen herseyın en ıyısı olsun dıyoruz annem ne olursa olsn yeterkı mutlu ol alırız derken ben bu ufacık seylerı bıle dusunemıyen ınsanlar ıcın kafa patlatıyorum :S

okurken valla ben daraldım cnm yaa peki bişey soracağım sana tatlım senin istediğin ne ? bulunabilecek orta yol hiç mi yok belki seninkinin ailesinin maddi gücüde bu söyledikleri seylere anca yetiyordur :26: :26: :26:

bnmkisi lefkosada ama sadece koyuyorlarmış cok kişi yakalanmış ama dediğin gibi onlarda sürekli bişyler paylaşıyorlarmış falan komutanlarda facede isimleri yazıp tek tek bakmışlar profili acık olanları yakalamışlar :26: :26:
umarım uzamaz cnm yaa inşallah arada kaynarda 102den düşersin :16: :16:

benimkinin facebooka girdiği bile yoktu zar zor konuşuyoduk whatsapptan,şimdi hiç aramaz oldu,olucağı varmış, sağol canım teşekkür ederim inşallah kaynar gider:ssz:

canım bız söz yapmıcaz.nişanı 1 bucuk ay snra ypıcamız ıcın ıkı kere yuzuk almak sacma olur dıye yuzuk takmıcaz ıstemede.o yuzden annem nezaketn bı parca bsy alınır dıye dusunyo.ama kadın sadece dusunyo :1:

Alınmaz bence canım. Bir de bazı şeyler adet olunca daha anlayışla karşılarlar bence. İstemede birşey takılmaz ama bence. Sonra söz nişan birşey olacağı zaman takılır. Bir yandan güzel heyecanlı, bir yandan da stresli işler bunlar. Bazı memnuniyetsizlikler olacaktır ama çok görmemek lazım.

Back
X