355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

geçmiş bı kaç sayfa gerısıne gıdersen acıklamalı resmlı acıkklama ekledm :) düzeliiiir..

Buarada selam kızlar askerimle cam de görüştüüükk uzuntu coktüü ıcıme oyle guzel uzun uzun bakıyodu kiii :14::14::14::14:

Bende görüştüm canım aynen ne kadar zor geliyor karşında görüp de dokunamamak ahh şu mesafeler ahh :((

geçmiş bı kaç sayfa gerısıne gıdersen acıklamalı resmlı acıkklama ekledm :) düzeliiiir..

Buarada selam kızlar askerimle cam de görüştüüükk uzuntu coktüü ıcıme oyle guzel uzun uzun bakıyodu kiii :14::14::14::14:

ben de görüştümmm ama sesini fazla alamadım kulaklıkta sorun vardı öyle baktımm ya çok mutsuz gördüm onu off offfffff :14::43:

iyi akşamlar cancağızlarrımm neler yapıyosunuz bakalımm :)) askerini görenler olmuş ne güzel kızlar çok sevindim sizin adınızaa :16:

bi okuyim dedim ama 30 sayfalar aşmışsınız kızlar...
nasılsınız nabersiniz yahuuu

evet tatlıım gördümm :) Bnmkıyle konsyrm fılm ızlıorm vsvs sen napıosn bakalm :49:

bi okuyim dedim ama 30 sayfalar aşmışsınız kızlar...
nasılsınız nabersiniz yahuuu

ohh ne mutlu sana canım :)) benimki devriyedeydi tüm gün çarşı falan yok :(( napim bende çeyiz alışverişindeydim bugünde kara sular indi ayaklarıma :D sarı uyudu şimdii geldim bende

tatlım hoşgeldiin yoktun bayadır

ohh ne mutlu sana canım :)) benimki devriyedeydi tüm gün çarşı falan yok :(( napim bende çeyiz alışverişindeydim bugünde kara sular indi ayaklarıma :D sarı uyudu şimdii geldim bende

tatlım hoşgeldiin yoktun bayadır

iki gün yoktum yahu :))
gelemedim ya işe gidince evde oturmaktan iyice hamlaşmışım bünyeye fazla geldi:9:
ne var ne yok

iki gün yoktum yahu :))
gelemedim ya işe gidince evde oturmaktan iyice hamlaşmışım bünyeye fazla geldi:9:
ne var ne yok

olsuunn bu aralar günlerin bize ne kadar uzun geldiğini biliyosun :))

hayırlı olsun kuzumm nerde başladın bakalım? nolsun aynıyız gün sayıyoruz özlüyoruz.. ben çeyiz yapıyorum baya iyi geliyor :D

http://www.youtube.com/watch?v=lR6u4y9No0A

hahhaaha :9::9::9::9:

ben işe girdim canım oraya alışmaya çalışıyorum... yorgun geliyorum pcyi açmiyim diyorum anca yemek ye duşa gir iki dizilere bakim diyene kadar vakit geçiyor :))

doğru haklısın sende canım ya nasıl gidiyo alışabildin mi işe :26:

muhasebe departmanında canım...
ohh ne güzel :)) ben o günleri görecek miyim bilmiyorum... çokta zor geliyor ne yalan söyliym:D

olsuunn bu aralar günlerin bize ne kadar uzun geldiğini biliyosun :))

hayırlı olsun kuzumm nerde başladın bakalım? nolsun aynıyız gün sayıyoruz özlüyoruz.. ben çeyiz yapıyorum baya iyi geliyor :D

http://www.youtube.com/watch?v=lR6u4y9No0A

hahhaaha :9::9::9::9:

doğru haklısın sende canım ya nasıl gidiyo alışabildin mi işe :26:

aklım buralarda ama işte ilk fırsatta geldim hemen :))
valla alışmaya çalışıyorum daha çok yeni...
çarşamba başladım, öğrenmeye çalışıyorum endişelerim var... bakıcaz bakalım 2 aylık deneme sürecim var :S:44:

muhasebe departmanında canım...
ohh ne güzel :)) ben o günleri görecek miyim bilmiyorum... çokta zor geliyor ne yalan söyliym:D

hayırlı olsun muhasebe biraz sıkıcıdır çokta yoğundur ama sakin dönemleride paha biçilemezdir :))

elbette görüceksin tatlım valla banada zor geliyodu ama içine girince çok zevkli bi iş haline geliyor :))

hayırlı olsun muhasebe biraz sıkıcıdır çokta yoğundur ama sakin dönemleride paha biçilemezdir :))

elbette görüceksin tatlım valla banada zor geliyodu ama içine girince çok zevkli bi iş haline geliyor :))

bakıcaz canım her iş zor kendi içinde... kolay iş yok malesef... önemli olan işe alışıp ortama alışmam...

ayy ne bileyim ben isterim ki müstakbel kocacımla gidim:D tek seçemem ki :D herşeyi o kadar alışmışm ki onunla seçmeye kendime kıyafet alışverişine bile çıkmıyorum gitti gideli :9:

Back
X