şafak panomu hala göremiyoruuuuum
![]()
geçmiş bı kaç sayfa gerısıne gıdersen acıklamalı resmlı acıkklama ekledm :) düzeliiiir..
Buarada selam kızlar askerimle cam de görüştüüükk uzuntu coktüü ıcıme oyle guzel uzun uzun bakıyodu kiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şafak panomu hala göremiyoruuuuum
![]()
geçmiş bı kaç sayfa gerısıne gıdersen acıklamalı resmlı acıkklama ekledm :) düzeliiiir..
Buarada selam kızlar askerimle cam de görüştüüükk uzuntu coktüü ıcıme oyle guzel uzun uzun bakıyodu kiii![]()
Bende görüştüm canım aynen ne kadar zor geliyor karşında görüp de dokunamamak ahh şu mesafeler ahh(
Benimki Sakarya da şeytan diyor ki bas git haftaya yanına doya doya zaman geçir ama onu orada bırakıp dönmek çok zor gelicek diye hep vazgeçiyorum![]()
Buarada selam kızlar askerimle cam de görüştüüükk uzuntu coktüü ıcıme oyle guzel uzun uzun bakıyodu kiii![]()
iyi akşamlar cancağızlarrımm neler yapıyosunuz bakalımm :)) askerini görenler olmuş ne güzel kızlar çok sevindim sizin adınızaa![]()
kıskandımm amaa şuandaaaaallah mutluluğunuzu bozmasın hep böyle olsunn ince düşünceli :)
evet tatlıım gördümm :) Bnmkıyle konsyrm fılm ızlıorm vsvs sen napıosn bakalm![]()
bi okuyim dedim ama 30 sayfalar aşmışsınız kızlar...
nasılsınız nabersiniz yahuuu
ohh ne mutlu sana canım :)) benimki devriyedeydi tüm gün çarşı falan yok( napim bende çeyiz alışverişindeydim bugünde kara sular indi ayaklarıma
sarı uyudu şimdii geldim bende
tatlım hoşgeldiin yoktun bayadır
bi okuyim dedim ama 30 sayfalar aşmışsınız kızlar...
nasılsınız nabersiniz yahuuu
iyiyizz canımm nerelerdesinn senn :26::26:
iki gün yoktum yahu :))
gelemedim ya işe gidince evde oturmaktan iyice hamlaşmışım bünyeye fazla geldi
ne var ne yok
ben işe girdim canım oraya alışmaya çalışıyorum... yorgun geliyorum pcyi açmiyim diyorum anca yemek ye duşa gir iki dizilere bakim diyene kadar vakit geçiyor :))
olsuunn bu aralar günlerin bize ne kadar uzun geldiğini biliyosun :))
hayırlı olsun kuzumm nerde başladın bakalım? nolsun aynıyız gün sayıyoruz özlüyoruz.. ben çeyiz yapıyorum baya iyi geliyor![]()
http://www.youtube.com/watch?v=lR6u4y9No0A
hahhaaha![]()
doğru haklısın sende canım ya nasıl gidiyo alışabildin mi işe :26:
muhasebe departmanında canım...
ohh ne güzel :)) ben o günleri görecek miyim bilmiyorum... çokta zor geliyor ne yalan söyliym![]()
hayırlı olsun muhasebe biraz sıkıcıdır çokta yoğundur ama sakin dönemleride paha biçilemezdir :))
elbette görüceksin tatlım valla banada zor geliyodu ama içine girince çok zevkli bi iş haline geliyor :))