• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

inş. hep böylee devam eder sansınız canımm :16:
Ahahah çok doğru tespit olmuş yaaa :9::9: ama bide suçunu anlayıp daha çabuk barışıyosunn hep kötüsünden bakmayalım artılarıda var şimdii. :9:

aynen öle bu da %100 hatta 1000 doğru bi tespit:29::29: ben varya burdayken kavga edip tartışsak bi gn hatta iki gn o konuşmasa konu açıp konuşmuyordum şimdi daha telefonu kapatmadan pişman oluyorum :50::50:

iyiyiz canımmm ben film arıyorum izleyecek :9:
SeN napıyosunnn :8:

evet cnm çokk şükür güzel gitti şansımız bu kouda :))):16:
aman ne olcak cnmm çok çok işte durup dururken kırıyorsun brbrini saçma sapan nedenlerden çok hassas bi dnem canımm :31::31:

napalım cnm takılıyorz işte şafak attıcam bugn inşallah sizinle bekliyoruz sen napıyosun :)))

ooo baya kalabalıgız bgnnn :8::8: Bende dışardaydım kızlarrr yenı geldımm hemen sıze yazım dedm :16:

ooo baya kalabalıgız bgnnn :8::8: Bende dışardaydım kızlarrr yenı geldımm hemen sıze yazım dedm :16:

sorma iki gndr grmyodum tam 12lerde bugn kalcam inşallh ya :)) ayy vala yarn pskolji fnalm var burda oturmuş muhabbet ediyorum bahar su an vicdan azabı çekiyorumm :))):52::52:

aynen öle bu da %100 hatta 1000 doğru bi tespit:29::29: ben varya burdayken kavga edip tartışsak bi gn hatta iki gn o konuşmasa konu açıp konuşmuyordum şimdi daha telefonu kapatmadan pişman oluyorum :50::50:

hehe alkışş bizee :46:
aynen canım benim ya biz zaten hiç küs kalamıyoduk ee şimdi artık kavgalar başlamadan bitiyo bizdee .:9:

ben en son the terminal izlemiştm tatlım o hoştu bak türk filmlerinden kelebeğin rüyası gzel izlediysen bunları başka da önerebilirim :))

kelebeğin rüyasınıı eşimle izlemiştikk.. :31:
Önerseneee canım çok iyi olur ya. :44:

hehe alkışş bizee :46:
aynen canım benim ya biz zaten hiç küs kalamıyoduk ee şimdi artık kavgalar başlamadan bitiyo bizdee .:9:

ayy biz de küs kalmayız tatlım ama b kavga konusunu da hayatta açmam mesela hemen pişman olmam şimdi hiçç öyle diğilim ki hemen unutmaya falan çalışıyorum en azndan ona hissettrmemeye :))):16::16:

ayy biz de küs kalmayız tatlım ama b kavga konusunu da hayatta açmam mesela hemen pişman olmam şimdi hiçç öyle diğilim ki hemen unutmaya falan çalışıyorum en azndan ona hissettrmemeye :))):16::16:

Ben açarım açtırırımm ya öyle pis bi huyum var:27::9: Yanii tabii bizim onlaraa göre biraz daha anlayışlı olmamız gerekk ama anlayışlııı olcaz diyedee iplerii bırakmayalım sınırında. :9:

kelebeğin rüyasınıı eşimle izlemiştikk.. :31:
Önerseneee canım çok iyi olur ya. :44:

:16: the terminali izledin mi tatlımmm ?
scent of women var türkçesini bilmiyorum tatlm when harry met sally var bak o da hoş aşkın 500 gnü var bna ismi hoş değişik gelmişti ama bekledğim kadar iyi değildi yne de izlenebilir :49::49:

vala şimdilik bunlar aklıma geldi aklıma tatlım :))):29::29:

Ben açarım açtırırımm ya öyle pis bi huyum var:27::9: Yanii tabii bizim onlaraa göre biraz daha anlayışlı olmamız gerekk ama anlayışlııı olcaz diyedee iplerii bırakmayalım sınırında. :9:

kesinliklee tatlımm oldu ya canımızı cıkarmasınlar onlar askerse biz de asker yareniyizzz de miiiii :1::1::1::1::49::49::49:

Back
X