Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım notebook izlemiş miydin?geçen izledim fena değildi ne tarz film seviyorsun?notebook duygusaldır biraz
izledimm cnım onuu ya bilmiyorum kii korku olmasındanda onun haricini seviyırumm![]()
inş. hep böylee devam eder sansınız canımm
Ahahah çok doğru tespit olmuş yaaaama bide suçunu anlayıp daha çabuk barışıyosunn hep kötüsünden bakmayalım artılarıda var şimdii.
![]()
iyiyiz canımmm ben film arıyorum izleyecek
SeN napıyosunnn![]()
evet cnm çokk şükür güzel gitti şansımız bu kouda :)))
aman ne olcak cnmm çok çok işte durup dururken kırıyorsun brbrini saçma sapan nedenlerden çok hassas bi dnem canımm![]()
napalım cnm takılıyorz işte şafak attıcam bugn inşallah sizinle bekliyoruz sen napıyosun :)))
ooo baya kalabalıgız bgnnnBende dışardaydım kızlarrr yenı geldımm hemen sıze yazım dedm
![]()
aynen öle bu da %100 hatta 1000 doğru bi tespitben varya burdayken kavga edip tartışsak bi gn hatta iki gn o konuşmasa konu açıp konuşmuyordum şimdi daha telefonu kapatmadan pişman oluyorum
![]()
sorma iki gndr grmyodum tam 12lerde bugn kalcam inşallh ya :)) ayy vala yarn pskolji fnalm var burda oturmuş muhabbet ediyorum bahar su an vicdan azabı çekiyorumm :)))![]()
ooo baya kalabalıgız bgnnnBende dışardaydım kızlarrr yenı geldımm hemen sıze yazım dedm
![]()
izledimm cnım onuu ya bilmiyorum kii korku olmasındanda onun haricini seviyırumm![]()
bence dersın basna gıtt tatlım :26::26:
aynenn canımmm.:) hava güzeldiii bugün cidden iyi yapmışsınn canımmm..![]()
ben en son the terminal izlemiştm tatlım o hoştu bak türk filmlerinden kelebeğin rüyası gzel izlediysen bunları başka da önerebilirim :))
hehe alkışş bizee
aynen canım benim ya biz zaten hiç küs kalamıyoduk ee şimdi artık kavgalar başlamadan bitiyo bizdee .![]()
eveeet zatenn bu sene cok kurak gecıo hadı hayırlısı :26:
ayy biz de küs kalmayız tatlım ama b kavga konusunu da hayatta açmam mesela hemen pişman olmam şimdi hiçç öyle diğilim ki hemen unutmaya falan çalışıyorum en azndan ona hissettrmemeye :)))![]()
kelebeğin rüyasınıı eşimle izlemiştikk..
Önerseneee canım çok iyi olur ya. :44:
Ben açarım açtırırımm ya öyle pis bi huyum varYanii tabii bizim onlaraa göre biraz daha anlayışlı olmamız gerekk ama anlayışlııı olcaz diyedee iplerii bırakmayalım sınırında.
![]()