sağol yavrum daa göbek bazen alıp başını gidiyor valla tutamıyorummihtiyacın yok gibi zaten canım gayet güzel görünüyorsun
sağol yavrum daa göbek bazen alıp başını gidiyor valla tutamıyorumm
aynen ben birde deliler gibi abur cubur yiyorum yaaa tuttamıyorum kendimii hele geceleriiah o göbek yok mu
bende öyleydim kilolar aldı başını gitti askerim gelene kadar vereceğim ama yemiyorum abur cubur özellikle geceleriaynen ben birde deliler gibi abur cubur yiyorum yaaa tuttamıyorum kendimii hele gecelerii
verdin mii kiloo canım? spor salonuna mı gidiyorsun yoksa yürüyüş falan mı?bende öyleydim kilolar aldı başını gitti askerim gelene kadar vereceğim ama yemiyorum abur cubur özellikle geceleri4 kilo kaldı:111:
verdin mii kiloo canım? spor salonuna mı gidiyorsun yoksa yürüyüş falan mı?
oo çok iyi vermişsin yne bayaevde kendim yapıyorum canım diyette yapıyorum 61 kiloydum kasım da yaşimdi 56 oldum kalori sayıyorum bölgesel çalışıyorum bide çok anlatım bozukluğu yaptım farkındayım
plates etkilide sıkıldım ben kuzum yaoo çok iyi vermişsin yne bayaanladım ben seni canım:) bende evde pilates yapıyorum yani yapıyordum:) baya faydasını görmüştüm sıkılaştığımı hissettim en azından 55 im bende şuan 2 3 kilo vereyim dyorum da yokk istikrar sıfır:)
inşallah canımm:) dahaaa çook varr o zamana kadar kaç kez alır alır veriririmmplates etkilide sıkıldım ben kuzum yaaz olunca öyle oluyo :) düğün yaklaşsın verirsin
nasılsınızz canlarrr ♥
ee hesap numarası yokmu sende cnm ?Kızlar erkek arkadaşım izne geldiğinde neredeyse bütün parasını harcamışız gideceği gün farkettikorada çıkan yemekleri yemiyor artık dışarıdan da söylemiyor ve aç yatıp aç kalkıyor ayrı bi hesapta da nişan-düğün için biriktirdiğimiz para var onu da harcamak istemiyor bankaya yatırmadığım ufak bi miktar var elimde izine gelirken uçak biletlerini alırız diye biriktirdim onu yollamak istiyorum onu da istemiyor ama yollayacağım nasıl yollarım?
ee hesap numarası yokmu sende cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?