355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ya ailesi istemio babası dio biz çok mu umrundayız senin için gelio :( bide dediki yemin törenine bile gitmek istemiorm çünkü senden başka kimsenin gitmesi önemli değil bi sen varsın sanki :53::53::17:sevineceğini bilsem koşarak giderm ama emnm sen olmayınca umrunda olmayız dedi :((( çok mahçup oldum

kötü bi konuşma olmuş gibi :18:

kızlar ne olur beni aydınlatınn...... şafak hesaplamaya girdim bu sonuç çıktı

Hesaplama Sonuçları
Toplam Askerlik Süresi: 365 gün
Şafak Tarihi: 12 Eylül 2014, Cuma
Şafağa Kalan Süre: 295 gün kaldı
Resmi Terhis Tarihi: 07 Ekim 2014, Salı

şafak tarihi 12 eylül 2014 ise şafağa kalan süre nasıl 295 luyo ben bişey anlamadım??
birde sevgilim ayın 9 unda teslim oldu ama ben 7 si itibari ile sayıyorum doğru dimi yol izniyle?

$98131025_tn50_0.webp

Kızlar merhaba ben askerime böyle birşey yaptırmak istiyorum.Resimli künye :) nasıl fikir? :52:

Hesaplama Sonuçları

şafak tarihi 12 eylül 2014 ise şafağa kalan süre nasıl 295 luyo ben bişey anlamadım??
birde sevgilim ayın 9 unda teslim oldu ama ben 7 si itibari ile sayıyorum doğru dimi yol izniyle?

canm bu siteyi biliorm bana da 7 mayıs dedi notmalden 15 gün fazla şok oldum anlamadım:26::26:

Hesaplama Sonuçları

7 ekim silus tarhı ıse ve 1 gun yol ıznı kullandıysa benm telde şafak ölçer var dogru gıdıyo bnm şafagımla.. ordada 295 gün kaldı yazıyor hesapladım smdı 12 eylul 2014 de ıse dönüş tarıhı gosterıo cnm :49:

kızlar benim şafak yanlış mı o zaman ya? 4 kasımdan itibaren 167 saydığımda 20 nisana tekabül ediyorr oysa ne kadarda çok sevinmiştim 4 ay kaldığını okuyunca :14:

sanırım çözdüm olayı :9: şimdi 4 kasım sevk tarihi olduğu için herkes 4 ünden itibaren saymaya başlıyo 1 günde yol izni koydum yani 5 kasımdan itibaren 167 sayıyorum 21 nisana geliyor böylelikle 151 gün var daha ya oooooooooooooooooffffffff:14:

ya bn netten baktım 22 nisan yazıodu bnmki tuttrdu izin alcam die en az 1 haftaymış izinler....ee bn çalışıorm sadece 1 gün tam görecek diğeri akşamları sadece alma dedim kırılıo :((

tatlım askerin belki şuan çok sıkıldığı için öyle diyordur hani izin almak istiyosa bile bence bişey deme belki ihtiyacı vardır çok sıkılmıştır seni ailesini 1 güncük bile görse kendini iyi hissedecektir bide o yanından bak olaya :26:

Back
X