355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

$Tam ekran yakalama 23.11.2013 233635.webp Yaptıgııımm Kitabın Ön kapağıı nasıl olmuşşşşşşşşş ??:49:

tatlım neden utanıyosun yahuuu seninde annen olucak o senin artık o şekilde düşün :34: ne güzel işte maşallahh hiç üzmeyin birbirinizi bidaha hi ayrılmayın inşallaahh :nazar: benim nişanlımda yemin töreninde tlf getir ustada içeri sokucam dedii:26:

Artık utanmıyorum tatlım :9: Benimkisine "telefon sokma riske atma askerliğini" dedim ama herkesin telefonu var dedi . O zaman birşey diyemedim :16: En azından daha rahat konuşuruz :16: Gözür bebeğim sende öyle bir fırsatı varsa daha rahat edersiniz :16: Sizi de Allah ayırmasın inşallah :nazar::nazar:

Son düzenleme:
olaBİLİR canım o kadar izin verirler mi bilmiyorum ki

yok kuzumm izin değilll şimci cuma yemin töreni olucak yaa kura çekilecekmişş usta birliğinde hangi ilçeye çıkacağıı benim sarı jandarma olduğu için ya ilçelerdeki karakollara gidicek yada merkezde kalacak.. pztsi günü acemi birliği yaptıkları yere geri döneceklermiş 14 aralıkta gdiceklermiş usta birliklerine kurada çıkan yere :53:

yok kuzumm izin değilll şimci cuma yemin töreni olucak yaa kura çekilecekmişş usta birliğinde hangi ilçeye çıkacağıı benim sarı jandarma olduğu için ya ilçelerdeki karakollara gidicek yada merkezde kalacak.. pztsi günü acemi birliği yaptıkları yere geri döneceklermiş 14 aralıkta gdiceklermiş usta birliklerine kurada çıkan yere :53:

anladım canım amaaa öyle ya da böyle gidecekler ya:14::14:

Back
X