355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kızlar bu dagıtım ıznını ck gzl degerlendırın.Sıkı sıkı sarılın sevdıgınızee.Onlarda iple cekıyordur emınım evlerıne sevdıklerıne kavusma gününü.yemn torenıne gıdebılenlerde bol bol fotograf vıdeo ceksın benden tavsiye.sonra baktıkca cok gururlancaksınız

ya alttaki şafak 39 u görünce yüreğim nasıl pır pır etti :) ben biile mutlu oldum :D ne güzel bir duygudur darısı başımıza bizde görelim inşallah :(

ahahaha :1: bende o safagı gorebılmek ıcın tam 12 ay bekledım.İnşallah buyuk bı gururla safak dogan gunesde dıyecegım 38 gun sonra :nazar: Amiiin canım.Allah herkese nasip etsin.Herkes oyle sabırla bekleyemez asker yolu :34:
ya alttaki şafak 39 u görünce yüreğim nasıl pır pır etti :) ben biile mutlu oldum :D ne güzel bir duygudur darısı başımıza bizde görelim inşallah :(

bizim 7 gun du ama hemencecık gectı.annesi ve babası vardı bıde paso yanımızda yani.bızde farklı sehırlerdeyız canım.cok zor boyle olunca.smdı gelcek gene gorusmek sıkıntı olcak.nişan yapıcaz edıcez nasıl olcak uzaktan uzaga hc bılmıyorum...
amin canım çok sağolasın :( evet 4 gün kalıcak sonra 4 aay yok :( birde biz normaldede farklı şehirlerdde yaşıyoruz :(

sağol canım benım :16: 3 yıl farklı sehırlerde.bır yıl aynı sehır.sn 1 yılımızıda askerıye aldı sağolsun... bakalım bundan sonra neler olacak heyecanla beklıyorum :1:

maşallah valla sana ben 6 ay için nasıl üzüldüm sen neler yaşamışsındır helal olsun size aşkınıza :D :16:

bizim 7 gun du ama hemencecık gectı.annesi ve babası vardı bıde paso yanımızda yani.bızde farklı sehırlerdeyız canım.cok zor boyle olunca.smdı gelcek gene gorusmek sıkıntı olcak.nişan yapıcaz edıcez nasıl olcak uzaktan uzaga hc bılmıyorum...

aynen sansımıza manisa çıktı acemidede yakınımda halası var izmirde ailesi de burya gelicek 4 gün burda görücem :( bende aynı şeyleri düşünüyorum hep sözle nian arası şu kadar gün olsun boğçalar bugün gitsin pek olmucak bizde burda kalıcakları zaman belli o arada söz nişan boğça hepsini yapıcaz napalım :)

Kıbrıs yarenleri 0392 koduna iyi alışın tlefonlarınız bundan sonra o sekılde calıcak cunku.ekranda hep 0392,kalbinizz pır pır olucakk :16:

bende paso dusunuyorum.once ıstemeye bır gelrler sonra da nişan ıcın gelırler.napalım kız almak kolay degıl gelsnler bı zahmet ben mı gıdıcem :1: izmir-bursa arası ..
aynen sansımıza manisa çıktı acemidede yakınımda halası var izmirde ailesi de burya gelicek 4 gün burda görücem :( bende aynı şeyleri düşünüyorum hep sözle nian arası şu kadar gün olsun boğçalar bugün gitsin pek olmucak bizde burda kalıcakları zaman belli o arada söz nişan boğça hepsini yapıcaz napalım :)

Ya bizimkinin dağıtım izninde annesi de bizde olacak :(

Yemin törenine geliyor hataydan manisaya. Bizle istanbula dönecek. Pazartesi sabahı gidecek :( Eşim de pazartesi akşam gidiyor. Hiç hoşlanmıyorum bu durumdan ama birşey de diyemedim yani :((

Benimkinin anne sen gelme yorulma o kadar yol ne gerek var demesi lazım ama bizimki de hiç oralı değil. Ben de kötü gelinlik yapmayayım diye birşey demiyorum kimseye.

ahh kuzumm.bızımkılerde hemen dibimizde biterler.annesigile uyuz oluyorum desem yeridir.Kotu gelın deyılım hatta öpüp baslarına koysunlarda kıymet bılmıyorlar ıste.cok yaralıyım bu konuları acmk ıstemıom :1:
Ya bizimkinin dağıtım izninde annesi de bizde olacak :(

Yemin törenine geliyor hataydan manisaya. Bizle istanbula dönecek. Pazartesi sabahı gidecek :( Eşim de pazartesi akşam gidiyor. Hiç hoşlanmıyorum bu durumdan ama birşey de diyemedim yani :((

Benimkinin anne sen gelme yorulma o kadar yol ne gerek var demesi lazım ama bizimki de hiç oralı değil. Ben de kötü gelinlik yapmayayım diye birşey demiyorum kimseye.

Back
X