• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kızlar ben kaçar sabah erken kalcam iş var yine off offf bu halde işe gitmek ölüm gibi oğluşum ewde kocam askerde ben işte çok can sıkıcı bi durum :10:
neyse herkese iii geceler sevdiceklerimizi görelim inş rüyalarımızda öpüldünüz mucxxx

ii geceler tatlım sanada askerinli rüyalar öpüldün :54::54::54:

kızlar bende çıkıyorum artık hastalık vurdu iice :2::2: gidem de uyuyayım biraz
ii geceler hepinize yarinizli rüyalar öpüyorum kocaman sizi :54::54:

valla azaldı şükür kiii bitse bi an önce çok özledim onu çooooookkkkkkk
amin bebeğim amin göz açıp kapayana kadar su gibi geçip gitsin günler azalsın şafaklaaarrrr
çok şükür ii o bi sorun yok maşallah :nazar::nazar: senin askerin nasıl??

benimki gittiğinden beri hasta boğazı şiş bide nezle hala :(
eğitimleride çok ağır dün yağmurun altında akşama kadar koşturup süründürmüşler üzerlerinde kurumuş kıyafetler sen düşün neyse yaaa öle böle geçiyo işte ben çıkıyorum tatlım kendine ii bak iii geceler

kızlar bende çıkıyorum artık hastalık vurdu iice :2::2: gidem de uyuyayım biraz
ii geceler hepinize yarinizli rüyalar öpüyorum kocaman sizi :54::54:

İyi geceler canım, iyi bak kendine, amin bebeğim askerlerimiz girsin rüyalarımıza inş. ve onların sesleriyle uyanalım yarın :54::16:

benimki gittiğinden beri hasta boğazı şiş bide nezle hala :(
eğitimleride çok ağır dün yağmurun altında akşama kadar koşturup süründürmüşler üzerlerinde kurumuş kıyafetler sen düşün neyse yaaa öle böle geçiyo işte ben çıkıyorum tatlım kendine ii bak iii geceler

zor valla bebeğim geçmiş olsun askerlik işte allah hem onlara hem bize bu günlerde yardım etsin
hadi ii geceler cnm sende ii bak kendine

iyi geceler kızlar bana değil hiç bu gece her şey üst üste geliyor ya:14::14:
vizelerim var yarın hiç çalışmadım çalışamıyorum ya çoook bunaldım ağlamaktan başıma agrılar giriyor artık :(((
bu gidişle kalıcam ben ona söz verdim çalışcam diye ama yapamıyorum ya
dün de bgn de konuştuk ama telefnda rahat konuşamıyorum ev yznden o da biliyor bana diyo benle bişe paylaşmıyosun konuşmuyosun şu an ona öyle bağırasım çağırasım var ki ama arayamıyorum bile öyle çaresizim :ssz:sanki ben istemiyorum konuşmayı her dakika gözüm kulağım telefonda üzülmesin diye neler söylüyorum bunaldım diyo sanki ben bunalmadım çoğu şeyden haberi yok ben burda mahvolmuş durumdayım 2 gndr ağlamaktan gzlerim şiş uyuyamıyorum :14::14::14::14:
3 gn sonra geliceğine sevinemiyorum şu an...

vizelerim var yarın hiç çalışmadım çalışamıyorum ya çoook bunaldım ağlamaktan başıma agrılar giriyor artık :(((
dün de bgn de konuştuk ama telefnda rahat konuşamıyorum ev yznden o da biliyor bana diyo benle bişe paylaşmıyosun konuşmuyosun şu an ona öyle bağırasım çağırasım var ki ama arayamıyorum bile öyle çaresizim :ssz:sanki ben istemiyorum konuşmayı her dakika gözüm kulağım telefonda üzülmesin diye neler söylüyorum bunaldım diyo sanki ben bunalmadım çoğu şeyden haberi yok ben burda mahvolmuş durumdayım 2 gndr ağlamaktan gzlerim şiş uyuyamıyorum :14::14::14::14:

senı coook ııyı anlıyorumm cok sıkıştırmya basladı allahtan tesellmız CUMA günüüüüüüüüü ALLAHH sabır versn tatlım hepmze:30::29:

senı coook ııyı anlıyorumm cok sıkıştırmya basladı allahtan tesellmız CUMA günüüüüüüüüü ALLAHH sabır versn tatlım hepmze:30::29:
evet beni anlayabilen birine çok ihtiyacım var şu anda belki rahatlarım dedm girdim sitye zaten
off off :ssz: gelsin konuşucam onunladoğru dzgn gttiğinden beri konuşamıyorz ki hal hatırdan baska
o da bunaldı işte farkındaym ama neyseki bnm halimi grmyo ama keşke telefnu öyle kapatmasaydı 2 gndr aynı şeyi yapıyo cook mutsuzum valla :(((:14::14::14:
neyse sen nasılsın cnm :)

evet beni anlayabilen birine çok ihtiyacım var şu anda belki rahatlarım dedm girdim sitye zaten
off off :ssz: gelsin konuşucam onunladoğru dzgn gttiğinden beri konuşamıyorz ki hal hatırdan baska
o da bunaldı işte farkındaym ama neyseki bnm halimi grmyo ama keşke telefnu öyle kapatmasaydı 2 gndr aynı şeyi yapıyo cook mutsuzum valla :(((:14::14::14:
neyse sen nasılsın cnm :)

Kapatması yanlış olmş senıde anlaması gerekır kolay değilki askerii beklıyenınde haliii :29::29::29: Bende bgn kotuydumm aradı senı cok ozledm dıe aglamya basladm kurban olduugum teseelıı ettı benıı şu 4 gun gecsnn cok ıhtycm vr ona:50::50:

Kapatması yanlış olmş senıde anlaması gerekır kolay değilki askerii beklıyenınde haliii :29::29::29: Bende bgn kotuydumm aradı senı cok ozledm dıe aglamya basladm kurban olduugum teseelıı ettı benıı şu 4 gun gecsnn cok ıhtycm vr ona:50::50:

bence de değil öyle bi konuşuyoki ben özlememişim gibi :14::14::14:
sen de üzülme cnm baksana hem az kaldı görmemize de bu zor günleri atlatıcaz .) inşallahh

bence de değil öyle bi konuşuyoki ben özlememişim gibi :14::14::14:
sen de üzülme cnm baksana hem az kaldı görmemize de bu zor günleri atlatıcaz .) inşallahh

sende bırz bellı et cnm ozledıgını bın kat daha hıssetmek ısterler sevıldgnı ozlendıgını:49: Ahhh cnmm allaha sukur bı gorebılczz cok ozledm yaaaaaaaaa

sende bırz bellı et cnm ozledıgını bın kat daha hıssetmek ısterler sevıldgnı ozlendıgını:49: Ahhh cnmm allaha sukur bı gorebılczz cok ozledm yaaaaaaaaa

yaa konuşamıyordum o da biliyor ama konuşamadığımı o yüzden bütün gece aramasını bekledim aramadı tamam onun da orda şu an ii olmadığını biliyorum ama en azından arayamazmıydı bu inat ne yani:19::14:

yaa konuşamıyordum o da biliyor ama konuşamadığımı o yüzden bütün gece aramasını bekledim aramadı tamam onun da orda şu an ii olmadığını biliyorum ama en azından arayamazmıydı bu inat ne yani:19::14:

duymaya ıhtıyac duyuyolar cnm tuvalte gır ne bılıyım suyu acc sessızce onu sevdgnı ozledgnı soyle zor degl ımkan yaratmakkk :50::50::50:

duymaya ıhtıyac duyuyolar cnm tuvalte gır ne bılıyım suyu acc sessızce onu sevdgnı ozledgnı soyle zor degl ımkan yaratmakkk :50::50::50:

bugn konuşamadızm gerçekten evden aradı zaten cebimden aramadı bn de onu bekliyorum zaten cepten olsa zor değilki cnm tabiki bi şey yaparım ama burdaki suç bnm değil gerçekten :45:

cok mutsuzum... safak attırmayada gelemedım.telefondaydım.3 saattrıe telefonda bırbırmızı yemekle ugrasıyoduk.bıldıgın yoruldum...

Back
X