Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm şimdi benmkı aradı gece egitimi var dedı yrn denetim mi ne olckms ondncoook oksuruyoo yaa dn artık oksurmektn kan gelmiş bbitsnn şu askerlıkkkk
![]()
selam kızlaaarrr nasılsınız bakalım??
efendiiimmm cnmmmmmkuzuummm.................
dün gece benimki de hasta olmuşateşi çıkmış sabaha kadar kıvranmış sabah doktora çıkmış yüzüne bakmadan bir ilaç yazmış geçmis nasıl kötüydü bügün
birde akşam eğitimi çıktı
söyleyince stresden bende hasta oldum bugün
off nasıl bitiricez bu askerliği bilmem
(
Evet kuzum ya alışık değiliz bu kadar sessizliğe :)evet bebegm sessz burası bgn:44:
Kaçak yoksun farkındayım :)kısacık bir aradan sonra geldim yarenlerrr :) nasılsını görüşmeyeli heyecan durumları nasıl :)
Selam canım heyecan doruk da son iki gün sen nasılsin :)selam kızlaaarrr nasılsınız bakalım??
efendiiimmm cnmmmmm
geçmiş olsun cnm sanada askerinede
Sayfaya bak bee heyt maşallahkızlar bizde kimsenin sesi soluğu çıkmıyor sizin sayfaya maşallah yaa kıskanıyorum sanki arada muhabbete buray mı kaçsam....
)
Sayfaya bak bee heyt maşallahkızlar bizde kimsenin sesi soluğu çıkmıyor sizin sayfaya maşallah yaa kıskanıyorum sanki arada muhabbete buray mı kaçsam....
)
Evet kuzum ya alışık değiliz bu kadar sessizliğe :)
Kaçak yoksun farkındayım :)
Selam canım heyecan doruk da son iki gün sen nasılsin :)
gizemimm nabeerrrrr![]()
ohhhhhhhhhhhhhhhhhh az kaldı şafak atıcak kızçeler![]()
Gel gel bizimle takıl :)Sayfaya bak bee heyt maşallahkızlar bizde kimsenin sesi soluğu çıkmıyor sizin sayfaya maşallah yaa kıskanıyorum sanki arada muhabbete buray mı kaçsam....
)
352. kısa dönem misin sende cnm buyur gel buraya herkese kapımız açık![]()
valla az kaldı cnm kııızzzz benim şafağı düzelt gece 12 itibariyle 64 gün kalıyo olcak![]()
forumun saatınde problem mı var? 2 saat gerı gosteryo :S
oyle ayarladm ztn mrk etme![]()
Sağolasın canım evet 352. Dönemdenim)