355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Herkess gitti dimi sevgilisinin kocasının yanına :(( ben gidemedim o orda yemin ediyo hayatında yaşayacağı tek birgünü yaşıyo ben burda çalışıyorum :((( çok üzügünüm bugün çalışasım bile yok görümceme msj attım ne yaptınız başladımı diye cevap vermedi :47: Uyuzz oluyorum bugün herşeyee bugün hasta olmasın ameliyat olmasın hemen eve gidiyim :(( ama sevindiğim bi durum sevgilimle bugün sabaha kadar konuşcaz :)))) yarın internetten görüşcez diğer hafta sonuda ben gitmek istiyorum yanına ona süpriz yapmak istiyorum :) hayırlısıııı

bende gidemedim :50: Benimkinin babası yolculuk fotoğraflarını atmış şimdilik, yemin törenini de atar inş. :16:

[sıze=3]manisa merkez yemin törenine gidenn bana msj atsın plssss :16::9::8::8::8::8::8::54::29::29:[/sıze]

Son düzenleme:
Bebeimmm aldim askerimi donuorum video cektim foto cektim seninki kacinci taburdu bn 6. Tabura kadar cekebildigmi cektm yollarim :16: :16: :16:

3. sanırımm tam bılmıyorumm ay cnmm aat lutfenn facedn yada burdan alırım cook mutlu olurumm coooook sağol :16::16::16::16: Hadi gözun aydın kaçta bitti :) Kaçta başladı cnmmm

3. sanırımm tam bılmıyorumm ay cnmm aat lutfenn facedn yada burdan alırım cook mutlu olurumm coooook sağol :16::16::16::16: Hadi gözun aydın kaçta bitti :) Kaçta başladı cnmmm

10 da basladi 11 bucuk gibi bitti cnm atarim tabiki hepiniz icin cekmeye calistim artik idare edersiniz onlarla :26: :26: :26:

Ben de askerim yanımda dönüyorum şimdi KIZLAR :) Bende de bolca video var. Eve gideyim göndereceğim sana baharcığım :)

merhaba kızlar bende varım..benim de eşim askerde..dün yemin töreni vardı izine geldi 5 günlüğüne

Kizlarimmmmm herkese Denizliden selaamm geldimm nisanlimin yanimdayim 2 gundurr ama burayida cok ozledim pztsi gelince konusuruz bol bol sizler napiyosunuzz giden var mi yemin torenine?

Back
X